fbpixel

Search icon
Search
To Dirty Laundry πρωτοπορεί: Η τεχνητή νοημοσύνη εισβάλλει στον πλανήτη της μόδας
MAGAZINE

To Dirty Laundry πρωτοπορεί: Η τεχνητή νοημοσύνη εισβάλλει στον πλανήτη της μόδας

Μιας και την ενσωματώνει στην καμπάνια του για τη Α/W ’23-’24 συλλογή του, που καταφτάνει στο κατάστημα στο Mediterranean Cosmos για να ταξιδέψει τη φαντασία σε νέους κόσμους!


Είναι γεγονός πως τα συναρπαστικά metaverses έχουν παρασύρει τη βιομηχανία της μόδας, αποκαλύπτοντας μια σειρά εκπληκτικές δυνατότητες γι’ αυτήν. Σήμερα, η χρήση της ΑΙ τεχνολογίας ανοίγει νέους δημιουργικούς ορίζοντες σε όσα τολμηρά brands έχουν την περιέργεια να την αξιοποιήσουν. Κι από αυτά το καινοτόμο Dirty Laundry μάς έχει εκπλήξει για άλλη μια φορά, αφού για την παρουσίαση της συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024 έστησε μία εντυπωσιακά «αληθινή» καμπάνια, η οποία είναι φτιαγμένη εξολοκλήρου ψηφιακά, κάνοντας χρήση των mixed-media, του metaworld και της τελευταίας τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης. Τη collection συναντήσαμε στο υπερσύγχρονο κατάστημα του brand στο Mediterranean Cosmos και πραγματικά μας συνεπήρε με τον out-of-this-world χαρακτήρα της!

Fashion Powered By AI 

dl-007-as.jpg

Πάντα στην πρώτη γραμμή των τάσεων, το brand έχει καταφέρει να δώσει νέες διαστάσεις στον τρόπο που προσεγγίζεται το casualwear στη μόδα και η νέα καμπάνια του αποτελεί μία ακόμη απόδειξη της εξαιρετικά εφευρετικής ματιάς του. Φέτος, στη χειμερινή συλλογή που βρίσκουμε στο Mediterranean Cosmos, κυριαρχούν οι ανανεωμένες σχεδιαστικές λεπτομέρειες στα αγαπημένα Τ-shirts, τα crewneck φούτερ, τα άνετα παντελόνια, οι hoodie ζακέτες, τα overshirts και τα all-time classic bomber jackets, που έκαναν την Dirty Laundry δημοφιλή στο ενθουσιώδες κοινό του streetstyle. Την εμπειρία ολοκληρώνει το χαρακτηριστικό άρωμα της εταιρίας (θα το βρείτε κι αυτό εκεί), το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο σε μορφή freshener και σε μαλακτικό για το πλυντήριο, ώστε να μην «ξεθωριάζει» ποτέ αυτή η πρώτη, ιδιαίτερη ανάμνηση που αφήνει.

Born To Inspire 

2-S8hZ0.jpg

Τα fashion essentials της Dirty Laundry έχουν «αγγίξει» όσους ζουν έντονα τη σύγχρονη καθημερινότητα και θέλουν να κυκλοφορούν all day με άνεση, στιλ και αυτοπεποίθηση. Οι minimal γραμμές, τα εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα και η ειδική επεξεργασία χρωμάτων στα σχέδια που θα επιλέξετε επισκεπτόμενοι την boutique στο Mediterranean Cosmos, είναι που έχουν κάνει τα premium casual ρούχα της γνωστά παντού, ακόμη και σε… παράλληλα και μαγικά digital σύμπαντα!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024