fbpixel

Search icon
Search
Το αγαπημένο meeting point της Θεσσαλονίκης που μας συστήνεται με νέο «αέρα»
MAGAZINE

Το αγαπημένο meeting point της Θεσσαλονίκης που μας συστήνεται με νέο «αέρα»

To Local στο κέντρο της πόλης προσφέρει μια ολοκληρωμένη drink & food dining εμπειρία


Η Θεσσαλονίκη άλλαξε. Μοιάζει πάλι με την πόλη που αγάπησες, η οποία έχει γραμμένο στο DNA της το «έξω», το «μαζί», τη φιλοξενία, το καλό φαγητό, το ποτό, τον καφέ. Συνήθειες και στέκια που μας έλειψαν πολύ γίνονται ξανά καθημερινότητα, σ’ ένα τέμπο που αρμόζει στις νόρμες της εποχής. Και μαζί με αυτά, προστίθεται κι ένα καρέ νέων αφίξεων που περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να δώσουν το «παρών». Πεζόδρομοι, πλατείες, αυλές, ταράτσες και κήποι φρεσκάρονται. Ντύνονται με πράσινο και χαμόγελα -ναι, ακόμη και πίσω από τις μάσκες. Τα σέικερ παίρνουν πάλι φωτιά και ο καφές σερβίρεται ξανά σε γυάλινο ποτήρι. Οι κουζίνες των γαστρομπάρ, των street food spots, που ανεβάζουν τα πρόσημα συνδυάζοντας γεύσεις και τεχνικές, αλλά και των fine εστιατορίων, ραφινάρονται και προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους. Με συνέπεια, αφοσίωση και ωραία διάθεση. Η γαστροσκηνή και οι μπάρες παίρνουν ξανά τη ζωή που ταιριάζει στην προσωπικότητα αυτής της πόλης και κυρίως, στην καλοκαιρινή εκδοχή της, κι εμείς είμαστε εδώ, σταθερά, για να σας μεταφέρουμε τον παλμό. Για να στηρίξουμε αυτούς που μας μαζεύουν γύρω από ένα τραπέζι και που πολύ μας έλειψαν! Η συνέχεια, δική τους!

Το Local φορά τα καλοκαιρινά του, ανανεωμένο και ακόμη πιο δημιουργικό! To αγαπημένο meeting point της πόλης έχει τον μαγικό τρόπο να μας φέρνει κοντά!

Summer Vibes

Με σκοπό την προστασία τόσο του προσωπικού του όσο και των πελατών του, το Local, ακολουθεί πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, συνδυάζοντας διασκέδαση και ασφάλεια.

Τα τραπέζια στον ανανεωμένο εξωτερικό χώρο αλλά και το ανακαινισμένο bar, δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα και αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για καφέ, ποτό ή φαγητό, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

img-0897.jpg

Νέες γεύσεις

Η ομάδα της κουζίνας «παντρεύει» αρμονικά παραδοσιακά υλικά και εκλεκτές πρώτες ύλες, με έμπνευση και νότες δημιουργικότητας!

Οι προτάσεις του Summer Menu, που πλαισιώνει τα κλασικά πιάτα που αγαπάμε, αποτελούν ένα απολαυστικό ταξίδι σε γεύσεις που συμβαδίζουν με την εποχή!

Εξαιρετική και η νέα κάρτα του Brunch!

Don't miss

img-0944-2.jpg

Το cheviche με μυλοκόπι, το ριζότο με μπλε καβούρι, τις ελληνικές γαριδομάνες από τον Πλαταμώνα, αλλά και τη σαλάτα με τα αλμυρίκια.

Info: Παλαιών Πατρών Γερμανού 17, τηλ. 2310 223307, www.localthessaloniki.gr

FB: @localthessaloniki

INSTAGRAM: @localthessaloniki