Ο Καναδός rapper Drake ανεβάζει για ακόμη μια φορά «στροφές» και (με τη βοήθεια του Σεφ-επιχειρηματία Antonio Park) αξιοποιεί τη δύναμη της εικόνας του, για να αναδείξει το Τορόντο -την πόλη που μεγάλωσε- ως τον απόλυτο προορισμό για κάθε μπον βιβέρ. Το ultra chic Pick 6ix Restaurant μετράει κάτι παραπάνω από έναν μήνα παρουσίας στη γαστρονομική σκηνή της πόλης και ήδη τα βλέμματα έχουν στραφεί σε αυτό που πολλοί χαρακτηρίζουν ως το "next big thing" του Drake, το οποίο μάλιστα τα τοπικά media είχαν προλογίσει καιρό πριν!Δεν όμως είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης έχει «εμπλακεί» μ' ένα εστιατόριο της πατρίδας του. Σκεφτείτε ότι στο παρελθόν ήταν υπεύθυνος για την ονοματοδοσία του εστιατορίου "Fring" του σεφ Susur Lee, το οποίο ανήκε σε έναν από τους συνεργάτες του, τον Angelo Ferraro.
Το Pick 6ix είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της δισκογραφικής εταιρείας του Drake "Ovo" και του επιχειρηματία Antonio Park, ο οποίος βρίσκεται πίσω από πολλά εστιατόρια της περιοχής. Το όνομά του εμπνεύστηκε ο ίδιος ο καλλιτέχνης από το ποδόσφαιρο αλλά και το ψευδώνυμο με το οποίο ήταν γνωστός, μεγαλώνοντας στο Toronto.Το μέγεθος του εσωτερικού χώρου επιτρέπει 178 θέσεις, ενώ ο αίθριος χώρος άλλες 100. Αποτελεί ένα "combo" ανάμεσα σε ένα προσιτό εστιατόριο, lounge πολυτελείας και σπορ μπαρ. Υπάρχουν οθόνες παντού και οι πρώτες φωτογραφίες στο Instagram δίνουν την εικόνα ενός καλοστημμένου χώρου. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Drake «Είναι προσιτό για όλους και θέλω να παρέχω μια εναλλακτική μορφή εξόδου σε οικογένειες και σε ζευγάρια που, υπό άλλες συνθήκες, δεν θα πήγαιναν σ' ένα αθλητικό μπαρ». Οι τιμές θα κυμαίνονται γύρω στα 50 δολάρια το άτομο, ενώ πέρα από το βασικό μενού θα υπάρχει και μια exclusive λίστα με σαμπάνιες και sake τα οποία θα σερβίρει ο bartender Lawrence Picard στο VIP lounge. Όσο για την ταυτότητα στις γεύσεις, εδώ «γιορτάζεται» μια ροπή στις κουλτούρες του κόσμου. Θα σερβίρεται ένα «κράμα» παραδόσεων πολλών λαών, που πλέον ζουν στο Τορόντο. Το μενού, που έστησε ο Κορεάτης Antonio Park, παντρεύει την Ανατολή με τη Δύση και περιλαμβάνει λαχταριστά πιάτα, όπως το βοδινό κρέας αργής ωρίμανσης, τη σαλάτα παπάγια και τα λαζάνια με βουτυρένιο αστακό που στη βάση τους έχουν μοσχαρίσιο κρέας και Grana Padano-τυρί (το περίφημο "lobster spaghetti à la Montréal"). Αλλά, και μια ποικιλία από σούσι χαβιαριού. Let's see!