fbpixel

Search icon
Search
To Mondaine είναι το νέο sexy bar-restaurant που μαζεύεται όλη η high society του Παρισιού
DESIGN NEWS

To Mondaine είναι το νέο sexy bar-restaurant που μαζεύεται όλη η high society του Παρισιού

Όταν ο εκλεπτυσμός του παρελθόντος συναντά το σύγχρονο sexiness


Mια βραδιά στο νέο sexy bar-restaurant του Παρισιού, το Mondaine είναι μια εξαιρετική εμπειρία, απαλλαγμένη από κανόνες και συμβάσεις. Ένα prive σκηνικό, βγαλμένο από τη δεκαετία του '70, όπου στην ατμόσφαιρα αιωρείται ένα απροσδιόριστο θειώδες και καλλιτεχνικό άρωμα. Σαν ένας παράλληλος κόσμος τόσο εκλεπτυσμένος που η πραγματικότητα, ηττημένη, προτιμά να πάρει την εναλλακτική οδό, αυτήν της φαντασίας, η οποία έχει γεύση από τα όνειρα των πιο ξεχωριστών bon vivants.

.jpg

Μια σάλα σε κατακόκκινο χρώμα προκαλεί ερωτισμό και εγείρει τα πιο ερωτικά συναισθήματα σε όποιον την επισκέπτεται. Βελούδο και μαξιμαλιστικά prints ολοκληρώνουν την προσεγμένη και vulgar διακόσμηση του νέου it meeting place στην Πόλη του Φωτός. Εκεί όπου η νύχτα μπορεί να πάρει οποιαδήποτε τροπή επιθυμείτε!

Στο Mondaine, η πραγματικότητα και η φαντασία γίνονται «ένα». Άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό κόσμο, δημιουργοί, μουσικοί, ηθοποιοί, όλοι η αφρόκρεμα του Παρισιού θα δίνει πλέον ραντεβού σε ένα νέο στέκι που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη αισθητική του. Ενώνοντας το παρελθόν με το σήμερα υπόσχεται να παρέχει τις πιο exclusive εμπειρίες. 

Ένα γαστριμαργικό ταξίδι πολυτέλειας 

2-I4e2m.jpg

Στο Mondaine, η γαστρονομική απόλαυση παίζει επίσης το ρόλο στην ολοκλήρωση της εμπειρίας. Οι πιο εκλεκτές πρώτες ύλες και πιάτα υψηλής ποιότητας, από τον αστακό μέχρι το χαβιάρι, προσφέρονται to share, καθώς η πολυτέλεια δοκιμάζεται με γιορτινό και παλινδρομικό τρόπο.

Παράλληλα, οι λάτρεις της comfort κουζίνας έχουν τη δυνατότητα να γευτούν τα πιο cool, fresh και προσεγμένα πιάτα, επιλέγοντας ανάμεσα σε κλασικές αλλά και πειραγμένες προτάσεις γαλλικών κι ευρωπαϊκών προδιαγραφών. 

tables-mondaine-221115-009.jpg

Οι Γάλλοι είναι γνωστοί για την αγάπη τους στο καλό κόκκινο κρασί. Εκεί θα ανακαλύψετε όλοι κάτι για να ικανοποιήσετε τις πιο τρελές οινολογικές σας επιθυμίες, ενώ το μενού από cocktail, είναι ένας φόρος τιμής στις εμβληματικές γυναίκες της παρισινής νυχτερινής ζωής, σερβίρεται από μια ομάδα bar που κατέχει τέλεια την τέχνη της mixology αλλά και της διασκέδασης.

Η παριζιάνικη νύχτα μόλις βρήκε ένα όνομα

tables-mondaine-221115-015.jpg

Τι θα ήταν η Mondaine χωρίς μουσική; Το πραγματικό αστέρι του τόπου είναι αυτή. Μια σειρά από εξαιρετικούς ζωντανούς μουσικούς παρακινεί το κρεσέντο να αφεθεί. Ο τόνος δίνεται από την είσοδο, όπου ο ντράμερ καλωσορίζει τους καλεσμένους της βραδιάς υπό τους ήχους ενός μαγευτικού σετ. Νομάδες, τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ κυκλοφορούν ελεύθερα στον χώρο, δημιουργώντας την πιο μαγική αίσθηση. Όταν παίζουν μαζί, η Mondaine κρατάει την ανάσα της, βυθισμένη στην ακαταμάχητη ατμόσφαιρα της αγαπημένης μουσικής, που το κοινό τη βιώνει και την απολαμβάνει με νέα ένταση.

tables-mondaine-221115-003.jpg
Εάν βρεθείτε στη γαλλική πρωτεύουσα αυτός είναι ένας προορισμός, που σίγουρα πρέπει να εντάξετε την go-to list σας!

Info: mondaine-depariso.com

Aπό Τρίτη έως Σάββατο, συνιστάται κράτηση, Δείπνο: 8 μ.μ. - 2 π.μ.

MONDAINE
23 Rue de Ponthieu
Παρίσι 8ο διαμέρισμα