fbpixel

Search icon
Search
Θέλετε νεανική και αναζωογονημένη επιδερμίδα; Aυτό είναι το απόλυτο «μυστικό»
FACE & BODY

Θέλετε νεανική και αναζωογονημένη επιδερμίδα; Aυτό είναι το απόλυτο «μυστικό»

Εντάξτε στη ρουτίνα σας το νέο Platinum Rare Haute-Rejuvenation Protocol της La Prairie και δείτε το δέρμα σας να μεταμορφώνεται


Δέρμα νεανικό και λαμπερό, έτοιμο για κάθε περίσταση. Η σύγχρονη γυναίκα προσαρμόζεται στις συνθήκες της καθημερινότητας, αλλά δεν παραμελεί την skincare ρουτίνα της, θέλοντας να αναδείξει τη θηλυκότητά της. Το απόλυτο αποτέλεσμα, επιτυγχάνεται επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα, που θα την απογειώσουν!

Για τη La Prairie, η σωστή περιποίηση της επιδερμίδας, είναι πρωταρχικός στόχος από το 1978 μέχρι και σήμερα, με τους επιστήμονες ενός από τα πιο luxurious skincare brands να δίνουν έναν διαρκή αγώνα. Με το πέρασμα του χρόνου, η δραστηριότητα των κυττάρων της επιδερμίδας επιβραδύνεται, με αποτέλεσμα τα ήδη υπάρχοντα κύτταρα να παράγουν λιγότερα νέα κι η γνωστή, ελβετική εταιρία έρχεται να δώσει τη λύση, με τη δημιουργία του καινοτόμου Platinum Rare Haute-Rejuvenation Protocol, που έχει σχεδιαστεί για να καταπολεμήσει αυτή την απώλεια που προκαλείται από το πέρασμα του χρόνου.

Πολυτελής περιποίηση στο σπίτι για κάθε γυναίκα. 

Τhe product

1-DM0zI.jpg

Το νέο Platinum Rare Haute-Rejuvenation Protocol είναι ένα άκρως πρωτοποριακό προϊόν που δρα σε τρεις φάσεις. Αρχικά, η φόρμουλα αφήνει το δέρμα απαλό κι εμπλουτίζει με τον καλύτερο τρόπο τα ενεργά συστατικά του στην επιδερμίδα, επιτρέποντας ουσιαστικά την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του. Στη δεύτερη φάση, βοηθά στην αναζωογόνηση των κυττάρων του δέρματος, συνεχίζοντας την ανανέωσή τους και τη διαδικασία αναγέννησης της εξωκυτταρικής δομής, ενώ τέλος, η επιδερμίδα εμφανίζεται αναζωογομένη λόγω της δημιουργίας νέου ιστού, με τα αποτέλεσμα να είναι άμεσα ορατά.

Για τη δημιουργία του Platinum Rare Haute-Rejuvenation Protocol, οι επιστήμονες της La Prairie έχουν συμπεριλάβει ένα σύμπλεγμα μορίων σηματοδότησης που λειτουργούν ως αυξητικοί παράγοντες και τα οφέλη αυτή της διαδικασίας, έχουν αποδειχθεί μέσα από ειδικές, κλινικές μελέτες. Πρόκειται για το απόλυτα καινοτόμο και luxurious προϊόν, που εντάσσεται στη ρουτίνα και καταπολεμά σε βάθος τα σημάδια γήρανσης, χαρίζοντας δέρμα νεανικό και λαμπερό για όλες τις γυναίκες που θα το επιλέξουν.

How to use

097a39d3bfab1f6053f84747d20a352b.jpeg

Η La Prairie εντάσσει το νέο Platinum Rare Haute-Rejuvenation Protocol στην τελετουργία της συλλογής Platinum Rare για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Tα τρία φιαλίδια, αποτελούν μία εντατική θεραπεία διάρκειας ενός μήνα, η οποία χρησιμοποείται κατά διαστήματα τέσσερις φορές το χρόνο, ώστε το δέρμα να ισορροπεί ανάμεσα από κάθε χρήση.

Η διαδικασία της υψηλής αναζωογόνησης ξεκινάει με το άνοιγμα του φιαλιδίου που έχει δημιουργηθεί με τον γκρι γραφίτη της La Prairie. Τα τρία φιαλίδια από αμέθυστο, διαθέτουν μία γυάλινη πιπέτα και την αποκλειστική βάση ενεργοποίησης Platinum Catalyst. Κάθε ένα από τα φιαλίδια, διαρκούν δέκα ημέρες το ένα κι αποτελείται από δύο θαλάμους για την προστασία της ακεραιότητας των δύο διαφορετικών συνθέσεων. Το φιαλίδιο τοποθετείται στην αποκλειστική βάση ενεργοποίησης Platinum Catalyst και στη συνέχεια ακολουθεί μία μαγική ένωση, με αποτέλεσμα μία ισχυρή συνάντηση μεταξύ δύο συνθέσεων που αναμειγνύονται, δημιουργώντας ένα αίσθημα αναζωογόνησης.

3-oD9BA.jpg

Τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ, μετά τον καθαρισμό και το toner, αφού αποτοξινώσετε την επιδερμίδα σας με το Platinum Rare Cellular Life-Lotion, συνεχίζετε με το νέο Platinum Rare Haute-Rejuvenation Protocol για να αναζωογονήσετε την επιδερμίδα σας. Next step, αποτελεί η εφαρμογή των Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Elixir, Platinum Rare Haute-Rejuvenation Cream και Platinum Rare Haute-Rejuvenation Eye Cream προκειμένου να ολοκληρώσετε την πολύτιμη τελετουργία περιποίησης της επιδερμίδας σας, αφήνοντας τα προϊόντα να κάνουν… θαύματα.

Η απόλυτη εμπειρία ομορφιάς και περιποίησης!