fbpixel

Search icon
Search
To Sex & The City επιστρέφει με νέα επεισόδια και μια σημαντική πρωταγωνίστρια εκτός
PEOPLE & MOMENTS

To Sex & The City επιστρέφει με νέα επεισόδια και μια σημαντική πρωταγωνίστρια εκτός

Όλες οι λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο reboot


Μετά από πολλά χρόνια συζητήσεων που αφορούσαν μια τρίτη ταινία της πιο πολυσυζητημένης γυναικείας σειράς όλων των εποχών -και μία έντονη δημόσια ρήξη ανάμεσα στις δύο stars του show, Sarah Jessica Parker και Kim Cattrall- φαίνεται ότι το Sex and the City θα μπορούσε τελικά να επιστρέψει στο σημείο που ξεκίνησαν όλα: στη μικρή οθόνη. 

Όπως αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην gossip στήλη της New York Post, με τίτλο Page Six, και μετέπειτα επιβεβαιώθηκε από το TVLine, το κανάλι HBO Max φέρεται να προχωράει στη δημιουργία μιας σειράς limited επεισοδίων του αγαπημένου sitcom που θα ενώσει και πάλι την SJP με τις συμπρωταγωνίστριές της, Kristin Davis και Cynthia Nixon σε καινούριες ιστορίες της ανατρεπτικής ζωής τους. 

sex-and-the-city.jpg

Το ερώτημα που ενδιαφέρει ωστόσο την πλειονότητα των μίντια, αλλά και του κοινού που έχει λατρέψει τη σειρά, είναι η εμφάνιση της Samantha, αλλιώς της Kim Cattrall. Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία updates, η ηθοποιός δεν αναμένεται φυσικά να εμφανιστεί στα επεισόδια.

Αυτό είναι κάτι βέβαια που δεν μας ξαφνιάζει καθώς το 2017, όταν έγινε η συζήτηση για μια τρίτη ταινία Sex and the City, η Cattrall μίλησε ανοιχτά για την απόφασή της να μην συμμετέχει και πάλι στην παραγωγή, καθώς και για την τεταμένη σχέση της με την συμπρωταγωνίστριά της, Parker. Η ίδια μάλιστα, είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι την στεναχωρεί το γεγονός ότι την αποκαλούν ντίβα, ενώ στην πραγματικότητα η Sarah Jessica Parker θα μπορούσε να ήταν καλύτερη, μιλώντας ανοικτά για την ενόχλησή της για το attitude της ηθοποιού. 

Στην ίδια συνέντευξη, η Cattrall πρότεινε να υποδυθεί τον χαρακτήρα της, τη Samantha Jones μια μαύρη ή Ισπανόφωνη ηθοποιός στη «νέα εποχή» της σειράς. Ενώ, αναφέρει πως εκείνη έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της σε αυτόν τον ρόλο.

2-lD4ph.jpg

Από την άλλη, στα χρόνια που ακολούθησαν, η Parker ανέκαθεν υποστήριζε ότι δεν υπάρχουν κόντρες ανάμεσα στο cast. «Ποτέ δεν μίλησα γι' αυτό, εκτός από το γεγονός ότι μερικοί από εμάς απογοητευτήκαμε για το «πάγωμα» της 3ης ταινίας», είχε δηλώσει η ίδια στο People το 2018. «Ωστόσο, ποτέ δεν απάντησα σε όλα αυτά τα οδυνηρά πράγματα που είχε αναφέρει για εμένα η Kim. Είχαμε μοιραστεί αυτήν την εμπειρία και ήταν καταπληκτική, και τίποτα δεν θα είναι ποτέ ίδιο. Είχαμε μια μοναδική σύνδεση με ένα μεγάλο κοινό, με την πόλη (τη Νέα Υόρκη) και με ολόκληρο το cast. Επομένως, δεν θέλω να χάσω αυτά τα γλυκά συναισθήματα που μου έχουν μείνει. Δεν μπορούσα να φανταστώ κανέναν άλλον να παίζει αυτόν το ρόλο (της Samantha). Επομένως, δεν υπήρχε ποτέ καμία αντιζηλία μεταξύ μας. Όλο αυτό ήταν τελείως στο μυαλό της, γι' αυτό δεν ανταποκρίθηκα ποτέ και δεν θα το κάνω. Ήθελε να πει αυτό που είπε, και αυτό είναι το προνόμιο της.», έχει επίσης αναφέρει η SJP στο παρελθόν.

Τέλος, τόσο η Sarah Jessica Parker, όσο και οι άλλοι πρωταγωνιστές της σειράς, επιθυμούν να δουν ουσιαστικά πώς είναι τα πράγματα από το σημείο που τα άφησαν. Από τα σπίτια, τις δουλειές και την πόλη μέχρι τις προσωπικές και ερωτικές τους ιστορίες. Επίσης, όπως έχει δηλώσει η Parker, «Είμαι περίεργη να δω, εάν ο κόσμος του Sex and Τhe City έχει διαφοροποιηθεί ακόμη και από την ταινία. Εννοώ, όλα γύρω μας έχουν αλλάξει τόσο πολύ, η τεχνολογία και τα social media ας πούμε. Νομίζω ότι θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε τις σκέψεις των πρωταγωνιστριών για την πολιτική σεξουαλική απελευθέρωση, το κίνημα #MeToo και το Time's Up. 

3.jpeg

Όσο για την Cattrall, απέφυγε να σχολιάσει εκ νέου τη συζήτηση και αποστασιοποιήθηκε από την είδηση, λέγοντας μονάχα, «Τα πάντα είναι στο Google, γι' αυτό σας ενθαρρύνω να διαβάσετε εκεί για ο,τιδήποτε έχω πει», δήλωσε στους Los Angeles Times όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με την Parker. «Νιώθω ακριβώς ότι και τότε και όταν κοιτάζω τι συμβαίνει γύρω μου, δεν μετανιώνω για όσα έχω αποκαλύψει.»

Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε την επίσημη ανακοίνωση της HBO για το πολυαναμενόμενο comeback της αγαπημένης μας σειράς!