fbpixel

Search icon
Search
This is a man's world: Τα key-pieces που θα λατρέψει κάθε άνδρας με στιλ
THE LOOK

This is a man's world: Τα key-pieces που θα λατρέψει κάθε άνδρας με στιλ

Ανακαλύψτε τα πιο stylish items στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos


Το ωραίο στιλ δεν εξαρτάται από το φύλο και αυτό είναι κάτι που όσο τα χρόνια περνούν γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο. Προσωπικά, προσπαθώ συνεχώς να ενημερώνομαι για τα men's fashion trends που κυριαρχούν, αλλά και να τα ακολουθώ βάσει του δικού μου γούστου. Βασικό κριτήριο για κάθε άνδρα είναι κατά κύριο λόγο η άνεση που προσφέρει το κάθε ρούχο και, πλέον, οι comfort γραμμές συνδυάζονται άψογα με τον fashionable χαρακτήρα. Υπάρχουν, μάλιστα, ορισμένα key-pieces που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα ενός σύγχρονου άνδρα ανεξάρτητα από την εποχή.

Στην αναζήτηση αυτών των items, το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos αποτέλεσε μονόδρομο για μένα, έτσι ώστε να επισκεφθώ όλα εκείνα τα καταστήματα όπου θα ανακάλυπτα τα must-haves που θα έβρισκαν τη θέση τους στη συλλογή μου. Κι έτσι, οι αρχικές προσδοκίες μου βγήκαν αληθινές, καθώς εντόπισα όλα όσα χρειαζόμουν σε έναν μόνο fashion προορισμό.

It's shopping time!

Stop 1: Navy & Green

image00004.jpeg

Αρχικά, ήθελα να φτιάξω ένα summer look, το οποίο θα με συντροφεύσει στις διακοπές μου. Αν το ελληνικό καλοκαίρι είχε χρώματα, θα ήταν σίγουρα λευκό και μπλε, γι' αυτό και μόλις μπήκα στο κατάστημα Navy & Green η προσοχή μου έπεσε απευθείας σε ένα pale blue λινό πουκάμισο - ό,τι πρέπει γι' αυτήν την εποχή. Το συνδύασα με safe τρόπο, που δε θα μπορούσε να είναι άλλος από μια διαχρονική λευκή βερμούδα ως το απόλυτο color combo του καλοκαιριού. Ένα jockey hat πάλι σε λευκό συμπλήρωσε τέλεια το outfit!

Stop 2: Nautica

image00190.jpeg

Επόμενη στάση ήταν το κατάστημα Nautica, από το οποίο ήθελα να βρω ένα πιο casual πουκάμισο -κοντομάνικο αυτήν τη φορά-, που θα μπορούσα να το συνδυάσω με τις περισσότερες από τις επιλογές που θα έκανα. Κατέληξα στο ultimate summer shirt με βάση το navy blue και λευκά καραβάκια, το οποίο από την πρώτη στιγμή που το είδα μπορούσα να το φανταστώ σε κάποιο look στον προορισμό των διακοπών μου ή ακόμα και στην πόλη. 

Stop 3: Oxford Company

image00178.jpeg

Kι επειδή ένα πουκάμισο δεν είναι ποτέ αρκετό για την ντουλάπα ενός άνδρα, χρειαζόμουν κι ένα για πιο βραδινές εξόδους, που θα ήταν ωστόσο εξίσου άνετο και δροσερό. Το ανακάλυψα, λοιπόν, στο Oxford Company σε μια ιδιαίτερη απόχρωση του πορτοκαλί, το οποίο είναι και super trendy! Λινό και με regular fit, είναι ένα item αναπόσπαστο από μια ανδρική ντουλάπα και μπορεί να ταιριάξει με κάθε στιλ παντελονιού -από chinos μέχρι τζιν- ή και να φορεθεί ανοιχτό με κάποιο λευκό t-shirt.

Stop 4: attica - The Department Store

image00196.jpeg

Ένα outfit δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένο χωρίς άρωμα! Προσωπικά, λατρεύω τις ζεστές, spicy και γλυκιές μυρωδιές, γι' αυτό και η επιλογή μου δε θα μπορούσε να είναι άλλη πέρα από το νέο Yves Saint Laurent MYSLF Eau de Parfum, το οποίο ξεχώρισα μεταξύ άλλων στο attica - The Department Store. Με νότες κορυφής το περγαμόντο και το περγαμόντο Καλαβρίας, νότες καρδιάς τον άνθο πορτοκαλιού Τυνησίας και νότες βάσης το ambrofix και το πατσουλί, είναι ένα άρωμα ιδανικό για κάθε εποχή του χρόνου.

Stop 5: Portobello's

image00187.jpeg

Ένα basic t-shirt και μια λινή βερμούδα είναι, επίσης, key-pieces στα οποία αξίζει κανείς να επενδύσει! Στο Portobello's δημιούργησα το τέλειο σετ σε μπλε και κοραλί, γνωρίζοντας από τώρα πως δε θα το αποχωρίζομαι καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Όσο για το t-shirt θα πρότεινα να κάνετε size up, ώστε η γραμμή του να είναι πιο cool και updated. 

Stop 6: Tsakiris Mallas

image00019.jpeg

Ολοκληρώνοντας σιγά σιγά τα outfits μου, σειρά είχαν τα παπούτσια για τα οποία επισκέφθηκα το κατάστημα Tsakiris Mallas. Έψαχνα κάτι όμορφο, stylish και σίγουρα άνετο. Ανάμεσα σε μια πληθώρα επιλογών πλούσια σε σχέδια και σε διαφορετικά μεταξύ τους στιλ, βρήκα ακριβώς αυτό που αναζητούσα. Ένα GANT sneaker σε off-white απόχρωση, με το logo του brand στο πλάι και διακριτικές pastel γκρι αποχρώσεις. Ό,τι πιο βολικό έχω φορέσει τελευταία!

Stop 7: GrandOptical

image00184.jpeg

Λατρεύω τα γυαλιά ηλίου και θεωρώ πως προσθέτουν πόντους σε οποιοδήποτε look. Η συλλογή μου μεγάλωσε μετά την επίσκεψή μου στα GrandOptical, όπου το εξυπηρετικό προσωπικό με βοήθησε να βρω το σχέδια που ταίριαζε στο πρόσωπό μου. Καταλήξαμε σε έναν μεταλλικό σκελετό Ray-Ban, με μπλε φακό και τετράγωνο σχήμα, κάτι που τα έκανε εντελώς ενημερωμένα.

Stop 8: Manetti

manetti11.jpg

Βρίσκονται στην γκαρνταρόμπα για πολλά χρόνια, παραμένοντας άκρως διαχρονικά όσο κι αν οι τάσεις αλλάξουν. Σε αυτήν την κατηγορία συναντάμε και τα polo t-shirts, που όλοι οι άνδρες πρέπει να έχουν στην ντουλάπα τους σε όποια ηλικία κι αν βρίσκονται. Στο κατάστημα Manetti είδα πως υπάρχουν πραγματικά σε όποιο χρώμα μπορεί να φανταστεί κανείς, ανάμεσα στα οποία μπορεί να επιλέξει αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό του γούστου. Εγώ λάτρεψα το έντονο κόκκινο, το κλασικό μπλε μια ιδιαίτερη mint green απόχρωση.

Info: Mediterranean Cosmos, 11ο χλμ εθνικής οδού, Α/Δ Θεσσαλονίκης Ν. Μουδανιών, mediterraneancosmos.gr

Φωτογραφίες: Χριστίνα Δημητριάδου