fbpixel

Search icon
Search
Το μυστικό της νεότητας κρύβεται σε συγκεκριμένα συστατικά που μάς προσφέρει το πιο premium beauty brand
FACE & BODY

Το μυστικό της νεότητας κρύβεται σε συγκεκριμένα συστατικά που μάς προσφέρει το πιο premium beauty brand

Η La Prairie δίνει το έναυσμα για όλα όσα ονειρευόμαστε


Τα όνειρα φτιάχνονται από ένα υλικό από το οποίο ξεχάσαμε πως είμαστε πλασμένοι. Από αυτό της ουσιαστικής προσπάθειας να ακολουθήσουμε τον κύκλο της ζωής. Αναζητώντας νόημα και ουσία σε όλα όσα μας κάνουν να παίρνουμε βαθύτερες ανάσες και σε όσα μας ορίζουν τις επιθυμίες, καταφέρνουμε να βρεθούμε -λίγο- πιο κοντά στη δική μας, προσωπική, αιωνιότητα. Με καθενός τον ορισμό να διαφέρει, αλλά με όλες μας να περιεργαζόμαστε το μυστήριο της νεότητας, η La Prairie καταφέρνει να κάνει αυτό τον οραματισμό, πραγματικότητα. 

Θέλοντας να αναδείξουμε την ουσιαστική θηλυκότητα μας η βαρύτητα της skincare ρουτίνας πέφτει πλέον στις αποτελεσματικότερες λύσεις και στα κατάλληλα προϊόντα. Με έμφαση στην πολυτέλεια και στη διαρκή ανάγκη για αναζήτησή ο Ελβετικός οίκος καλλυντικών La Prairie ερευνά, αξιοποιεί την ασυναγώνιστη τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει. Με παρουσία σε 90 χώρες και όντας συνώνυμη με την πολυτέλεια αλλά και την καινοτομία, την αποτελεσματικότητα και την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, ο οίκος χαρίζει απόλυτη υπεροχή και ένα διαχρονικό ορισμό της ομορφιάς. 

Η περιποίηση της επιδερμίδας γίνεται τέχνη!

Η επιστήμη της υψηλής αναζωογόνησης

la-prairie-4.jpg

Κυτταρικές θεραπείες για λίγους, εκλεκτούς και προνομιούχους το 1931 -στην Ελβετία-, πρωτοποριακή έρευνα και βιολογία του δέρματος με γνώσεις του 21ου αιώνα σκιαγράφησαν και οδήγησαν μέσα στα χρόνια στην επιτακτική ανάγκη για τη Συλλογή Platinum Rare. Πάντα με moto το να δίνουμε ζωή στα χρόνια μας και με άξονα την επιστήμη οι ειδικοί κατάφεραν να καταπολεμήσουν τη φθορά. Αυτή που προκαλείται από το πέρασμα του χρόνου και αντιστρέφεται μόνο με ειδικές τεχνικές. Ο ισχυρός δεσμός που δημιουργεί η La Prairie, εξελίσσεται ακόμη παραπάνω κάνοντας ένα ιδιόμορφο stop στο πέρασμα του χρόνου. Δίνει στο δέρμα αντοχή, σφριγηλότητα, ελαστικότατο και όγκο, δυναμώνοντας παράλληλα το φυσικό ιστό. 

Κάνοντας τον χρόνο σύμμαχο

la-prairie-2.jpg

Με στόχο όσα αναφέρθηκαν, το νέο Platinum Rare Haute-Rejuvenation Protocol, μέρος της Platinum Rare Συλλογής είναι ακριβώς η θεραπεία που χρειάζεστε. Έχοντας ως γνώμονα τη φυσική δραστηριότητα των κυττάρων της επιδερμίδας και γνωρίζοντας την αναμενόμενη επιβράδυνση που επέρχεται, δρα στα σωστά σημεία και καταπολεμεί τις απώλειες. Η προσέγγιση του πραγματιοποιείται σε τρεις φάσεις που έχουν μελετηθεί με προσοχή. 

