fbpixel

Search icon
Search
Το Racconto Boutique Design Hotel προσφέρει την πιο συγκλονιστική θέα στα βουνά της Ηπείρου
MAGAZINE

Το Racconto Boutique Design Hotel προσφέρει την πιο συγκλονιστική θέα στα βουνά της Ηπείρου

Βιώστε την απόλυτη εμπειρία διακοπών, με υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες


Racconto” σημαίνει «παραμύθι», όνομα εμπνευσμένο από τη μοναδικότητα του ξενοδοχείου και την υπέροχη αισθητική του. Το εκλεπτυσμένο και ιδιαίτερο Boutique Design Hotel, μόλις 900 μέτρα από το κέντρο της Πάργας και λίγα βήματα από την παραλία, απευθύνεται μόνο σε ενήλικες και έχει βραβευτεί σε διεθνές επίπεδο, αποσπώντας από τους μεγαλύτερους θεσμούς οκτώ βραβεία στα οκτώ χρόνια λειτουργίας του. 

stamenisnikiforos-photography01718.jpg

Βασικά χαρακτηριστικά του, το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, που εξασφαλίζει την παροχή των καλύτερων υπηρεσιών, και το άνετο περιβάλλον στο οποίο κυριαρχεί η αίσθηση της ιδιωτικότητας σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική. Δεν είναι τυχαίο που έχει καταφέρει να μπει στην check-list ορισμένων από τους πιο απαιτητικούς οπαδούς της avant-guard πολυτελούς διαμονής.

Τhe new era

Χτισμένο σ’ ένα ανέγγιχτο φυσικό περιβάλλον, όπου δεσπόζει η μαγευτική ατμόσφαιρα του επιβλητικού, γεμάτου ελαιώνες, δάσους, το “Racconto” συνδέει τους επισκέπτες του με την εμπειρία της ζωής στη γύρω περιοχή, διασφαλίζοντας ότι τη διαμονή τους θα χαρακτηρίζει η πολυτέλεια, η ιδιωτικότητα και η χαλάρωση. Παράλληλα, υποστηρίζοντας δράσεις sustainability δεσμεύεται να διαφυλάξει και να συμβάλει στο μέγιστο στη διατήρηση της μοναδικής φυσικής ομορφιάς που το περιβάλλει. 

img-5525.jpg

Φέτος, μάλιστα, έρχεται με ανανεωμένο μενού, βελτιωμένες υπηρεσίες ύπνου και retreat, αλλά και κάποια art projects που έχουν χαρίσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στους χώρους του, στοιχειοθετώντας βήμα βήμα μία από τις καλύτερες προτάσεις και τις πιο ονειρεμένες αποδράσεις αυτού του καλοκαιριού!

Ιnfo: racconto-hotel.com