fbpixel

Search icon
Search
Time for Pleasure: Οι τελευταίες τάσεις στις πισίνες και ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για τα updated outdoor περιβάλλοντα
MAGAZINE

Time for Pleasure: Οι τελευταίες τάσεις στις πισίνες και ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για τα updated outdoor περιβάλλοντα

Έναν κόσμο απόλυτης πολυτέλειας και αισθητικής υπόσχεται ο founder της εταιρίας Pool Expert, Νίκος Σεμερτζής, για τον εξωτερικό σας χώρο


Έναν κόσμο απόλυτης πολυτέλειας και αισθητικής υπόσχεται ο founder της εταιρίας, Νίκος Σεμερτζής, για τον εξωτερικό σας χώρο, δίνοντας κατευθύνσεις με προσήλωση στο μοντέρνο design και την υψηλή ποιότητα. Πρωτοπόρος στην κατασκευή πισίνας, jacuzzi, sauna, hammam και salt rooms, η εταιρία προσφέρει μια εμπειρία πολυτέλειας και χαλάρωσης, δημιουργώντας έναν αληθινό παράδεισο ευεξίας. 

Είναι η εποχή που μεταφερόμαστε σε outdoor περιβάλλοντα. Ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις στις πισίνες για τη νέα εποχή; 

Τα νέα trends υποστηρίζουν τις λιτές γραμμές στον σχεδιασμό, με μακρόστενα ορθογώνια σχήματα, χαμηλά βάθη, υπερχείλιση τύπου infinity, baja shelf, ενώ οι υπόσκαφοι καναπέδες δίπλα από την πισίνα κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις.

Υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές που ορίζουν την ιδανική πισίνα; 

H ιδανική πισίνα απαιτεί σωστό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό βάσει των απαιτήσεων του ιδιοκτήτη. Βασική προϋπόθεση είναι οι σωστοί χρόνοι ανακυκλοφορίας και η επιλογή μηχανημάτων βάσει των αυστηρών ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Ακόμη πιο σημαντικό είναι η επιλογή σοβαρής και αξιόπιστης εταιρίας κατασκευής.

20230623-133136.jpg


Ποια
είναι τα σημαντικότερα στοιχεία που πρέπει να λάβουμε υπόψη, για να επιλέξουμε τον κατάλληλο τύπο πισίνας για τον χώρο μας; 

H πισίνα καλό είναι να ακολουθεί το αρχιτεκτονικό στυλ του σπιτιού και να ικανοποιεί τις ανάγκες και τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη. Σε δεύτερη ανάγνωση, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη αν θα είναι ιδιωτικής ή δημόσιας χρήσης, εξοχικής ή μόνιμης κατοικίας.
Ο χρόνος κατασκευής οδηγεί στην επιλογή προκάτ ή σκυροδέματος.

Ως προς τις προηγμένες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται, ποιες είναι αυτές που θα πρέπει να προτιμήσουμε; 

Αναμφισβήτητα, κορυφαία επιλογή αποτελούν τα εξελιγμένα συστήματα διαχείρισης πισίνας, τα οποία μπορούν να συνδεθούν με διάφορα έξυπνα συστήματα σπιτιού και πραγματικά βοηθούν τους ιδιοκτήτες τους.

Ας μιλήσουμε και για τα κύρια στοιχεία που επηρεάζουν τη συντήρηση μιας πισίνας... 

Οι αυτόματες σκούπες Robot όπως και τα αυτόματα συστήματα μέτρησης και ρύθμισης των κρίσιμων παραμέτρων της χαρίζουν περισσότερο χρόνο απόλαυσης και απλοποιούν τη συντήρησή της.

Πώς η βιώσιμη τεχνολογία και οι πρακτικές μπορούν να ενσωματωθούν στη σχεδίαση και τη συντήρηση μιας πισίνας; 

Στη βιωσιμότητα συντελούν οι αντλίες ανακυκλοφορίας inverter, τα φωτιστικά led, οι αντλίες θερμότητας full inverter και η θερμομόνωση των δομικών στοιχείων. Ακόμη, ισοθερμικά ή άλλου τύπου καλύμματα εξοικονομούν ενέργεια και χημικά.

20230705-160418.jpg


Πώς
μπορεί η σχεδίαση μιας πισίνας να προωθήσει την ευεξία, εκτός από την αισθητική;

Η τοποθέτηση σε αυτήν συστημάτων υδρομασάζ, αυχενοθεραπείας και αντίθετης κολύμβησης είναι στις πρώτες επιλογές όσων η ευεξία ανήκει στις προτεραιότητές τους.

Info:
Βούλγαρη και Κρήτης 90, Θεσσαλονίκη τηλ.: 2310 300755, poolexpert.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2024