fbpixel

Search icon
Search
To bar που κρατάει τα σκήπτρα του πιο ατμοσφαιρικού σκηνικού στο κέντρο της πόλης
CITY VIBES

To bar που κρατάει τα σκήπτρα του πιο ατμοσφαιρικού σκηνικού στο κέντρο της πόλης

Στο Paraty & Loft χτυπάει η καρδιά των Χριστουγέννων


Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις για ένα από τα πιο διαχρονικά στέκια του κέντρου της πόλης. Το Paraty & Loft έχει δικαιωματικά κατακτήσει μια θέση στους must-visit προορισμούς της Θεσσαλονίκης, όχι μόνο για τους λάτρεις του ποτού και της διασκέδασης, αλλά και για όσους αγαπούν τη φιλική ατμόσφαιρα. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που εισέρχεσαι στο μαγαζί, η αύρα του σε συνεπαίρνει. Τόσο η καλή συνεργασία της ομάδας φαίνεται από το πρώτο λεπτό όσο και η ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες της διακόσμησης και του service.

img-5607.jpg

Συνομιλώντας με τους ιδιοκτήτες Γιάννη και Κυριάκο Ιωαννίδη, η αγάπη και το μεράκι με το οποίο έχει δημιουργηθεί αυτό το ξεχωριστό project είναι εμφανής. Η έξυπνη διακόσμησή του, και ο κονσεπτικός του χαρακτήρας είναι τα στοιχεία που το ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή. Με υλικά όπως πέτρα, ξύλο και vintage επιρροές το Paraty & Loft αποπνέει μια πολύ χαρακτηριστική γοητεία. Ειδικά την εποχή των γιορτών, μετατρέπεται σε έναν απόλυτο festive meeting point της πόλης, με τη ζεστασιά από τα τζάκια του, τα θερμά λαμπάκια του και τα στολίδια του να επαναφέρουν στο μυαλό μας μνήμες από κλασικά κομψά Χριστούγεννα.

Το Paraty & Loft ωστόσο, είναι πολλά περισσότερα: Είναι ένας χώρος που μπορεί να συνδυάσει τα πάντα. Από brunch, all day menu, cocktails και ποτά το βράδυ με τη συνοδεία upbeat μουσικής τις βραδινές ώρες για όλη την εβδομάδα. Μάλιστα, με την παρουσίαση του νέου του μενού, οι προσδοκίες μας συναντήθηκαν με την ανάγκη όλης της ομάδας να δημιουργήσουν ένα πραγματικό σημείο συνάντησης σε μια από τις πιο vibrant περιοχές της Θεσσαλονίκης. Ανακαλύψτε γεύσεις του ονείρου σε πιάτα που θα συνοδεύσουν άψογο το ποτό σας και μοναδικές προτάσεις σε signature cocktails τα οποία φέρουν την υπογραφή του Άγγελου Αναγνωστόπουλου και του υπόλοιπου Paraty team. 

img-4863.JPG

H διάθεση όμως ανεβαίνει και κατά τις ημέρες της Παραμονής Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, με τους residents Djs του bar να μας βάζουν στο απόλυτο party mood μέσα από παλιές και νέες μουσικές επιτυχίες. Απολαύστε το πότο ή το snack σας τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, να διασκεδάσετε με τους φίλους σας και τα κοντινά σας πρόσωπα, σε ένα περιβάλλον με προσεγμένη αισθητική και υψηλή ποιότητα στις drink & dine επιλογές.

Perfect combo

img-5662.jpg

Το Paraty & Loft έχει καταφέρει το τέλειο πάντρεμα. Ένα κομψό καφέ που μπορεί άνετα να μετατραπεί στον απόλυτο προορισμό για το night out σας, ενώ παράλληλα σας προσφέρει ένα μενού από εκλεκτά ποτά, cocktails και finger food επιλογές. Η ενημερωμένη λίστα του με 100 ετικέτες κρασιών είναι ικανή να ενθουσιάσει τους wine lovers ενώ ο συνδυασμός τους με άψογα πλατό αλλαντικών και τυριών, μπορεί να συνοδεύσει κάθε έξοδό σας.

img-5724-2.jpg

Φυσικά, από όλα αυτά, δεν θα μπορούσε να λείπει μια special αναφορά στο εικαστικό του καταλόγου του, που μας εντυπωσίασε με την ευρηματικότητά του. Αντλώντας έμπνευση από τη γραφιστική ύλη μιας εφημερίδας, το concept του παρουσιάζει τις drinking επιλογές του Paraty κάνοντας ένα «παιχνίδι» μεταξύ του κοινού και του μπαρ. Μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας cocktail μέσα από τους πιο ευφάστους τίτλους, που θυμίζουν την ειδησεογραφία!

Brunching like you mean it

img-5696-2.jpg

Ένα ακόμη ατού του, είναι σίγουρα ο μεγάλος μπουφές του που παίρνει θέση στο σαλόνι του κάθε Κυριακή. Από τις 10.00 μέχρι και τις 15.00 έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τις πιο νόστιμες προτάσεις για brunch, που χαρακτηρίζονται από ένα άρτιο ξενοδοχειακό στήσιμο, με επιλογές που σίγουρα ξεχωρίζουν. Αφράτα γαλλικά κρουασάν που λιώνουν στο στόμα, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε με γέμιση πραλίνα ή μπισκότο oreo, σοκολατένια σούπα, ή σούπα με λευκή σοκολάτα, αλμυρό και γλυκό fondue, αυγά και πολλά ακόμα must-try πιάτα!

Όποτε και να επιλέξετε να το επισκεφτείτε το Paraty & Loft δεν θα σας απογοητεύσει. Με ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις και με έναν απόλυτα ακαταμάχητο συνδυασμό απολαύσεων, κορυφώνει τη διασκέδαση της Θεσσαλονίκης. Αυτές τις γιορτές, αφήστε την αύρα ενός επιτυχημένου project να σας συνεπάρει!

Info: Πίνδου 8, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη, Instagram: @paraty_loft| Facebook: Paraty & Loft