fbpixel

Search icon
Search
Το πιο hot trend στα σανδάλια του καλοκαιριού
TRENDS & CATWALKS

Το πιο hot trend στα σανδάλια του καλοκαιριού

Τα Bohonomad rope sandals από τη NAK shoes είναι ότι χρειάζεστε αυτήν τη summer season


Το καλοκαίρι είναι συνώνυμο της άνεσης και της ανανέωσης.Το top key-item αυτής της φωτεινής περιόδου είναι χωρίς δεύτερη σκέψη τα σανδάλια. Stylish και πρακτικά αποτελούν το κομμάτι εκείνο, που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία συλλογή. Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν είναι και τα Bohonomad sandals, τα οποία μάλιστα τώρα είναι η ιδανική ευκαιρία να τα αποκτήσετε λόγω των θερινών εκπτώσεων. Τα boho luxury rope σανδάλια βρίσκονται αποκλειστικά στη NAK shoes και αποτελούν το No1 trend της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας, σηματοδοτώντας μ’ αυτόν τον τρόπο τη γενική στροφή της μόδας, αλλά και των απανταχού fashionistas προς το casual minimal στιλ.

The sandals

em8a9540-2-1.jpg

Τα minimal rope sandals, θα σας «λύσουν» τα χέρια, διότι έχετε τη δυνατότητα να τα εντάξετε στα σύνολά σας, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ χάρη στο ανεπιτήδευτο στιλ τους μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα κομμάτια της συλλογής σας και παράλληλα να σταθούν σε πλήθος περιστάσεων. Τα στοιχεία που τα μετατρέπουν στα απόλυτα must-have της καλοκαιρινής περιόδου ωστόσο, δεν σταματούν εδώ. Είναι κατασκευασμένα από βιώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, γεγονός που τα τοποθετεί ακόμα πιο ψηλά στην to-buy-list μας. Βασισμένα στη vegan φιλοσοφία, στην οποία έχει αρχίσει να στρέφεται όλο και περισσότερο ο κόσμος της μόδας και 100% handmade είναι απόλυτα ανθεκτικά στο νερό, κάτι το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να τα πλύνετε ανά πάσα στιγμή και δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα.

The collection

Τα Bohonomad rope sandals θα τα συναντήσετε σε απλές γραμμές, ενώ παράλληλα το neutral style τους είναι αυτό που τους χαρίζει μία ιδιαίτερη ευελιξία. Παρόλα αυτά, έχουν κάνει την εμφάνισή τους και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, ικανοποιώντας όλα τα γούστα, ακόμα και των πιο απαιτητικών, αλλά και χαρίζοντας το απόλυτο bohemian luxe. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε το απόλυτο matchy-matchy με τους μικρούς αγαπημένους σας, τα Bohonomad διαθέτουν και παιδική unisex collection για τα πιο fashionable mother & daughter αλλά και mother & son looks.

209619016-269494318284193-4031097742493135474-n.jpg

How to style them

Όπως προαναφέραμε, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εντάξετε τα απόλυτα boho designs στα καθημερινά σας day to night σύνολα, δίνοντάς τους ένα διαφορετικό χαρακτήρα κάθε φορά, ο οποίος θα σας χαρίσει ανανέωση και πολύ στιλ.

1. With pants

bohonomad3.jpg

Ιδανικά για τις πρωινές εμφανίσεις στο γραφείο, δεν έχετε παρά να τα συνδυάσετε με το παντελόνι σας από denim σχέδια μέχρι πιο tailored designs, όπως είναι τα dad pants. Επιλέξτε ουδέτερες αποχρώσεις για μεγαλύτερη πρακτικότητα, όπως τα μαύρο ή το μπεζ. Δημιουργήστε το απόλυτο straw style, συνδυάζοντας τα με μία oversized tote raffia bag.


2. With dress

187473552-10158581820823995-4088971513580433770-n.jpg

Τα φορέματα αποτελούν μία από τις πιο συχνές μας επιλογές κατά την περίοδο του καλοκαιριού. Οι αέρινες σιλουέτες και τα πολύχρωμα σχέδια τους, τα κατατάσσουν πρώτα στη λίστα των προτιμήσεών μας. Τα rope sandals συνδυάζονται μοναδικά μ’ αυτά τα κομμάτια και τους προσφέρουν ένα εύκολο και γρήγορο update. Σας προτείνουμε να μη διστάσετε να «παίξετε» με τα χρώματα και να φορέσετε αυτά που ταιριάζουν στο στιλ και στην επιδερμίδα σας.

3. Beach looks

225444386-518974829185891-4672594033814242837-n.jpg
Κατερίνα Καινούργιου

Ποιος είπε ότι τα rope sandals ταιριάζουν μόνο στα urban looks; Έχει έρθει η στιγμή να τα εντάξετε και στις εμφανίσεις σας στην παραλία ώστε να μην τα αποχωρίζεστε ποτέ, ακριβώς όπως κάνουν πολλές fashionistas. Επιλέξτε ένα oversized linen shirt ή ένα καφτάνι και «παντρέψτε» το με τα neutrals Bohonomad sandals. Προσθέστε καλοκαιρινά αξεσουάρ, όπως μία εντυπωσιακή τσάντα θαλάσσης, headpieces αλλά και summery jewels και ετοιμαστείτε να μαγνητίσετε τα βλέμματα και να «κλέψετε» τις εντυπώσεις.

Παρακάτω θα παρακολουθήσετε το video της συλλογής!

Info: 

Site: www.nak.gr 

Instagram: @nakshoes

Facebook: @NAKshoes 

Τηλέφωνο210 9902720