fbpixel

Search icon
Search
Το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο Cheval Blanc Paris είναι το απόλυτο hot spot του Παρισιού
DESIGN NEWS

Το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο Cheval Blanc Paris είναι το απόλυτο hot spot του Παρισιού

Στις εγκαταστάσεις του βρίσκεται και το ειδυλλιακό spa room του οίκου Dior


Το πολυαναμενόμενο ξενοδοχείο του Παρισιού Cheval Blanc Paris άνοιξε κι επίσημα τις πόρτες του και ήδη έχει υποδεχθεί τους πρώτους του guests. Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο του ομίλου LVMH Hotel Management, το οποίο αποτυπώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη γαλλική κουλτούρα και φινέτσα. Έχει καταφέρει από τώρα να μετατραπεί στο απόλυτο hot spot ολόκληρου του Παρισιού, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον μας και κάνοντάς μας να θέλουμε να το επισκεφτούμε προσεχώς.

Προσφέροντας απίστευτη πανοραμική θέα στον Σηκουάνα, το μοναδικό αυτό κτίσμα φέρει την υπογραφή του σπουδαία interior designer της Νέας Υόρκης, Peter Marino. Ο ίδιος και η ομάδα του κλήθηκαν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον απαράμιλλης αισθητικής κι εκλεπτυσμένης λειτουργικότητας. Το αποτέλεσμα «κόβει» την ανάσα!

To die for architecture

la-samaritaine-building.jpg

Ο Peter Marino, έχοντας χρόνια εμπειρία στον χώρο της αρχιτεκτονικής, έχει δώσει τη σχεδιαστική του υπογραφή σε πολλές boutique μόδας ανά τον κόσμο, συνεργαζόμενος με εμβληματικούς οίκος, μεταξύ των οποίων ορόσημο αποτελούν οι Dior, Fendi, Chanel και Louis Vuitton. Ο ίδιος γνωρίζει όσο λίγοι τόσο τον κόσμο της μόδας όσο και του living και θεωρήθηκε ο πλέον κατάλληλος για να αναλάβει αυτό το αρχιτεκτονικό δημιούργημα.

Μέσα στο θρυλικό La Samaritaine, που ιδρύθηκε το 1870 από τον Γάλλο επιχειρηματία Ernest Cognacq, το Cheval Blanc Paris συνδυάζει τόσο ιδανικά το αρχοντική αρχιτεκτονική με τον μοντέρνο σχεδιασμό, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που ξεχωρίζει για την άνεση και την πολυτέλεια που προσφέρει.

Ultimate stay experience

cheval-blanc-paris.jpg

Με θέα 360 μοιρών, τα δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου προσφέρουν μια ανεπανάλληπτη εμπειρία διαμονής στο πανέμορφο Παρίσι, χαρίζοντας όλες τις ανέσεις και την αίσθηση της ακαταμάχητης πολυτέλειας. Μοναδικά έπιπλα και γήινα χρώματα συνθέτουν το interior design σκηνικό, το οποίο εντυπωσιάζει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες χάρη στον chic χαρακτήρα του.

Ένα πραγματικό παλάτι στην Πόλη του Φωτός, που «ξυπνά» μνήμες του χθες και γίνεται παράδειγμα υψηλής αισθητικής και απίστευτα προσεγμένου living. Η τέχνη και το luxury design βρίσκονται στο DNA της ομάδας των Cheval Blanc hotels και αυτό φανερώνεται και από το καινούριο opening στην «καρδιά» του Παρισιού. Από το εντυπωσιακό lobby και μόνο, μπορεί κανείς να καταλάβει πως πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο, το οποίο αξίζει κανείς να ανακαλύψει από κοντά έστω και για μια φορά στη ζωή του.

Idyllic space

241784114-6100755813299261-3693410027319646489-n.jpg

Από την όλη πολυτέλεια που αποπνέεται και προσφέρεται απλόχερα, δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα wellness facilities, τα οποία έχουν τον τρόπο να απογειώνουν τη συνολική εμπειρία των επισκεπτών, χαρίζοντάς του στιγμές ατελείωτης ξεκούρασης και ηρεμίας.

241314298-380702513433020-262560859935208418-n.jpg

Ο γαλλικός οίκος Dior δίνει τη δική του υπογραφή στο spa room του Cheval Blanc και αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πολλά highlights που μπορεί κανείς να εντοπίσει. Οι μοναδικοί χώροι ευεξίας εναρμονίζονται τόσο ιδανικά στην όλη αύρα του ξενοδοχείου, αλλά και στην παριζιάνικη αισθητική, με τη γνωστή, ασυναγώνιστη ταυτότητα του θρυλικού fashion label.

View of dreams

cheval-blanc-paris-restaurant-alexandre-tabaste-2000x1396.jpg

Δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στους εξωτερικούς του χώρους, οι οποίοι δίνουν τόσο έντονα την αίσθηση πως βγήκαν από σελίδες παραμυθιού, σε ένα Παρίσι μιας άλλης εποχής. Τόσο από τα μπαλκόνια όσο και από την τεράστια ταράτσα, μπορεί κανείς να αφήσει το βλέμμα του να πλανάται στις όχθες του Σηκουάνα, αλλά και σε ιστορικά αξιοθέατα στα οποία κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί, όπως ο Πύργος του Eiffel, αλλά και το μουσείο του Λούβρου.

Όλα τα στοιχεία μαζί δημιουργούν το απόλυτο σκηνικό, καθώς κι έναν παράδεισο επί γης, που προσφέρει τις πιο δυνατές εμπειρίες ζωής. Ποτέ ξανά ένα ταξίδι στο εξωτερικό δε γινόταν τόσο ποθητό για κάθε travel lover, αλλά και για όποιον έχει ανάγκη να αφήσει τη φαντασία του ελεύθερη και να γεμίσει με στιγμές, τις οποίες θα κρατήσει για πάντα.

Ανακαλύψτε στην gallery περισσότερες φωτογραφίες του Cheval Blanc!

Φωτογραφίες: Forbes.com