fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

Το μηνιαίο moodboard μου με ό,τι ξεχωρίζω λίγο πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού

Ανακαλύψτε τα essentials της νέας σεζόν


Το μηνιαίο moodboard μου με ό,τι ξεχωρίζω λίγο πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού

Ένα μηνιαίο visual diary -ή αλλιώς, το προσωπικό μου moodboard- με ό,τι ξεχωρίζω από τα νέα του σύγχρονου lifestyle. Όλα αυτά που επιθυμώ να δω, να δοκιμάσω, ν’ αποκτήσω, αλλά και όσα αποτελούν για μένα έμπνευση.

HAPPY MODE: ON

kendall-jenner-brings-la-glam-to-tommy-hilfigers-spring-ads.jpg

Kεντρίζοντας για ακόμα μια φορά το ενδιαφέρον του κόσμου της μόδας, η Kendall Jenner γίνεται το πρόσωπο της καμπάνιας του Tommy Hilfiger για την άνοιξη του 2024. Το διάσημο supermodel ενισχύει την ελκυστικότητα της συλλογής που παρουσιάζεται, χάρη στον fun χαρακτήρα της.

BOOK I LOVE

dior-5.jpg

Ένας πολυτελής θησαυρός από φουλάρια Dior παρουσιάζεται στην έκδοση “Dior Scarves Fashion Stories” από τις εκδόσεις Thames & Hudson. Απλά και περίτεχνα, συνηθισμένα και πολύτιμα, μοντέρνα και διαχρονικά, ανδρικά και θηλυκά: τα μεταξωτά φουλάρια του Dior είναι η επιτομή της παριζιάνικης κομψότητας, εκφράζοντας την ποιητική φαντασία των δημιουργικών διευθυντών που έχουν διαμορφώσει τη σχεδιαστική φιλοσοφία του οίκου.

I WANT TO TRAVEL

daios-cove-luxury-resort.jpg

Ονειρεύομαι τόσο πολύ να ταξιδέψω φέτος στην Κρήτη, σ’ έναν από τους αγαπημένους μου προορισμούς στην Ελλάδα, στο νησί με την πλούσια παράδοση και ιστορία. Και να βρεθώ ξανά στο υπέροχο Daios Cove, για να ζήσω μοναδικές εμπειρίες δίπλα στην υπέροχη παραλία, απολαμβάνοντας εξαιρετική γαστρονομία. Στιγμές που σε αλλάζουν και σε κάνουν να θέλεις
να επιστρέφεις πάντα σε αυτήν τη γη!

FROM PARIS WITH LOVE

screen-shot-2024-04-10-at-44516-pm.jpg

Τα ιδιαίτερα concepts πάντα με εντυπωσιάζουν. Ένα από αυτά, αν και όχι απόλυτα πρόσφατο, είναι το Maxime Frédéric στη Louis Vuitton, ένα καφέ-κατάστημα αφιερωμένο στη σοκολάτα το οποίο στεγάζεται στο πολυτελές ξενοδοχείο Cheval Blanc Paris. Μην περιμένετε τίποτα λιγότερο από ιδιαίτερα και γευστικά γλυκά εμπνευσμένα από τα μοτίβα και τις σοκολάτες του οίκου.

IN STYLE

bottega-veneta-summer-2024-campaign13.jpg

Η νέα SS 2024 συλλογή του οίκου Bottega Veneta από τον Matthieu Blazy συνδυάζει επιρροές από όλο τον κόσμο, καλύπτοντας απόσταση και χρόνο. Η collection εμπνέεται από τα ταξίδια, που προσφέρουν ένα ανανεωμένο ενδιαφέρον για τη ζωή, αλλά και προκαλούν ενθουσιασμό για την τέχνη του ντυσίματος στην οποία επιδιδόμαστε όλοι στις εξορμήσεις μας.

1

Μενταγιόν σε χρυσό 14Κ “It's a Ruby Kinda Love”

Lito, Link

2

Denim jacket με δερμάτινη λεπτομέρεια

MAX&Co.Laboration with Chufy, MAX&Co.

3

Νεσεσέρ Stoney Clover

Hondos Center Apollonia Politia

4

Chuck Taylor All Star Classic

Converse

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2024