fbpixel

Search icon
Search
Timeless vs. Modern Inner Doors: Ποια είναι η ιδανική επιλογή για τις πόρτες του σπιτιού σας;
MAGAZINE

Timeless vs. Modern Inner Doors: Ποια είναι η ιδανική επιλογή για τις πόρτες του σπιτιού σας;

Η εταιρία Σχέδιο Πόρτες προσφέρει τις πιο εκλεπτυσμένες λύσεις, είτε είστε λάτρεις του διαχρονικού είτε του μοντέρνου design


Στις πόρτες, η κατάλληλη επιλογή μπορεί να απογειώσει το αποτέλεσμα της αισθητικής ενός χώρου. Ανοίγοντας τον κόσμο σας με στιλ, ποιότητα και design made in Italy, η εταιρία Σχέδιο Πόρτες προσφέρει τις πιο εκλεπτυσμένες λύσεις, είτε είστε λάτρεις του διαχρονικού είτε του μοντέρνου design.

The Stylish Way

filomuro-bilato-porta-boiserie-e-miria-quercia-decape-parquet-rovere-decape-3-1.jpg

Μεταξύ των πιο δημοφιλών επιλογών είναι σίγουρα οι πόρτες Filomuro, αυτές δηλαδή που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με τον τοίχο. Οι πολυάριθμες λύσεις της Σχέδιο Πόρτες ανταποκρίνονται πλήρως στον μινιμαλιστικό σχεδιασμό, εναρμονίζονται διακριτικά με τα υπόλοιπα έπιπλα με αισθητικά ευχάριστες, λειτουργικές και τεχνικά προηγμένες λύσεις. Η δυνατότητα να «επικοινωνούν» τα διαφορετικά στοιχεία στο ίδιο επίπεδο με τον τοίχο σημαίνει να φτάσουν σε αποκλειστική αρμονία με όλα τα υπόλοιπα σχεδιαστικά στοιχεία. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από φινιρίσματα: ξύλο, λάκα, με υλικά εφέ ή σε έκδοση που επιτρέπει να τα προσαρμόσετε, βάφοντάς τα με το ίδιο χρώμα των τοίχων ή καλύπτοντάς τα με επένδυση ή ταπετσαρία.

The Timeless Solution

diaxroniko-1.jpg

Στον σχεδιασμό των επίπλων, η πόρτα κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο, όχι μόνο από άποψη αισθητικής, αλλά και λειτουργικότητας. Σύμ-φωνα με τη Σχέδιο Πόρτες, οι κλασικές πόρτες σε ξύλο μασίφ, είτε επίπεδες ή με σχέδιο ή γυαλί, είναι για πολλούς κλασική αξία, αγάπη και πάθος για τη ζεστασιά του υλικού και των χρωμάτων, με διάρκεια στον χρόνο και στις τάσεις και σεβασμό στον χώρο και το περιβάλλον. Τελευταία, η λακαριστή πόρτα καθιερώθηκε ως η «βασίλισσα» του διαχρονικού design, επειδή μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε όλες τις αποχρώσεις του λευκού και σε άλλα γήινα ή έντονα χρώματα. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο κλασικό, ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία που συνδυάζουμε.

Μέσα από μια γκάμα ειδών που καλύπτει όλα τα είδη των εσωτερικών πορτών, τα υλικά και τις υφές, με το πρωτοποριακό σύστημα της εταιρίας SGRIGΝO και με δυνατότητα ειδικών κατασκευών, η Σχέδιο Πόρτες προσφέρει ποιοτικές λύσεις για κάθε χώρο.

Info: Αλ. Παπαναστασίου 207, Χαριλάου - Νέα Ελβετία, τηλ.: 2310 334340, www.sxedio-portes.gr, Facebook: Portes Sxedio

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023