fbpixel

Search icon
Search
To νέο sexy εστιατόριο της Θεσσαλονίκης που υπόσχεται να μας γνωρίσει την αυθεντική fusion κουζίνα
TASTE

To νέο sexy εστιατόριο της Θεσσαλονίκης που υπόσχεται να μας γνωρίσει την αυθεντική fusion κουζίνα

Στο Zendaya η υψηλή γαστρονομία συναντά τις comfort γεύσεις μέσα σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον


Η πολυαναμενόμενη εστιατοριακή άφιξη της Θεσσαλονίκη, θυμίζει restaurant Λονδίνου, αλλά βρίσκεται σ' έναν από τους πιο αγαπημένους και elegant δρόμους του κέντρου της, την Προξένου Κορομηλά. Με εντυπωσιακό εξωτερικό αλλά κι εσωτερικό, το νέο must-visit spot της πόλης, ακούει στο όνομα Zendaya και αντλεί έμπνευση από παγκόσμιες επιρροές της fusion κουζίνας. 

image00002.jpeg

Με το που περνάς την ψηλή, εντυπωσιακή πόρτα του, εισέρχεσαι σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον γεμάτο μυστήριο. Μεγάλα artistic φωτιστικά δημιουργούν ένα μείγμα από sexy vibes και αληθινή πολυτέλεια. Βελούδο, animal print και μοναδικές ταπετσαρίες, όλα έχουν τοποθετηθεί με τέτοιον τρόπο στον χώρο ώστε να σε καλούν να παραδοθείς στην απόλυτη απόλαυση.

Στο Zendaya, οι απολαύσεις παίρνουν τον πρώτο λόγο και γίνονται μέλημα του άριστου προσωπικού του. Προσφέροντας μία πρώτης τάξεως comfort dining εμπειρία, τα πάντα είναι ενορχηστρωμένα να υπακούν στις προτιμήσεις σας. 

image00001.jpeg

Από το μενού μέχρι τη διακόσμηση και την εικόνα των πιάτων όλα είναι άρτια μελετημένα. Είτε είστε λάτρεις των πιο παραδοσιακών γεύσεων είτε προτιμάτε πιο σύγχρονες προτάσεις, το Zendaya θα ικανοποιήσει κάθε γούστο σας, προσφέροντας ένα καλά επιμελημένο αμάλγαμα γευστικών επιλογών με πολυπολιτισμική ταυτότητα.

image00003.jpeg
Crispy Corn

Το fusion gastronomy αποκτά άλλη διάσταση στην κουζίνα του, ενώνοντας τα στοιχεία διαφορετικών γαστρονομικών παραδόσεων που προέρχονται από διάφορες χώρες, περιοχές ή πολιτισμούς. Αξιοποιώντας την μοναδικότητα των γεύσεων από εξωτικά προϊόντα σε συνδυασμό με το πάθος για τη δημιουργία παρουσιάζει πιάτα που υπακούν στους κανόνες της υψηλής γαστρονομίας αλλά διακατέχονται από twisted λεπτομέρειες. 

image00004.jpeg

Στο μενού θα βρείτε εμπνευσμένα πιάτα που ξυπνούν τις αισθήσεις, από premium κοπές μέχρι προτάσεις που υμνούν και παραδοσιακές συνταγές με ένα ιδιαίτερο upgrade. Κάθε πιάτο είναι ένα «ταξίδι» στις πλούσιες γαστρονομικές παραδόσεις του κόσμου. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα οποιαδήποτε από τα εκλεκτά κρέατά του σε ψήσιμο της αρεσκείας σας, το μοναδικό “Secretto” - εκλεκτή κοπή από διάφραγμα μαύρου χοίρου με συνοδεία ζουμερών λαχανικών και για κλείσιμο το "White Tower" - ένα αριστουργηματικό επιδόρπιο όπου η λιωμένη σοκολάτα δημιουργεί έναν καμβά πλούσιας απόλαυσης.

dsc09345.jpg

To Zendaya γίνεται η τέλεια επιλογή για ένα date night στην πόλη αλλά και μια «απόδραση» σε έναν προορισμό όπου η υψηλή γαστρονομία θέτεται σε πρώτο πλάνο, και παρουσιάζεται ως μία νέα πρόταση απόλαυσης. Κάθε ραντεβού που δίνουμε εκεί γίνεται μια μοναδική εμπειρία, η οποία μάλιστα δυναμώνει τώρα στις γιορτές με το πλούσιο μενού του Zendaya που θα δώσει την κατάλληλη νότα στα festive night-out σας!

Το ιδανικό αμάλγαμα πολιτισμών, μπαχαρικών, αγάπης και σπιτικού φαγητού παρουσιάζεται στο Zendaya, μέσα σε ένα one-of-a-kind ατμοσφαιρικό περιβάλλον.

Info: Zendaya Fusion Cuisine, Προξένου Κορομηλά 4, Κέντρο Θεσσαλονίκης, Δευτέρα με Παρασκευή: 17:00 - 01:00⁣⁣⁣ και Σαββατοκύριακα: 15:00 - 01:00⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

Για κρατήσεις: +30 690 6099 319⁣

Instagram: @zendaya.fusion