fbpixel

Search icon
Search
Τι γίνεται με τον Ανάδρομο Ερμή και γιατί μας βασανίζει;
LIFE & CAREER

Τι γίνεται με τον Ανάδρομο Ερμή και γιατί μας βασανίζει;

Πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο από το αστρολογικό φαινόμενο.


Είστε και εσείς ενθουσιασμένοι που ο Απρίλιος ξεκίνησε με ανάδρομο Ερμή; Μαντεύουμε πως όχι...Η ανάδρομη πορεία του Ερμή έχει ήδη ξεκινήσει από την πρώτη μέρα του μήνα and we can't do anything about it. Η υπομονή άλλωστε είναι μεγάλη αρετή και αυτόν τον μήνα φαίνεται πως θα μας χρειαστεί. Ο κλήρος αυτόν τον μήνα πέφτει στον Κριό, που θα δεχθεί το πιο έντονο χτύπημα. Κανείς μας όμως δεν γλυτώνει, αφού κάθε ζώδιο θα υποστεί εντάσεις, ενοχλήσεις, αναστάτωση και ταλαιπωρία από την αναδρομική πορεία.

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που αφορά την επικοινωνία και κάθε χρόνο, τρεις με τέσσερις φορές, η τροχιά του επιβραδύνεται έτσι ώστε να φαίνεται ότι ταξιδεύει προς τα πίσω. Η επιρροή του φαινομένου είναι τόσο ισχυρή που πολλές φορές μοιάζει και η δική μας ζωή να ακολουθεί οπισθοδρομική πορεία.

Τέλος όμως με τις γενικότητες και πάμε να δούμε πως θα περάσει το κάθε ζώδιο αυτόν τον αστρολογικά δύσκολο μήνα.
shutterstock-1527000470.jpg

Κριός (21 Μαρτίου- 20 Απριλίου)

Ο ανάδρομος Ερμής, που βρίσκεται στο ζώδιό σας, φωνάζει να εστιάσετε στον εαυτό σας και να εξερευνήσετε το ποιοι πραγματικά είστε. Δυστυχώς, το ζώδιό σας αποτελεί ένα από τα ζώδια που θα επηρεαστούν σε μεγαλύτερο βαθμό από τα υπόλοιπα. Keep an eye out για τις μέρες που μπορεί να αισθανθείτε πως ότι κάνετε πάει στραβά, σκεφτείτε λίγο καλύτερα τις στιλιστικές σας επιλογές και να είστε προετοιμασμένοι πως δεν θα συμφωνούν πολλοί με τις απόψεις σας. Γενικότερα, ήρθε η ώρα να αποδεχτείτε τόσο τα δικά σας ελαττώματα όσο και των υπολοίπων.

Ταύρος (21 Απριλίου- 21 Μαΐου)

Το φαινόμενο αυτή τη φορά θα επηρεάσει το μυαλό και τις σκέψεις σας. Πάνω κάτω ότι συνδέεται με συναισθήματα, ιδέες και αναμνήσεις, ξεθάβοντας ταυτόχρονα δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος. Μπορεί να επιλέξετε να αποστασιοποιηθείτε από τον κοινωνικό σας κύκλο, προκειμένου να αντιμετωπίσετε ορισμένα πράγματα στον προσωπικό σας χώρο, βρίσκοντας την εσωτερική σας ηρεμία. Ωστόσο, στο τέλος της αναδρομικής περιόδου το ζώδιό σας θα βγει κερδισμένο, με μία διάθεση γαλήνης και ψυχικής ηρεμίας.

Δίδυμος (22 Μαΐου- 21 Ιουνίου)

Ο Ερμής φαίνεται να πατάει pause στα μελλοντικά σας σχέδια και να επικρατεί ένα μικρό χάος. Ο έντονος χαρακτήρας σας, σε συνδυασμό με τον ανάδρομο, θα επηρεάσουν αρκετά την επικοινωνία σας με όλους. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ορισμένες εντάσεις με τους φίλους σας, παλιούς και νέους, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να μειωθεί η διάθεσή σας για κοινωνικοποίηση. Εκμεταλλευτείτε όμως αυτό το διάστημα για να μην επαναλάβετε στο μέλλον τα λάθη που θα γίνουν.

shutterstock-1199769175.jpg

Καρκίνος (22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου)

Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Η αναδρομική πορεία επηρεάζει την καριέρα σας. Οι επαγγελματικοί σας στόχοι πολύ πιθανόν να καθυστερήσουν ή να φαντάζουν ακατόρθωτοι, αλλά να ξέρετε πως για αυτό φταίει ο Ερμής και όχι εσείς. Take a step back, χωρίς να πιέζετε καταστάσεις και αφήστε τον χρόνο να περάσει μέχρι να φύγει το σύννεφο του Ερμή από πάνω σας!

