fbpixel

Search icon
Search
To περιοδικό GLOW γιορτάζει 200 τεύχη με το πρωτοποριακό Glow Fabulous Café στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τη λαμπερή παρουσία του Νίκου Αλιάγα!
PEOPLE & MOMENTS

To περιοδικό GLOW γιορτάζει 200 τεύχη με το πρωτοποριακό Glow Fabulous Café στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τη λαμπερή παρουσία του Νίκου Αλιάγα!

Μια μοναδική ημέρα που αποτέλεσε ορόσημο στην ιστορία του GLOW


Το περιοδικό GLOW γιόρτασε την έκδοση του 200ού του τεύχους με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο την Πέμπτη 28 Μαρτίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το πρώτο exclusive café που δημιουργήθηκε ποτέ από έντυπο στην Ελλάδα, το Glow Fabulous Café έφερε την απόλυτη pop-up GLOW εμπειρία στην πόλη αποκλειστικά για μία μέρα κι επιφυλάσσοντας μια απροσδόκητα μεγάλη έκπληξη!   

glow200-0008-as.jpg
Το μοναδικό Glow 200 Fabulous Café στεγάστηκε στο Café Restaurant Moldee στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Μια ημέρα γιορτής, γεμάτη χαρά και ωραίους ανθρώπους που σίγουρα θα θυμόμαστε για πολλά ακόμη χρόνια. Η ημέρα ξεκίνησε από νωρίς το πρωί, με το Glow Fabulous Café ν' ανοίγει τις πόρτες του στις 11:00 και να υποδέχεται πλήθος καλεσμένων. Το team του GLOW ήταν όλο εκεί, συστήνοντας στο κοινό την one day only experience, που έκρυβε μοναδικές διαδραστικές προτάσεις.

glow200-0030-as.jpg

Ο χώρος που έφερε την αισθητική ταυτότητα GLOW, είχε μεταμορφωθεί εξ ολοκλήρου χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο GLOW 200 επετειακό illustration από την designer Θεανώ Πετρίδου, έντυσε με ευρηματικό τρόπο, όχι μόνο το εσωτερικό και εξωτερικό του café με τις υπερμεγέθεις γραφιστικές εφαρμογές του, αλλά τις ποδιές του προσωπικού, τους ειδικά για την περίσταση custom-made serving trays, το curated by Glow signature menu καθώς και τα tailor-made επετειακά coffee cups, που έκλεισαν μέσα τους τα αρωματικά χαρμάνια από το κορυφαίο coffee brand TAF με συνοδεία των πιο tasty & healthy treats από το Exereton. 

pov83918.jpg
glow200-0065-as.jpg

Στον κεντρικό χώρο του café, ένα επετειακό video με sneak peeks και backstage teasers σε ένα ειδικά διαμορφωμένο mega projection ανέδειξε με μοναδικό τρόπο τα 200 τεύχη του περιοδικού ως ένα νεύμα στον πολύπλευρο έντυπο κόσμο.

glow200-0953-as.jpg

Οι καλεσμένες καθόλη τη διάρκεια της ημέρας περνούσαν στο mezzanine του Glow Fabulous Café, όπου είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν το μοναδικό “Callista Crafts Lounge” και την Glow 200 Anniversary Limited Edition Collection by Callista Crafts, μέρος των εσόδων της οποίας θα διατεθούν στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου. Με δύο μοναδικά designs, η Callista Crafts έδωσε το «παρών» σε μία πολλή σημαντική για το GLOW στιγμή με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

glow200-0127-as.jpg

Η προσέλευση του κόσμου μας αντάμειψε ενώ φίλοι και αναγνώστες του περιοδικού, μάς τίμησαν με την παρουσία τους, θαυμάζοντας από κοντά ένα πολύ σημαντικό και δημιουργικό project μας, στον εορτασμό των 200ων τευχών. Τον παλμό στον χώρο έδωσε η μουσική, που είχε την υπογραφή του all time classic fashion brand Converse, το οποίο παράλληλα παρουσίασε το Converse Cruise Guide, έναν οδηγό πόλης, με τα favorite spots του brand, ξεκινώντας τη διαδρομή από το one day only experience, Glow Fabulous Café.

