fbpixel

Search icon
Search
To Amanzoe στην Πελοπόννησο συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας
MAGAZINE

To Amanzoe στην Πελοπόννησο συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας

Και μετατρέπεται στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό


O απόλυτος προορισμός στην Ελλάδα, το ονειρικό Amanzoe, συμπληρώνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας, ενώ υποδέχεται το υψηλών προδιαγραφών κοινό του, από κάθε γωνιά του κόσμου, με νέες εμπειρίες που αγκαλιάζουν την ανάγκη για ανανέωση που φέρνει η άνοιξη.

amanzoe-greece-accommodation-pavilion-bedroom-2719.jpg

Σε μια ήσυχη πλαγιά της Πελοποννήσου με θέα στον Αργολικό Κόλπο, χωρίς εντυπωσιασμούς, υπερβολές και με μια απαράμιλλη κομψότητα, το Amanzoe είναι μια σύγχρονη ακρόπολη που συνδυάζει όλα τα στοιχεία της πολυτελούς φιλοξενίας σε κορυφαίο επίπεδο. Δεν είναι τυχαίο που από την πρώτη στιγμή μια σειρά από διεθνείς προσωπικότητες επιστρέφουν με απόλυτη μυστικότητα για να απολαύσουν μια μοναδική συνένωση της φυσικής ομορφιάς και πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Συγκεντρώνει τα καλύτερα του ελληνικού τοπίου: συναρπαστική θέα σε καταπράσινα δάση, πρόσβαση σε ειδυλλιακή παραλία και ηρεμία. Σχεδιάστηκε από τον περίφημο αρχιτέκτονα Ed Tuttle σε μία έκταση άνω των 940.000 τ.μ. και απαρτίζεται από βίλες με ιδιωτικές πισίνες και κήπους, 38 απίθανης αισθητικής pavillions, 4 beach cabanas, καθώς και το Amanzoe Beach Club.

Season Discoveries

amanzoe-greece-accommodation-villas-villa-20-swimming-pool-view-sunset-7484.jpg

Ανοίγοντας ξανά, νέες εμπειρίες -από exclusive δείπνα με βραβευμένους με Michelin σεφ έως αναζωογονητικές περιηγήσεις με ελικόπτερα στις αρχαίες πόλεις- διασφαλίζουν μια one-of-a-kind απόδραση. Ο διάσημος σεφ Norbert Niederkofler μοιράζεται τη γαστρονομική φιλοσοφία του σε δύο αποκλειστικές γευστικές εμπειρίες στις 30 Απριλίου και 1 Μαΐου. Ακόμη, για όσους επισκεφτούν το resort για πέντε διανυκτερεύσεις, μεταξύ 6 Απριλίου και 26 Μαΐου, το νέο Optimal Living Mindfulness Retreat προσφέρει ένα πρόγραμμα μαθημάτων ενσυνειδητότητας, αναπνοής και διαλογιστικών κινήσεων. Και φέτος, ο ενημερωμένος στόλος ταχύπλοων σκαφών του θερέτρου αναχωρεί καθημερινά από το Beach Club, ενώ παράλληλα, οι προσφερόμενες εμπειρίες με ελικόπτερο χαρίζουν τη δυνατότητα να επισκεφτεί κανείς πολλά από τα πιο εξαιρετικά αξιοθέατα της περιοχής.

Ιnfo: amanzoe.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ MAIOY 2023