fbpixel

Search icon
Search
Το resort στη Χαλκιδική που υπόσχεται να μας χαρίσει άλλο ένα καλοκαίρι γεμάτο πολυτέλεια κι εκπλήξεις
MAGAZINE

Το resort στη Χαλκιδική που υπόσχεται να μας χαρίσει άλλο ένα καλοκαίρι γεμάτο πολυτέλεια κι εκπλήξεις

Το Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort στην παραλία του Αγίου Ιωάννη είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του


Στην έναρξη της τρίτης σεζόν του στη σκηνή της πολυτελούς ελληνικής φιλοξενίας, το Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort στην παραλία του Αγίου Ιωάννη Χαλκιδικής ετοιμάζεται να μας χαρίσει ένα ταξίδι για όλες τις αισθήσεις!

Elegance Meets Comfort

Σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Χαλκιδικής, το Αmmoa Luxury Hotel & Spa Resort προσφέρει μια λαμπερή διαμονή, ασύγκριτη σε όλα τα επίπεδα. Είναι τόσο η κομψή αρχιτεκτονική του που χαρακτηρίζεται από εκλεπτυσμένη αισθητική και διακόσμηση όσο και η παραδεισένια τοποθεσία στην οποία βρίσκεται με τα γαλαζοπράσινα νερά της παραλίας του Αγίου Ιωάννη, που καθιστούν αυτό το μέρος ιδανικό για πολυτελείς καλοκαιρινές διακοπές και απόλυτη χαλάρωση. Εδώ, στις επιλογές διαμονής θα βρείτε ευρύχωρα δωμάτια και bungalows με ιδιωτική πισίνα, εξοπλισμένα με υψηλής ποιότητας ανέσεις που αντανακλούν τον μοναδικό χαρακτήρα του ξενοδοχείου.

img-7927.jpg

Exquisite Dining

Η υψηλή γαστρονομία του είναι μια από τις μεγάλες κατακτήσεις του. Στα εστιατόρια Kyma, Signature και Ammoa Restaurant, ο κάθε επισκέπτης θα γευτεί μια ποικιλία μεσογειακών απολαύσεων με ανοιχτή θέα στα κρυστάλλινα νερά. Ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά, καθώς και παραδοσιακά πιάτα εμπνευσμένα από τα τοπικά προϊόντα της περιοχής αλλά και από όλη την Ελλάδα, καθιστούν το Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort έναν κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό της Χαλκιδικής!

Designed for Relaxation

Στο πλήρως εξοπλισμένο Ethereal Spa, οι επισκέπτες θα χαλαρώσουν και θα ανανεώσουν σώμα και πνεύμα, με μοναδικές εμπειρίες ευεξίας, με εξατομικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος και χαλαρωτικά μασάζ από έμπειρους επαγγελματίες θεραπευτές. Για όσους αναζητούν περιπέτεια και δράση, οι αθλητικές εγκαταστάσεις του καταλύματος περιλαμβάνουν γήπεδα τένις, μπάσκετ, ποδοσφαίρου και beach volley, γυμναστήριο, αίθουσα πιλάτες-yoga και health bar. Παράλληλα, η ομάδα του resort προσφέρει πληθώρα δραστηριοτήτων, όπως περιηγήσεις με ιστιοπλοϊκό, εκδρομές για ψάρεμα, μαθήματα μαγειρικής, baby-sitting, πικ νικ και προπονήσεις με personal trainer. Όσο για το τριήμερο του Πάσχα, ειδικά πακέτα διαμονής και απολαυστικές προτάσεις γαστρονομίας και ψυχαγωγίας σας καλούν να ζήσετε την απόλυτη ανανέωση στον παράδεισο της Χαλκιδικής!

i-094-edit.jpg


Info:
 ammoaresort.com, Facebook: Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort, Instagram: @ammoa_luxury_resort

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2024