fbpixel

Search icon
Search
To brand Rowing Blazers επανακυκλοφορεί δύο από τα signature πουλόβερ της πριγκίπισσας Diana
FASHION NEWS

To brand Rowing Blazers επανακυκλοφορεί δύο από τα signature πουλόβερ της πριγκίπισσας Diana

Και άλλα νέα που ξεχωρίσαμε στον χώρο της μόδας


Οι νέες συνεργασίες και οι καμπάνιες είναι ένα από τα αγαπημένα μας κομμάτια στον χώρο της μόδας. Ο fashion month τελείωσε πριν από μερικές μέρες κι εμείς έχουμε μπει για τα «καλά» στην καρδιά της φθινοπωρινής και χειμερινής σεζόν. Κι ενώ πολλές φορές πιστεύουμε ότι έχουμε ενημερωθεί για τα περισσότερα και ότι δε θα γίνουν προσθήκες ή αλλαγές πάντα τα fashion brands μας διαψεύδουν. Οι τελευταίες μέρες ήταν γεμάτες από fashion news που μας εξέπληξαν και μας εντυπωσίασαν. Αυτό που μας κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον είναι η επανακυκλοφορία δύο αγαπημένων πουλόβερ της πριγκίπισσας Diana από το Rowing Blazers.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω κι ενημερωθείτε για όλα αυτά που ξεχώρισαν κι εντυπωσίασαν στον κόσμο της μόδας!

Rowing Blazers, Lady Di

fashion-1.jpg

Έχουν περάσει σχεδόν 23 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας της Ουαλίας, αλλά οι οίκοι και πολλές γυναίκες συνεχίζουν να εμπνέονται από το στιλ και τις επιλογές της. Ακόμα και τώρα όλοι οι fashion experts αποτίνουν συνεχώς φόρο τιμής σε μία από τις πιο πολυσυζητημένες προσωπικότητες όλων των εποχών. Από τα καθημερινά και αθλητικά σύνολα μέχρι τις βραδινές τουαλέτες και τα πιο formal looks, πάντα θα γοητευόμαστε από τις εικόνες της. Η τέταρτη σεζόν της σειράς The Crown επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα σε περίπου έναν μήνα και οι νέες εικόνες της Lady Di που δόθηκαν στη δημοσιότητα, αναζωπύρωσαν το ενδιαφέρον για το ‘80s style, το οποίο ανήκει και στις τάσεις της φετινής σεζόν.

Το Rowing Blazers αποφάσισε να κυκλοφορήσει μία καινούρια συλλογή με στόχο να υμνήσει το στιλ αλλά και την ίδια την πριγκίπισσα, δημιουργώντας ξανά μερικά από τα signature items. Αυτά που πραγματικά μαγνήτισαν τα βλέμματα ήτα δύο πουλόβερ που είναι στενά συνδεδεμένα με δικές της εμφανίσεις κατά τη δεκαετία του 1980. Το γνωστό κόκκινο πουλόβερ με τα πρόβατα «sheep sweater» του Warm & Wonderful και το «I'm a Luxury» του Gyles & George είναι διαθέσιμα για να τα αποκτήσετε. Μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα του Rowing Blazers. Αν και κατά τη διάρκεια των ‘90s η Diana επέλεξε να ακολουθήσει την πιο μίνιμαλ αισθητική, η αγάπη της για τα έντονα χρώματα και τα «φλύαρα» πουλόβερ, δε σταμάτησε ποτέ.