glow200-0834-as.jpg

Με πιο intimate διάθεση, 20 καλεσμένες παρευρέθηκαν σε ένα διαδραστικό και άκρως ενδιαφέρον private lunch από το iconic brand, Porsche. Η πολυδιάστατη secret guest of honor, Kατερίνα Κατώπη-Λυκιαρδοπούλου ηγήθηκε της συζήτησης, που είχε κεντρικό άξονα το statement της νέας Panamera Choose Boldly. Στο γεύμα, οι δυναμικές γυναίκες αντάλλαξαν ενδιαφέρουσες απόψεις πάνω σε μια σειρά θεμάτων της σύγχρονης ζωής κι επικαιρότητας. 

glow200-1149-as.jpg
Ο Leader Makeup Artist της Shiseido, Bαγγέλης Θώδος εφαρμόζει Shiseido makeup στην Βαρβάρα Μιτσέλη

Παράλληλα, η beauty partner Shiseido δημιούργησε το Shiseido Penthouseστον τελευταίο όροφο του Teight Hotel, προσφέροντας μια exclusive supreme beauty experience by appointment only. Προσφέροντας απόλυτες στιγμές χαλάρωσης, οι προσκεκλημένες αφέθηκαν στα χέρια των Shiseido beauty expert καθώς και του Leader Makeup Artist της Shiseido, Bαγγέλη Θώδου, λαμβάνοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης και ομορφιάς.  

glow200-0006-as.jpg

Η μέρα έκλεισε μοναδικά με το Glow 200 Anniversary cocktail party χ Patrón super premium tequila, όπου 200 καλεσμένοι βίωσαν την απόλυτη secret εμπειρία. Στην κορύφωση της βραδιάς, η μεγάλη έκπληξη αποκαλύφθηκε με τη ζωντανή παρουσία της ηχηρής προσωπικότητας που φιλοξενείται στο εξώφυλλο του επετειακού τεύχους. 

glow200-0523-as.jpg

Ο cover star, Νίκος Αλιάγας, έκανε live την εμφάνισή του, μιλώντας για όσα τον συνδέουν με το GLOW και δίνοντας σε όσους βρίσκονταν στο cocktail party την ευκαιρία να το αποκτήσουν υπογεγραμμένο από τον ίδιο. 

glow200-0489-as.jpg
Δύο από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα που φιλοξενήθηκαν στα 199 τεύχη, η Δήμητρα Κολοτούρα και η Κατερίνα Κατώπη-Λυκιαρδοπούλου μαζί με την Σία Ξαναλάτου
glow200-0423-as.jpg
glow200-0799-as.jpg
Ελεονώρα Κανάκη, Μάρα Ταμπάκη, Σταυρούλα Κλειδαριά, Νανώ Κουγιουμτζόγλου. Η ομάδα που σχεδίασε και υλοποίησε το project του GLOW 200 Anniversary

Το unique celebration event απογειώθηκε με τα signature cocktails made by Patrón super premium tequila και τις μουσικές επιλογές του Dj Χάρη Πάνου!

glow200-0612-as.jpg

Τόσο το welcome drink με τον συμβολική ονομασία GLOWry, όσο και οι απολαυστικές γεύσεις των Margarita, Paloma και του signature Libertad cocktail πέτυχαν το απόλυτο γευστικό pairing με τα εκλεκτά εδέσματα, τα οποία έφεραν την εξέχουσα υπογραφή των ιδιοκτητών και head chefs του Moldee Bar Restaurant, Σοφοκλή Μαραγκουδάκη και Βασίλη Μουρατίδη και παρουσιάστηκαν σε εντυπωσιακούς υπερμεγέθεις χρυσούς δίσκους.

glow200-0718-as.jpg
Ο Σοφοκλής Μαραγκουδάκης και ο Βασίλης Μουρατίδης - ιδιοκτήτες και head chefs του Moldee Bar Restaurant
glow200-0350-as.jpg

Με την υπογραφή του πολυβραβευμένου creative agency YARD, που ανέλαβε την επιμέλεια και παραγωγή του project και τη σημαντική συμβολή της AEGEAN, τον αποκλειστικό χορηγό αερομεταφορών των καλεσμένων, το Glow 200 Fabulous Café που στεγάστηκε στο Café Restaurant Moldee, αποτέλεσε μια ιδιαίτερη στιγμή-ορόσημο στην ιστορία του GLOW.

Και στα επόμενα!

Φωτογραφίες: Έκτορας Νικολάκης, Pov Studio