Λέων (23 Ιουλίου- 23 Αυγούστου)

Παρόμοιες δυσκολίες με το ζώδιο του Καρκίνου και ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό αναστάτωσης. Ο Ερμής επηρεάζει κάθε κατεύθυνση που επιλέγετε, ενώ κυριαρχούν οι αναστολές, οι καθυστερήσεις και η αναποφασιστικότητα. Αφήστε τον Ερμή να κάνει τη "δουλεία" του και επιλέξτε τη μέθοδο του go with the flow. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει όταν και ο Ερμής ηρεμίσει λιγάκι.

Παρθένος (24 Αυγούστου- 22 Σεπτεμβρίου)

Μαντέψτε! Ο κυρίαρχος πλανήτης του ζώδιού σας, είναι ο Ερμής! Και αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι θα έρθετε και εσείς αντιμέτωποι με πολλές δύσκολες αναδρομικές καταστάσεις. Οι σημαντικότεροι τομείς που σας απασχολούν είναι των χρημάτων, της δέσμευσης και της οικειότητας. Καλό θα ήταν να σταματήσετε να τρέχετε από τις υποχρεώσεις και να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα που τόσο καιρό αποφεύγετε.

shutterstock-1364537531.jpg

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου)

Μπορεί ο ανάδρομος Ερμής να έχει αρνητική υπόσταση για πολλά ζώδια, για εσάς όμως λειτουργεί ευεργετικά, για επαναφέρει την ισορροπία στις σχέσεις σας. Τα σημεία που εστιάζει ο ανάδρομος πλανήτης θα σας βοηθήσουν να μάθετε από το παρελθόν και να αποφύγετε καταστάσεις που θα σας εξαντλήσουν. Στόχος του Ερμή είναι να φέρει την πληρότητα στο ζώδιό σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου)

"Πάρα πολλή δουλειά και πολύ λίγος χρόνος" είναι το mood του ανάδρομου Ερμή για τους Σκορπιούς. Ημιτελή project και μισοτελειωμένες δουλείες σας υπενθυμίζουν την ύπαρξή τους και αντί να τις αποφύγετε απλά διαμοιράστε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορείτε τον χρόνο σας. Μέχρι να επανέλθει ο Ερμής στην φυσιολογική του πορεία, μπορεί να έχετε ξεμπερδέψει.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)

Η αναδρομική πορεία επηρεάζει τον ρομαντισμό και την δημιουργικότητά σας. Μπορεί να σκέφτεστε να επιστρέψετε σε μία σχέση ή σε ένα project που δεν πέτυχε. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ψάχνετε το επόμενο big thing για να ασχολείστε με κάτι. Μόλις ο Ερμής επιστρέψει στη ροή του σας περιμένουν νέες σχέσεις και γνωριμίες καθώς και ανανεωμένες ιδέες.

shutterstock-1351885379.jpg

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 20 Ιανουαρίου)

Η αναδρομική πορεία ξεκινάει νέες εντάσεις στο σπίτι σας ή επαναφέρει παλιές. Συγκρούσεις ανάμεσα σε εσάς και την οικογένειά σας θα φαίνονται ατελείωτες, αλλά η επίλυσή τους είναι αναγκαία για να επιστρέψει η αρμονία. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να εστιάστε στις ανάγκες της οικογένειάς σας για να διώξετε μακριά το drama.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου)

Αυτόν τον μήνα τα πράγματα φαίνονται ευνοϊκά για εσάς αλλά λειτουργήστε με προσοχή, καθώς ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να τα αντιστρέψει με την πρώτη ευκαιρία που θα δώσετε. Σε μεγάλο βαθμό επηρεάζεται η επικοινωνία σας, θέματα που αφορούν μεταφορές και ταξίδια και οι οικογενειακές σχέσεις. Γενικότερα όμως, εκπέμπετε μία επιπλέον γοητεία που θα σας βοηθήσει στις αλληλεπιδράσεις με άτομα που σας ενδιαφέρουν.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)

Το μεγαλύτερο κομμάτι που επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής κατά το πέρασμά του από το ζώδιό σας είναι τα χρήματα και η οικονομική σας διαχείριση. Μπορεί να βρίσκεστε σε μία φάση που τα έξοδά σας μοιάζουν out of control, φροντίστε όμως να μη ξεφύγετε από το budget σας. Δεν γυρίζουν όμως όλα γύρω από τα χρήματα. Η περίοδος αυτή αποτελεί ιδανική στιγμή για να συνειδητοποιήσετε την αξία σας και μετά τον ανάδρομο Ερμή θα την αντιληφθούν και οι γύρω σας.