fbpixel

Search icon
Search
Το πιο ατμοσφαιρικό meeting spot της πόλης επιστρέφει εναρμονισμένο με τη νέα εποχή
CITY VIBES

Το πιο ατμοσφαιρικό meeting spot της πόλης επιστρέφει εναρμονισμένο με τη νέα εποχή

Απολαύστε την αμεσότητα του Le Cercle De Salonique


Εκκεντρικό, πολυτελές και απόλυτα dark, το Le Cercle De Salonique, επιστρέφει και διεκδικεί τον τίτλο του αισθησιασμού που του ανήκει. Με τα εμπνευσμένα υφάσματα και τα έπιπλα-αντίκες γνωστών -και μη- σχεδιαστών πετυχαίνει σε κάθε του γωνία να θυμίζει πως η διεκδίκηση του ανατρεπτικού interior design αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους όσοι θέλουν να κάνουν το mix&match μέρος της ζωής τους. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, πως οποιοσδήποτε ακολουθεί πιστά τις αρχές του αγαπημένου του lifestyle ποτέ δεν ξεφεύγει από την ανεπιτήδευτη αυθεντικότητα. 

le-cercle-entrance.jpg

Η επιθυμία των ανθρώπων πίσω από αυτό το concept για 20s εμπνευσμένη διασκέδαση με νότες των πιο εξεζητημένων members club των μητροπόλεων του κόσμου κάνει το re-opening του Le Cercle De Salonique το απόλυτο talk-of-the-town. Τώρα που οι μέρες μικραίνουν και που ο καιρός δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να παραμένουμε μέσα, αυτό το χειμωνιάτικο stylish στέκι σας περιμένει. Αφεθείτε στην ατμόσφαιρα που θυμίζει νεοϋορκέζικο bar ξενοδοχείου και που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την αίγλη των πιο περιζήτητων μαγαζιών στο Βερολίνο. Σκεφτείτε πως βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος και με τα αυθεντικά house κομμάτια αλλά και τα lives θα πειστείτε στη στιγμή.

le-cercle-details2.jpg
le-cercle-bar.jpg

Φυσικά, δεν μπορούμε να παραλείψουμε το γεγονός πως στην εποχή covid-19 τα πάντα έχουν προσαρμοστεί στους απαραίτητους ρυθμούς. Για τους ιδιοκτήτες η ασφάλεια απέναντι στον πελάτη αποτελεί την πρώτη μέριμνα και τα αυστηρά μέτρα τηρούνται χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα καθώς το όριο των 65 πελατών πλέον έχει φτάσει στους 50, η θερμομέτρηση στην είσοδο γίνεται το «εισιτήριο» σας για τη διασκέδαση και φυσικά ο εξαερισμός ανακυκλώνει συνεχώς τον υπάρχοντα αέρα. Όσο για την παρέα σας, αν επιλέξετε να κάτσετε στο bar τότε θα πρέπει να είστε μόνο δύο άτομα, ενώ αν βρίσκεστε στον υπόλοιπο χώρο, οφείλετε να τηρείτε τις αποστάσεις. Μάλιστα, για λόγους ασφαλείας είναι σημαντικό να κάνετε κρατήσεις, καθώς οι οδηγίες που τηρούνται στο Le Cercle De Salonique πηγαίνουν παράλληλα με όλα όσα ανακοινώνονται καθημερινά από τους υπεύθυνους οργανισμούς υγείας.

bildschirmfoto-2020-04-03-um-105358-pm.png

Δίνεται, ακόμη μεγάλη προσοχή στην ιδιαιτερότητα, καθώς και στην ποικιλία των premium ποτών με τη γεύση, την υφή και το άρωμα να υπερτερούν πάντα των περιττών υπερβολών. Εδώ, θα απολαύσετε με τη βοήθεια των εξειδικευμένων bartenders εξαιρετικές δημιουργίες που θα υπογραμμίζουν την πολυτέλεια που βιώνετε χαρίζοντας σε κάθε σας γουλιά μια αίσθηση πως το ζητούμενο γίνεται κεκτημένο. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε πως όλα τα cocktails έχουν προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της εποχής και δε θυμίζουν τίποτα από καλοκαίρι.

le-cercle-4UCzp.jpg

Τέλος, για όλους εσάς που επιθυμείτε το extra premium στην περιποίηση είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως ο επάνω όροφος προσαρμόζεται πλέον στη νέα εποχή και δημιουργείται από το μηδέν σαν ένα σπίτι που θα φιλοξενεί μοναδικά events για μικρό αριθμό ανθρώπων. Με ίδια αισθητική με τον υπόλοιπο χώρο και φυσικά με δωμάτια που δε διαφέρουν σε τίποτα από αυτά ενός κανονικού σπιτιού ετοιμαστείτε να κάνετε book στην πιο exclusive εμπειρία για να ζήσετε τις πιο πρωτότυπες ιστορίες με την υπογραφή του Le Cercle De Salonique. Φυσικά, αυτός ο ο νέος χώρος θα παρουσιαστεί σύντομα exclusive από το GLOW.

Απολαύστε όλα αυτά -και πολλά άλλα- σε αυτόν τον ομολογουμένως ξεχωριστό χώρο από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή.

Info: 

Βασιλέως Ηρακλείου 7, Θεσσαλονίκη

Official site: le cercle de salonique

Facebook: Le Cercle de Salonique

Instagram: @lecercle.salonique