fbpixel

Search icon
Search
Τι μπορείτε να στείλετε στους φίλους σας για να αισθανθείτε πιο κοντά τους τώρα που βρίσκεστε σε καραντίνα
PSYCHOLOGY

Τι μπορείτε να στείλετε στους φίλους σας για να αισθανθείτε πιο κοντά τους τώρα που βρίσκεστε σε καραντίνα

Εμπνευστείτε από μια σειρά πραγμάτων & ιδεών που θα κάνουν εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε να νιώσετε καλύτερα


Μπορεί η εξάπλωση του COVID-19 να έχει αλλάξει ολόκληρη τη ζωή μας, ενώ παράλληλα μας κρατάει μακριά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ωστόσο υπάρχει πάντα αυτή η μικρή χαραμάδα ελπίδας και αισιοδοξίας που μεγαλώνει καθώς κοιτάζουμε μέσα από αυτήν. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από την επικοινωνία -ιδιαίτερα όταν πρόκειται για αυτή τη χημεία που έχουμε με τους κολλητούς και τις κολλητές που ήταν πάντα δίπλα μας. Τι γίνεται, λοιπόν, τώρα που αυτό το «δίπλα μας» γίνεται πιο δύσκολο από ποτέ;

Μην απογοητεύεστε, εμείς βρήκαμε όλους τους τρόπους για να αισθανθείτε και πάλι κοντά στους φίλους σας, να μοιράσετε και να νιώσετε αγάπη ακολουθώντας τις παρακάτω προτάσεις! 

Δημιουργήστε μια playlist αποκλειστικά για εκείνους

shutterstock-1321453508.jpg

Εκμεταλλευτείτε το spotify και δημιουργήστε μια playlist τραγουδιών για τον/την φίλο/η σας. Θυμηθείτε να βάλετε τραγούδια που σας φέρνουν στο μυαλό τις πιο ευτυχισμένες στιγμές μαζί, προτείνετέ τους νέους καλλιτέχνες ή απλά συγκεντρώστε όλους εκείνους που θα θέλατε να παρακολουθήσετε μαζί μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν. Επίσης, όλη αυτή η διαδικασία θα λειτουργήσει και για εσάς θεραπευτικά, απασχολώντας σας δημιουργικά.

Προμηθεύστε τους με νέα προϊόντα ομορφιάς

shutterstock-1448488631.jpg

Στηρίξτε την beauty routine της κολλητής, ενώ ταυτόχρονα βοηθάτε και τις αγαπημένες σας εταιρίες ομορφιάς να παραμένουν ενεργές. Αντί να πείτε στην κολλητή σας τα πάντα για τη νέα θαυματουργή μάσκα ομορφιάς που ανακαλύψατε στο διαδίκτυο μετά από συστηματικό online search, δεν έχετε παρά να παραγγείλετε δύο από αυτές και να της στείλετε τη δική της. Κάτι, τέτοιο σίγουρα θα φτιάξει και στις δύο τη διάθεση, ενώ οργανώστε και το κατάλληλο pampering night-in, κάνοντας βιντεοκλήση, βάζοντας ένα ποτήρι από το αγαπημένο σας κρασί και μιλώντας για ώρες...

Στείλτε το αγαπημένο σας delivery

shutterstock-528695131.jpg

Είναι αλήθεια ότι πλέον είναι δύσκολο να απολαμβάνετε παρέα εκείνο το λατρεμένο burritos ή την πίτσα που μπορεί να παίρνατε μίση μίση, βλέποντας την αγαπημένη σας σειρά στο Netflix. Mην απογοητεύεστε όμως! Μπορείτε ακόμη έστω κι εξ αποστάσεως να γευτείτε το αγαπημένο σας delivery και γιατί όχι να μην πραγματοποιήσετε εσείς την παραγγελία, στέλνοντάς την στο σπίτι του κολλητού. Φυσικά, μην αμελήσετε να πραγματοποιήσετε και τη δική σας παραγγελία!

Γράψτε ένα γράμμα

shutterstock-43599877.jpg

Πραγματικά, ίσως είναι η μοναδική σας ευκαιρία να εκφραστείτε γραπτώς και να θυμίσετε ηρωίδα της Jane Austen. Αγοράστε ένα πακέτο γραμματοσήμων κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας σας επίσκεψης στο σούπερ μάρκετ και στη συνέχεια γράψτε τις σκέψεις και όλα όσα θα επιθυμούσατε να πείτε στους φίλους σας αυτή την περίοδο -ακόμη και πράγματα που αμελούσατε. Διασκεδάστε από όλη τη δημιουργική διαδικασία, βρίσκοντας το σχέδιο σε χαρτί και φάκελο που σας ταιριάζει καλύτερα, ενώ θυμηθείτε ότι θα έχετε μοιραστεί ένα ενθύμιο που θα μείνει για πάντα μεταξύ σας!

Keep it classy!

shutterstock-1583610616.jpg

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ξεκινάς την ημέρα σου, παραλαμβάνοντας μια όμορφη ανθοδέσμη με λουλούδια. Φροντίστε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά ή ακόμη και με ένα τηλεφώνημα τα αγαπημένα λουλούδια του φίλου ή της φίλης σας και στείλτε τα στην πόρτα του. Αυτή η απρόσμενη κίνηση θα τον εκπλήξει, θα τον κάνει να αισθανθεί πολύ πιο όμορφα φτιάχνοντάς του τη διάθεση, αλλά και τον διάκοσμο του σπιτιού του, ενώ παράλληλα εσείς θα καταφέρετε να νιώσετε πιο κοντά του, μέσα από μια όμορφη πρωτοβουλία.