Στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής και πιο συγκεκριμένα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Sani Resort, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη φάση του τελικού του Master Chef 5. Εκεί, στο υπερπολυτελές resort, το οποίο έχει θέα τον Όλυμπο και το Αιγαίο και στις μοναδικές εγκαταστάσεις του θα πραγματοποιηθεί και η τελική διαδικασία, δηλαδή η τρίτη φάση του διαγωνισμού, η οποία θα αναδείξει και τον νικητή. Μάλιστα, ήταν και το όνειρο της μίας από τους δύο φιναλίστ, της Μαργαρίτας Νικολαΐδη,να βρεθεί σ΄αυτόν τον μοναδικό προορισμό, με τη σφραγίδα πράσινης ενέργειας, παροχής υποτροφιών σε τοπικούς παραγωγούς καθώς και υποστήριξης αυτών μέσω κατανάλωσης των προϊόντων τους, αλλά και γενικότερης εναρμόνισης των χώρων του συγκροτήματος με το τοπίο.
Η δοκιμασία ξεκίνησε με τους δύο διαγωνιζόμενους να περιμένουν τους τρεις κριτές στη ξεχωριστή μαρίνα του Sani Resort. Μόλις οι κριτές έφτασαν παρουσίασαν και ευχαρίστησαν το Sani για τη μοναδική και ιδιαίτερη φιλοξενία τους.
«Βρισκόμαστε στη Χαλκιδική, στη Κασσάνδρα και σ’ αυτό το υπέροχο, μοναδικό, πανέμορφο και αναγνωρισμένο σε όλον τον κόσμο, ξενοδοχειακό συγκρότημα το Sani Resort», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.
«Εντυπωσιακό Sani Resort. Και νομίζω ότι ανάλογα εντυπωσιακό θα είναι και το διήμερο που ακολουθεί. Έχουμε ετοιμάσει πάρα πολύ ωραίες δοκιμασίες για εσάς», δήλωσε με τη σειρά του ο Σωτήρης Κοντιζάς.
Στη συνέχεια έκανε την εμφάνιση της η Πέπυ Σιούτη, Διευθύντρια Εταιρικής Στρατηγικής, Marketing και Επικοινωνίας του Ομίλου, η οποία ενημέρωσε παίκτες και κριτές για το ξενοδοχειακό συγκρότημα και το οικολογικό αποτύπωμα του.
«Είμαστε ένας όμιλος που σεβόμαστε τη φύση και το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Το 2020 ήταν η πρώτη ανθρακικά ουδέτερη χρονιά, μέσα στα πλαίσια του zero gargo footprint και μέσα από τις πρωτοβουλίες και τις διάφορες δράσεις μας έχουμε καταφέρει και είμαστε πάρα πολύ περήφανοι να πούμε ότι τι 2020 βραβευτήκαμε ως το κορυφαίο πράσινο θέρετρο σε όλον τον κόσμο», ανέφερε.
Η δοκιμασία της δεύτερης φάσης διήρκεσε 2,5 ώρες, και σε αυτήν χρησιμοποιήθηκαν εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες από τοπικούς παραγωγούς. Το menu αποτελούταν από τρία διαφορετικά πιάτα (κρέας και ψάρι), μείον του γλυκού. Όσον αφορά τους δύο φιναλίστς, η Μαργαρίτα από την πλευρά της αποφάσισε να κινηθεί με περισσότερη ασφάλεια, δίνοντας βάρος στη γεύση και όχι στην εμφάνιση. Ο Διονύσης από την δική του μεριά προσπάθησε να κάνει εντυπωσιακά πιάτα με όμορφες ιδέες.
Παρακολουθήστε το βίντεο με τους τρεις κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο να συνομιλούν με την Διευθύντρια Εταιρικής Στρατηγικής, Marketing και Επικοινωνίας του Ομίλου, Πέπυ Σιούτη.
Αναμένουμε με ανυπομονησία τα επόμενα επεισόδια που θα λάβουν χώρα στο πανέμορφο Sani Resort στη Χαλκιδική, και φυσικά τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού!
Stay tuned!