fbpixel

Search icon
Search
INTERIORS

Το απόλυτο online shop για τις πιο inspiring deco προτάσεις

Το e-shop του Ιnterni store είναι το κατάλληλο «ψηφιακό πέρασμα» για τον κόσμο της εκλεπτυσμένης διακόσμησης


Το απόλυτο online shop για τις πιο inspiring deco προτάσεις

Είναι αλήθεια ότι η επιλογή του κεντρικού concept, το οποίο δομεί την εσωτερική και εξωτερική διαμόρφωση της κατοικίας μας, αντανακλά πάντα την προσωπική αισθητική μας ταυτότητα. Είτε διανύουμε μια περίοδο, στην οποία έχουμε προχωρήσει σε διαδικασία ανακαίνισης των ιδιωτικών μας χώρων, είτε αναζητούμε τις κατάλληλες διακοσμητικές προσθήκες για την αναβάθμισή τους, είναι σημαντικό να εμπιστευτούμε την κατάλληλη ομάδα, η οποία θα μοιραστεί μαζί μας τις εξειδικευμένες γνώσεις, την πείρα και το πάθος της δημιουργίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της πολύτιμης αυτής στήριξης αποτελεί το online shop (www.internistore.com) των καταστημάτων Interni, το οποίο είναι δίπλα μας, μυώντας μας ακόμη πιο βαθιά στην φιλοσοφία της υψηλής αισθητικής. Με το πάτημα ενός κουμπιού, έχουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε ανάμεσα σε περισσότερα από 3000 προϊόντα και να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα. 

Η διαχρονική κουλτούρα του Interni που πάντα εμπιστευόμαστε για την εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση των κατοικιών μας αποκαλύπτεται μέσα από την online εκδοχή του. Ας το γνωρίσουμε καλύτερα... 

Η ευρεία γκάμα των pieces για το σπίτι που ονειρευόμαστε

poster-club1.JPG

Εμπνευσμένο, λειτουργικό και διαδραστικό, το online shop του Interni διαθέτει μια ευρεία γκάμα από επώνυμα προϊόντα και μοναδικά κομμάτια από κάθε γωνιά του κόσμου. Κάθε εκλεπτυσμένη πρότασή του έχει ως στόχο να συνθέσει με τον πιο επιμελημένο τρόπο το σπίτι που ονειρευόμαστε. Παραμένοντας πιστό στη σύγχρονη διακοσμητική ματιά και ταυτόχρονα διατηρώντας ατόφια την αγάπη του για τις κλασικές γραμμές, φροντίζει να καλύψει στο έπακρο κάθε αισθητική μας απαίτηση. Η εντυπωσιακή σειρά των pieces υπόσχεται να εξασφαλίσει μια super fresh εικόνα στα προσωπικά μας «καταφύγια», ενισχύοντας τη διάθεσή μας να αφιερώνουμε ποιοτικό χρόνο σε κάθε τους spot. 

Αξεσουάρ, διακοσμητικά, χαλιά, φωτιστικά, μικροέπιπλα, έπιπλα για όλους τους χώρους του σπιτιού, το παιδικό δωμάτιο, το γραφείο, έξυπνα design gadgets και unique vintage κομμάτια, μας περιμένουν κάθε στιγμή για να εξερευνήσουμε τον εξεζητημένο και πρακτικό σχεδιασμό τους. Το «κλειδί» στη φιλοσοφία του είναι η συνεχής ανανέωση των exclusive items του, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μας για κάθε καινούργια άφιξη. 

Δίνοντας το στίγμα των τελευταίων trends στο interior design, κάθε επιλογή στον ψηφιακό κόσμο του Interni διπλασιάζει αυτόματα την επιθυμία μας για ανανέωση της κατοικίας μας! 
pomax-0070.jpg
glass-1.jpg
Είτε πρόκειται για προσωπική χρήση είτε για την προετοιμασία του πιο eclectic δώρου, το νέο διαδικτυακό κατάστημα Interni επιμελείται με αριστοτεχνία κάθε μας επιλογή! 

Ικανοποιώντας κάθε στιλ διακόσμησης 

posterclubd2.JPG

Η sophisticated ποικιλία των προϊόντων, τα οποία εντοπίζουμε σε κάθε μας επίσκεψη στο διαδικτυακό σύμπαν του Interni, έχει το χάρισμα να ανταποκρίνεται θετικά σε κάθε στιλ διακόσμησης και αισθητική ανάγκη, αποκτώντας συνεχώς όλο και πιο θερμούς deco λάτρεις. Είτε πρόκειται για προσωπική χρήση είτε για την προετοιμασία του πιο eclectic δώρου, το Interni επιμελείται με αριστοτεχνία κάθε μας επιλογή. Από τις refined υπηρεσίες του δεν απουσιάζουν οι προνομιακές τιμές και τα special offers κάθε μέρας που μας προτρέπουν να παρακολουθούμε κάθε στιγμή τις νέες προσθήκες του. Στο τέλος της ημέρας, είναι σίγουρο πως γινόμαστε fans του! 

1

Armchair

Dubna Pebble Earth Boucle BUY HERE

2

Plate

Les Ottomans BUY HERE

3

Side table

Clemo BUY HERE

5

Sunbed

Fiona Teak BUY HERE

6

Outdoor Carpet

The Fringed BUY HERE

7

Ceiling light

Brass 95 BUY HERE

8

Armchair

Cielo Low BUY HERE

Εσείς θα ξεκινήσετε σήμερα το δικό σας ψηφιακό πέρασμα στον καλαίσθητο κόσμο του Interni Store;

Info: Επισκεφθείτε το online shop του Interni εδώ