fbpixel

Search icon
Search
Το νέο ευρηματικό concept store στην Αγορά Μοδιάνο που απογειώνει τη γαστρονομία της θάλασσας
MAGAZINE

Το νέο ευρηματικό concept store στην Αγορά Μοδιάνο που απογειώνει τη γαστρονομία της θάλασσας

Το menu της της Trata tinned υπογράφει ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης


Με ένα μοναδικό, ολόφρεσκο concept, η ομάδα της Trata φέρνει στην καρδιά της Μοδιάνο ένα 360°σημείο συνάντησης, στο οποίο μας ξεναγεί η CEO της εταιρίας Γιάννα Τζίκα. Σ’ αυτό, premium shopping προτάσεις αλλά κι ένα conceptual μενού, αφιερωμένο στη γαστρονομία της θάλασσας και στα διαχρονικά αγαπημένα προϊόντα του brand, που δημιουργικά υπογράφει ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης, έχουν τον πρώτο λόγο.

«Οραματιστήκαμε την παράδοση με σύγχρονη ματιά, δουλέψαμε επάνω στην ανανεωμένη ταυτότητά μας και αυτό από μόνο του μας έδειξε τον δρόμο».

modiano-005.jpg

Η Αγορά Μοδιάνο μάς έδωσε έμπνευση... να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό, φρέσκο, εξωστρεφές. Συναντηθήκαμε στο momentum μιας ολικής μεταμόρφωσης. Αντλήσαμε έμπνευση από την ιστορία της και την ανανεωμένη ταυτότητα της Trata, και αυτό γέννησε ένα ολόφρεσκο concept.

Το Trata Tinned θα είναι… ένα 360° σημείο συνάντησης, που ταιριάζει με τη νέα εικόνα μας, με όσα διαχρονικά πρεσβεύει η Trata. Έχει να δώσει ό,τι πιο καινοτόμο στο κομμάτι του τόνου και των θαλασσινών.

Πρωταγωνιστές εδώ είναι… oι γεύσεις και οι επιγεύσεις, η πρωτοτυπία, η δημιουργικότητα. Είδαμε πως υπάρχει χώρος για πειραματισμό, κι αυτό μας εξίταρε! Δημιουργήσαμε μια εμπειρία δύο επιπέδων. Ένα boutique πωλητήριο, που διαθέτει όλη την γκάμα των προϊόντων της Trata, αποκλειστικής διάθεσης special selections, σουβενίρ, ειδικές συσκευασίες και γαστρονομικά αντικείμενα που θα λατρέψετε, καθώς κι έναν χώρο εστίασης με μοναδικό menu!

Στις γευστικές δοκιμές… η γαστρονομία της θάλασσας είναι πυρήνας μας. Συνθέσαμε απολαυστικά πιάτα και συνταγές που υπογράφει δημιουργικά ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης - όλες τους μία και μία! Η γευστική εμπειρία θα μπορεί να λάβει χώρα στο ίδιο το σημείο αλλά και στο μοναδικό food court της Αγοράς, ή ακόμη και στον χώρο σας με take away ή μέσω e-food.

Στοίχημα είναι… να αναδείξουμε τη γαστρονομική αξία των θαλασσινών σε κονσέρβα και όχι μόνο, με τη ματιά μας στραμμένη στην πρώτη ύλη, την απλότητα, τη νοστιμιά!

modiano-008-as.jpg
Γιάννα Τζίκα

Το στίγμα της Trata Tinned στην Αγορά Μοδιάνο αφορά στο… να επικοινωνήσουμε τον χαρακτήρα της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, τις παραδοσιακές γεύσεις, τη σύγχρονη ματιά των ελληνικών προϊόντων μας. Όσα ανάγουν την κονσέρβα θαλασσινών στη θέση που της αξίζει και που κατέκτησε στο διεθνές γαστρονομικό μωσαϊκό. Να εντάξουμε στη διατροφή νόστιμες και θρεπτικές επιλογές με τόνο, αφρόψαρα, και όχι μόνο!

Αυτό που με γοητεύει στην Αγορά Μοδιάνο είναι… η πολυφωνία, η διαφορετικότητα, η συνύπαρξη.

Info

Τηλ.: 2310 227 044

Facebook: @Trata.Greece

Instagram: @trata.greece

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023