fbpixel

Search icon
Search
To Red Hook της Νέας Υόρκης μάς δίνει έμπνευση για τη χειμερινή διακόσμησή μας
INTERIORS

To Red Hook της Νέας Υόρκης μάς δίνει έμπνευση για τη χειμερινή διακόσμησή μας

Ένα σπίτι που χαρακτηρίζεται για την ethnic και rustic αισθητική του


Στο Red Hook και συγκεκριμένα στην κομητεία Dutchess στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης, μια μοναδική κατοικία δεσπόζει και μετατρέπεται στο απόλυτο ειδυλλιακό περιβάλλον για τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες του χρόνου.

Αυτό που κεντρίζει αρχικά την προσοχή μας είναι το καταπράσινο σκηνικό όπου είναι τοποθετημένη, προσφέροντας απίθανη θέα. Η κατοικία βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία μια νεαρής οικογένειας, η οποία για χρόνια ζούσε στο Λονδίνο, αναζητώντας απεγνωσμένα ένα περιβάλλον που να χαρακτηρίζεται για την χαλαρωτική αίσθηση που προσφέρει.

Δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες, η περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι ξεχωρίζει για την ηρεμία που αποπνέει, καθώς και για τη μοναδική αύρα που κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα. Αποτελείται από δύο ορόφους και στην αρχιτεκτονική της παρατηρούμε πολλά και μεγάλα παράθυρα, με αποτέλεσμα να γίνεται «ένα» με το φυσικό σκηνικό, το οποίο απαρτίζεται από αποχρώσεις του μπλε αλλά και του πράσινου.

a-frame-cabin-for-sale-new-york-willow-glen-road36.jpeg


Όσον αφορά στο εσωτερικό του σπιτιού, αυτό που κυριαρχεί είναι ένα γήινος χρωματικός καμβάς που συνδυάζεται συγκλονιστικά με μερικούς πιο bold και statement τόνους. Εντύπωση μάς προκαλεί ο μοναδικός τρόπος που έχουν «παντρευτεί» όλα τα αντικείμενα μεταξύ τους, παρουσιάζοντας την τέλεια εικόνα για το πώς μπορεί κανείς να πετύχει το απόλυτο combo ενός timeless design μαζί με up to date κατασκευές κι επιβλητικά έργα τέχνης, αλλά και στοιχεία που προέρχονται κατευθείαν από τη φύση.

Με προσήλωση στην παραμικρή λεπτομέρεια, πέρα από τα έπιπλα, τα χρώματα και τις προσθήκες στους τοίχους, βλέπει κανείς πόσο όμορφα έχουν ταιριάξει τα σοφιστικέ διακοσμητικά αντικείμενα, τα οποία προσδίδουν κομψό χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, η σύγχρονη τέχνη σε πίνακες, γλυπτά, βάζα κι extra διακοσμητικά είναι αυτή που έχει πρωταγωνιστήσει στις περισσότερες γωνίες κι έχει χαρίσει ανεπανάληπτο ενδιαφέρον στο συνολικό decor.

Οι artful πινελιές, στο μεταξύ, φαίνεται να είναι η ιδανική προσθήκη από χώρο σε χώρο, δίνοντας ένα πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα και κάνοντας τα δωμάτια πολύ πιο σύγχρονα και προσαρμοσμένα στο σήμερα. Παράλληλα, τα τεράστια παράθυρα λειτουργούν φανταστικά, εφόσον έχουν ως αποτέλεσμα να κάνουν τους χώρους να «πλημμυρίζουν» από το φως και τις ακτίνες του ήλιου.

a-frame-cabin-for-sale-new-york-willow-glen-road39-1400x935.jpeg


Ένα φανταστικό περιβάλλον, λοιπόν, που σε ένα γενικότερο πλαίσιο συγκεντρώνει μινιμαλιστικά στοιχεία, πραγματοποιώντας το απόλυτο mix με natural προσθήκες. Μια εικόνα κάπως νοσταλγική αλλά παράλληλα κι εξαιρετικά μοντέρνα, δίνει την ευκαιρία στην οικογένεια να απολαμβάνει κάθε στιγμή, τόσο το φθινόπωρο και τον χειμώνα όσο και άλλες περιόδους μέσα στον χρόνο.

Ανακαλύψτε στην gallery περισσότερες φωτογραφίες του σπιτιού!