Η ανάδυση, βασίζεται στο ότι η φόρμουλα αφήνει το δέρμα προσωρινά απαλό, εμπλουτίζοντας -παράλληλα- τα ενεργά συστατικά στην επιδερμίδα. Η πλήρης αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους και όχι η απλή επάλειψη είναι το μυστικό. Σε αυτό ακριβώς το σημείο, η δεύτερη φάση, αυτή της αναζωογόνησης, δίνει το έναυσμα για την ουσιαστική βοήθεια στην ανανέωση των κυττάρων του δέρματος. Τέλος, η δημιουργία του νέου ιστού σας αφήνει με πρωτοφανή αποτελέσματα κάνοντας πραγματικότητα όλα όσα ονειρευτήκατε και όλα όσα πάλεψε να δημιουργήσει ο Dr. Niehans.

Συστατικά και πρωτόκολλα που ξεχωρίζουν

la-prairie-3.jpg

Τα μόρια σηματοδότησης που περιέχονται στη συλλογή, λειτουργούν ως αυξητικοί παράγοντες μιμούμενοι τις φυσικές λειτουργίες. Σε αυτό προστίθεται το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας La Prairie Platinum Multi-Peptide (που εκκρεμεί) και το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα δημιουργώντας το τρίπτυχο της επιτυχίας για την πραγματική ενεργοποίηση της επιδερμίδας. Άλλωστε, αυτό αποδεικνύεται και από κλινικές μελέτες με πρωτοφανή αποτελέσματα για αυτό το luxurious προϊόν που καταπολεμά σε βάθος τα σημάδια γήρανσης.

Η χρήση έχει τη δική της σημασία

Tα τρία φιαλίδια, αποτελούν μία εντατική θεραπεία διάρκειας ενός μήνα, η οποία χρησιμοποιείται κατά διαστήματα τέσσερις φορές το χρόνο, ώστε το δέρμα να ισορροπεί ανάμεσα από κάθε χρήση. Όλα ξεκινούν με το άνοιγμα της συσκευασίας που έχει δημιουργηθεί από γραφίτη της La Prairie. Και τα 3 φιαλίδια -από αμέθυστο- διαθέτουν μια γυάλινη πιπέτα που καθορίζει την ακριβή δοσολογία. Πάνω σε αυτή, βρίσκεται η βάση ενεργοποίησης Platinum Catalyst, κάνοντας ακόμη και την τελευταία λεπτομέρεια να μετράει. 

la-prairie-5.jpg

Κάθε ένα από τα φιαλίδια, διαρκεί δέκα ημέρες κι αποτελείται από δύο θαλάμους για την προστασία της ακεραιότητας των δύο διαφορετικών συνθέσεων. Το φιαλίδιο τοποθετείται στην αποκλειστική βάση ενεργοποίησης Platinum Catalyst και στη συνέχεια ακολουθεί μία μαγική ένωση, με αποτέλεσμα μία ισχυρή συνάντηση μεταξύ δύο συνθέσεων που αναμειγνύονται, δημιουργώντας ένα αίσθημα αναζωογόνησης. Η ιριδίζουσα φόρμουλα του προϊόντος διαπερνά την επιφάνεια του δέρματος και ξεκινά τη διαδικασία της ανανέωσης. Όσο για το κομψό άρωμα, αυτό είναι που «κλειδώνει» όλα τα συστατικά της επιτυχίας. Χρησιμοποιήστε αυτές τις φόρμουλες πρωί και βράδυ, μετά τον καθαρισμό και το toner, αφού αποτοξινώσετε την επιδερμίδας σας με το Platinum Rare Cellular Life-Lotion. Όλα γίνονται εκ των έσω. 

Παρακολουθήστε το βίντεο που παρουσιάζει τη μοναδική εντατική θεραπεία αναζωογόνησης προσώπου:

Εγγραφείτε στο GLOW Newsletter για περισσότερα απολαυστικά νέα της ομορφιάς κι όχι μόνο!