fbpixel

Search icon
Search
Το νέο σπίτι της ηθοποιού Vanessa Hudgens στο L.A. έχει μια worth-telling ιστορία
INTERIORS

Το νέο σπίτι της ηθοποιού Vanessa Hudgens στο L.A. έχει μια worth-telling ιστορία

Περιηγηθείτε στους χώρους του


Η Vanessa Hudgens έχει μία παράδοση. «Όταν είμαι στο L.A., το πρώτο βράδυ που είμαι σπίτι, κάνω μπάνιο», λέει η ηθοποιός. Είναι μια κυριολεκτική και μεταφορική «βύθιση» στο καταφύγιο που έχει δημιουργήσει στο Los Feliz, μια κατάφυτη γειτονιά στην πλαγιά ενός λόφου, δίπλα στο Hollywood. Πέρασε πέντε χρόνια ψάχνοντας για αυτό το colonial house, που τώρα αποκαλεί σπίτι. «Υπήρχαν τόσα πολλά πράγματα σε αυτό που με εντυπωσίασαν», υποστηρίζει. «Περπατώντας μέσα από την πύλη και βλέποντάς το καλυμμένο με έναν εντυπωσιακό κισσό, περιτριγυρισμένο από ελιές, ήταν σαν να είχα μεταφερθεί στη Γαλλία ή την Ιταλία. Ένιωθα σαν να είχα πραγματικά αποδράσει.» 

3-YVEIf.jpg

Η ιστορία της κατοικίας ωστόσο ήταν αυτή που την παρέσυρε περαιτέρω. Το σπίτι φέρει το όνομα Little DeMille και κατασκευάστηκε από τον σκηνοθέτη Cecile B. DeMille το 1922, υποτίθεται για την ερωμένη του. Πριν από την Hudgens, ανήκε στον ηθοποιό Gary Oldman, ο οποίος είχε τοποθετήσει γαλλικά δρύινα πατώματα του 18ου αιώνα. «Ήθελα ένα παλιό σπίτι», λέει η ηθοποιός. «Για εμένα, υπάρχει κάτι τόσο ρομαντικό σε αυτό, ένας χώρος με χαρακτήρα και ιδιορρυθμίες. Λατρεύω τα παλιά στοιχεία του Hollywood: Οι αεραγωγοί Art Deco, ο πολυέλαιος πάνω από τη σκάλα, η αυλή που μοιάζει με πάρκο.»

Αφού αγόρασε το σπίτι το 2018, η νεαρή ηθοποιός προσέλαβε τον σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Jake Arnold για να αναδιαμορφώσει την κύρια σουίτα του. Ανέλαβε η ίδια το έργο της ανακαίνισης της κουζίνας κατά τη διάρκεια της πανδημίας. «Σκέφτηκα, γιατί όχι; Πήρα νέο μάρμαρο, έβαψα τα ντουλάπια, αγόρασα νέα πόμολα και συρτάρια. Η φίλη μου η Ashley Tisdale -της σειράς High School Musical, στην οποία πρωταγωνιστούσαν μαζί-, είναι interior designer, όποτε τη συμβουλεύτηκα.» 

20210929-jpeffley-ad-vanessahudgens-000520copy.jpg

Η Hudgens νόμιζε ότι ήξερε τι ήθελε να κάνει με το σαλόνι. «Αρχικά είχα την ιδέα ότι ήταν πολύ λευκό και μονόχρωμο», λέει, «και παρήγγειλα έναν τεράστιο, λευκό λινό καναπέ από την RH. Όταν εκείνος έφτασε, η συνολική εικόνα δεν λειτούργησε. Κάπως έτσι, πήγα σε ένα vintage shop και βρήκα αυτόν τον ροζ καναπέ μοχέρ που ερωτεύτηκα.» Επιθυμούσε το σπίτι να είναι σούπερ θηλυκό, να «γιορτάζει» τα γυναικεία σώματα, να είναι ένα είδος γυναικείου παλατιού. Ο καναπές παίζει τον ρόλο του σε αυτό.

20210929-jpeffley-ad-vanessahudgens-022320copy.jpg

Το αφιέρωμα στη γυναικεία μυσταγωγία συνεχίζεται στον εξωτερικό χώρο. Η γλυκιά ηθοποιός επιστράτευσε την καλλιτέχνιδα Karly Kun για να ζωγραφίσει μια τοιχογραφία προσώπων στην πισίνα. «Ήθελα να προσθέσω λίγο από τον εαυτό μου στην πίσω αυλή», αναφέρει. Ένα μεγάλο, μακρύ τραπέζι γίνεται το τέλειο σκηνικό για τα δείπνα με φίλους που διοργανώνει η ηθοποιός. Ενώ, η ίδια διατηρεί ένα πλούσιο δέντρο αβοκάντο. «Φτιάχνουμε καταπληκτικά γουακαμόλε». Μια ιδανική βραδιά περιλαμβάνει τα γέλια των φίλων της υπό τη μουσική συνοδεία από τις μπαλάντες της Edith Piaf!

8-7bTOv.jpg

Σε ό,τι αφορά την κρεβατοκάμαρά της, η ίδια εκμυστηρεύεται ότι ερωτεύτηκε την ιδέα να χαλαρώνει σε μια βαθιά, κεραμική μπανιέρα με τα παράθυρα ανοιχτά, και την αγαπημένη της γαλλική μουσική, αλλά και τα αρωματικά κεριά της. Τελευταία, η Vanessa Hudgens περνάει πολύ χρόνο εκτός, καθώς πρωταγωνιστεί στο επερχόμενο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Lin Manuel Miranda, "Tick, Tick. . . Boom!" «Είναι πολύ ωραίο να γνωρίζω ότι γυρνώντας σπίτι, έχω ένα υπέροχο αφρόλουτρο να με περιμένει», λέει. «Πάντα το απολαμβάνω!»

Ανακαλύψτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery! 

Πηγή: AD