fbpixel

Search icon
Search
Τι φανερώνει η αγαπημένη σας designer bag για το χαρακτήρα σας;
THE LOOK

Τι φανερώνει η αγαπημένη σας designer bag για το χαρακτήρα σας;

Από Chanel, μέχρι Prada και Balenciaga και vintage ή brand new εκδοχές


Είτε μας απασχολεί είτε όχι, η εμφάνιση και τα ρούχα που επιλέγουμε από μέρα σε μέρα μπορούν να φανερώσουν πολλά για τη διάθεση αλλά και την ψυχική μας κατάσταση. Όσον αφορά την επιλογή της τσάντας, σίγουρα υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια για κάθε περίσταση αλλά και ευρύ φάσμα από brands και επιλογές. Στην προκειμένη περίπτωση, θα μιλήσουμε για τις designer τσάντες! 

Μπορεί να έχετε μια ή και περισσότερες αγαπημένες high end bags - και ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε τι λένε για εσάς και αν ταιριάζουν στην πραγματικότητα με την προσωπικότητά σας.

Time to find out!

Chanel classic flap

etoile-luxury-vintage.jpeg
Image source: L'Ètoile luxury vintage

Αν η Chanel είναι η αγαπημένη σας μάρκα, αυτό σημαίνει ότι δεν είστε μόνο μια ανεξάρτητη γυναίκα, αλλά χαρακτηρίζεστε για το κομψό και αξιοπρεπές σας στιλ. Αν ήσασταν χαρακτήρας του Gossip Girl; Σίγουρα η Lily Van Der Woodsen. Έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση στη ζωή σας, ξέρετε τι θέλετε και θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να πετύχετε τους στόχους σας. Η μόδα είναι πιθανότατα πολύ σημαντική για εσάς και σας αρέσουν τα finer things in life. Συνήθως προτιμάτε να τη φοράτε με ένα λευκό tank top και τζιν είτε με ένα little black dress αφού δε χρειάζεται να είναι κάτι άλλο το κέντρο της προσοχής - ειδικότερα αν την έχετε επιλέξει σε κάποιο χρώμα εκτός του μαύρου. 

Louis Vuitton monogram

matilda-djerf-08QCL.jpeg

Αν η go-to τσάντα σας είναι οποιαδήποτε Louis Vuitton monogram, τη χρησιμοποιείτε περισσότερο ως ένα κομμάτι για να ολοκληρώσετε το ντύσιμό σας. Είτε έχετε επιλέξει μια Louis Vuitton Pochette ή μια Louis Vuitton Neverfull, δεν έχει σημασία. Αν την έχετε από παλιά, συνόδευε σίγουρα όλα τα τα looks, αν όμως την αγοράσατε πρόσφατα pre-loved, είστε σίγουρα 90's enthusiast και σας αρέσει να ακολουθάτε τα trends. Είστε αυθόρμητη και πάντα έτοιμη για ένα cocktail night. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δε σας αρέσει αν περνάτε μια βραδιά Netflix παρέα με τα αγαπημένα σας snacks!

Prada Re-edition

elsa-hosk-RSg0P.jpeg
Image source: @hoskelsa

Εκτιμάτε την καλή ποιότητα και δεν ενδιαφέρεστε υπερβολικά για τις τάσεις. Αγαπάτε μια ωραία nylon τσάντα Prada, αλλά λατρεύετε επίσης τις δερμάτινες εκδοχές. Αν επηρεαστήκατε από τις A-list celebrities και καταφέρατε να αποκτήσετε μια re-edition Prada, σας νοιάζει έχετε ένα στιλ που χαρακτηρίζεται από την επικαιρότητα αλλά και την πρακτικότητα του. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή προτιμάτε σίγουρα τις παλιές ταινίες και έχετε μια 70's ή 80's playlist στο Spotify. Σας αρέσει βρίσκεστε με τους φίλους και την οικογενειά σας - αλλά μια αυθόρμητη έξοδος είναι σίγουρα πιθανότητα.

Balenciaga City

shutterstock-2232712471.jpg

Έχετε την επιθυμία να έχετε εμβληματικά κομμάτια στη ντουλάπα σας και η Balenciaga είναι το τέλειο ταίρι γι' αυτό! Ο συνδυασμός των τσαντών με το αγαπημένο σας τζιν και τα sneakers είναι κάτι που κάνετε πάντα. Το formal dressing και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια δεν είναι το φόρτε σας, τα φοράτε μόνο για μια ειδική περίσταση. Αν οι φίλοι σας ζητήσουν τη γνώμη σας, μη διστάσετε να δώσετε συμβουλές - ειδικά στον τομέα της μόδας! Αν είστε Balenciaga fan since day 1, θα ξέρετε επίσης πως η Cagole είναι μια νέα εκδοχή της City.

Bottega Venetta Jodie

clairerose.jpeg
Image source: @clairerose

Μια τσάντα που χαρακτηρίζεται για την ευελιξία της αλλά και το quiet luxury energy που πραγματεύει. Είτε έχετε επιλέξει ένα μεγάλο ή ένα nano μέγεθος - σας αρέσει να κάνετε fashion statements με έναν πιο διακριτικό τρόπο, και φυσικά με κανένα έντονο logo. Είστε, επίσης, fan του boho chic στιλ και συνδυάζετε την τσάντα σας με τα πάντα- ειδικότερα αν την έχετε επιλέξει σε ένα πιο oversized μέγεθος. Αν από την άλλη έχετε διαλέξει τη mini Jodie σε έντονο χρώμα όπως το χαρακτηριστικό πράσινο, είστε σίγουρα λάτρεις των Friday night εξόδων.