fbpixel

Search icon
Search
Escape Reality: Το Palazzo Pianca στη Βενετία είναι ένα αληθινό κόσμημα
ESCAPE

Escape Reality: Το Palazzo Pianca στη Βενετία είναι ένα αληθινό κόσμημα

Περιηγηθείτε στους μοναδικούς χώρους του


Συνδυάζοντας στοιχεία του παρελθόντος και της σύγχρονης εποχής, τo Pianca είναι ένα ξενοδοχείο που στεγάζεται σε ένα κομψό palazzo του 16ου αιώνα στο ιστορικό κέντρο της Βενετίας, στην Ιταλία. Σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία του Αγίου Μάρκου στο ιστορικό κέντρο της πόλης, δημιουργήθηκε για να εξερευνήσει και να ερμηνεύσει τις σύγχρονες τάσεις της ζωής και των ταξιδιών. Μάλιστα, ο ισχυρός δεσμός του με την πόλη εκφράζεται μέσα από την πανοραμική θέα.

1-mSpxE.jpg

Μέσα στην άνετη, φιλόξενη ατμόσφαιρα των δωματίων του, οι καθαρές γραμμές, οι συνδυασμοί υφής και η φυσική κομψότητα της εταιρείας Veneto καθορίζουν την ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου: ο φωτισμός και τα χρώματα, ζωντανά ή ουδέτερα, εμπνευσμένα από τα τυπικά χρώματα των βενετσιάνικων προσόψεων, διακρίνονται σε περίοπτη θέση.

Ένας συνδυασμός συναισθηματικών εμπειριών και ιστορίας, το Palazzo Pianca προσφέρει δωμάτια και σουίτες με εκλεκτικό στιλ. Οι σουίτες -Peacock, Giglio και Mezzanine- είναι γενναιόδωρα μεγάλες και ανοιχτές, με σαλόνι και υπνοδωμάτιο. Τα Deluxe δωμάτια -Botanic, Penthouse Deluxe Blue & Brown και Artist- είναι επίσης άνετα και φιλόξενα με τα λαμπερά υφάσματα και τα χρώματά τους, όπως και τα συμπαγή, φιλόξενα Classic δωμάτια.

Άνετοι χώροι με σύγχρονη αισθητική που διατηρεί ωστόσο την κομψότητα και τα κλασικά στοιχεία μιας άλλης εποχής, το ξενοδοχείο έρχεται να προστεθεί στη λίστα των iconic hotels της χώρας. Η χαρακτηριστική διακόσμησή του καταφέρνει να εκπλήρωνει κάθε ανάγκη του επισκέπτη ενώ παράλληλα διατηρεί τη μοντέρνα ατμόσφαιρα. Statement deco pieces σε συνδυασμό με vintage λεπτομέρειες που πρωταγωνιστούν στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, μια διανυκτέρευση στο stylish palazzo θα σας πείσει. 

3-npXOL.jpg

Την ίδια στιγμή, ολόκληρο το κτίριο διηγείται τη δική του ιστορία. Συνδέει το παρελθόν με το παρόν και πετυχαίνει το τέλειο «πάντρεμα». Ιταλική φινέτσα με μια δόση μοντερνισμού κυριαρχούν. Το κάθε δωμάτιο φέρει και τη δική του μοναδική ταυτότητα ενώ οι αποχρώσεις του πράσινου και του γκρι είναι πανταχού παρούσες. Η μαγευτική θέα του είναι ένα από τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει, και να αποτελεί ένα must-visit προορισμού για τους λάτρεις του εκπλεπτυσμένου design.

2-OvpXr.jpg

«Το Palazzo Pianca είναι κάτι περισσότερο από ένα ξενοδοχείο», εξηγεί ο πρόεδρος της εταιρείας, Aldo Pianca, «Είναι μια πρόκληση για εμάς που δεχθήκαμε με απέραντη περηφάνια και επιθυμία να αποδείξουμε τον εαυτό μας και να φέρουμε εις πέρας, από την αρχή. Το κτίριο αποτελεί μια όαση ηρεμίας στην καρδιά της πόλης. Περιέχει χώρους που ξεπερνούν κατά πολύ την καθαρή έννοια της φιλοξενίας, προσφέροντας τον εαυτό τους ως ένα μέρος που εξερευνά όλες τις συνεχώς μεταβαλλόμενες μορφές ζωής και ταξιδιού σήμερα.»

Στην υποβλητική ατμόσφαιρα του ιστορικού κέντρου της Βενετίας, ανάμεσα στην εκκλησία της Santa Maria del Giglio και το Μεγάλο Κανάλι και λίγα βήματα από την πλατεία του Αγίου Μάρκου, το Palazzo προσφέρει την ευκαιρία να μείνετε σε μια κομψή κατοικία του 16ου αιώνα με μοντέρνα εκλεπτυσμένο στιλ.

Θαυμάστε στη gallery περισσότερες φωτογραφίες!