Mansur Gabriel, Balloon Bag

fashion-3.jpg
Image source: @mansurgavriel

Ο διάσημος πλέον οίκος με τις υπέροχες και απόλυτα chic bags, αποφάσισε να προσθέσει στη συλλογή του ένα καινούριο σχέδιο που όλες οι γυναίκες θα θέλουν να αποκτήσουν και που έχει ξεχωρίσει ήδη για την απλή αισθητική του και την πρακτικότητά του. Η νέα λοιπόν μαλακή slouchy τσάντα έχει το όνομα Balloon bag και αποτελείται από 30 δερμάτινα λουριά, ραμμένα με ιδιαίτερη προσοχή και δεξιοτεχνία μεταξύ τους, από λουρί ώμου και οβάλ πάτο, που προσαρμόζονται ανάλογα με το σχήμα του σώματος και τις ανάγκες σας. Η νέα αυτή it bag είναι διαθέσιμη σε 5 χρώματα: μαύρο, μελιτζανί, μπλε, λαδί και dusty rose. Όσον αφορά την έμπνευσή της, η Rachel Mansur αποκάλυψε ότι την έχει αντλήσει από μία πλισέ ογκώδη, χιαστή τσάντα που η Gavriel είχε ανακαλύψει πριν χρόνια σ’ ένα παζάρι στην Ευρώπη.

JW Anderson, Chain loafers

fashion-2.jpg
Image source: @jw_anderson

Είναι πλέον γνωστό σε όλους τους λάτρεις της μόδας ότι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν είναι αδιαμφισβήτητα οι αλυσίδες. Τόσο οι fashionistas όσο και οι γνωστοί σχεδιαστές μας έχουν διαβεβαιώσει με τους καλύτερους τρόπους ότι αυτό το trend μπορεί να φορεθεί παντού. Ένας από τους υπευθύνους της έντονης αυτής παρουσίας είναι το διάσημο fashion house, JW Anderson. Ο σχεδιαστής συμπεριέλαβε στη συλλογή του για τη σεζόν Fall/Winter 2020, παπούτσια και τσάντες, διακοσμημένα από τεράστιες αλυσίδες.

Ένα από τα κομμάτια που έγινε must απ’ αυτήν τη συλλογή ήταν ένα ζευγάρι mules loafers, τα οποία ήταν διακοσμημένα από μία φαρδιά, έντονη αλυσίδα. Αυτό το σχέδιο υποδημάτων επιλέχθηκε και από πολλές διασημότητες ανά τον κόσμο, γεγονός που εκτόξευσε τη δημοφιλία του κι έκανε τους πάντες να μιλάνε γι' αυτά. Το σχέδιο εξαντλήθηκε πολύ γρήγορα κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τώρα ο οίκος ανακοίνωσε την επανακυκλοφορία του σε μαύρο αλλά και σε άλλες αποχρώσεις που θα εντυπωσιάσουν. Εκτός από τη δερμάτινη εκδοχή θα τα συναντήσετε και σε suede για όλα τα γούστα.

Diesel, Glenn Martens

fashion.jpg
Image source: @diesel

Όπως ανακοινώθηκε από τον όμιλο OTB, ο Βέλγος σχεδιαστής, Glenn Martens, θα αναλάβει τα ηνία του καλλιτεχνικού διευθυντή για τη Diesel. Στόχος του οίκου αλλά και του ίδιου είναι να χαρίσει στο παγκόσμιας φήμης brand, τη δημιουργικότητα που τον διακατέχει, ενώ παράλληλα θα έχει τη συνολική επίβλεψη τόσο της επικοινωνίας αλλά και των υπολοίπων θεμάτων της Diesel. Γεννήθηκε στο Βέλγιο το 1983 και ξεκίνησε την καριέρα του στον γαλλικό οίκο Jean Paul Gaultier. Το 2013 αναλαμβάνει τη θέση του creative director του παριζιάνικου fashion house Y/Project, ενώ το 2017 κέρδισε το βραβείο ANDAM κι έναν χρόνο αργότερα έγινε ένας από τους σχεδιαστές των capsule collections Diesel Red Tag.

«Είναι εξαιρετικά τιμητικό για μένα και είμαι ενθουσιασμένος που ανήκω στην οικογένεια της Diesel. Συνώνυμη με τη ριζοσπαστικότητα, την ειλικρίνεια και την αισιοδοξία, η Diesel βοήθησε στη διαμόρφωση του τρόπου με τον οποίο βλέπουμε το μέλλον. Η μοναδική της φωνή, την ανέδειξε σε αδιαμφισβήτητο icon. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, νιώθω την ανάγκη να τιμήσω αυτές τις ιδρυτικές αξίες, να χτίσω γέφυρες μέσα από ένα μήνυμα ελπίδας», δήλωσε ο Glenn Martens.