fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Θέλετε να μυρίζετε καρύδα; Βρήκαμε τα beauty products που χρειάζεστε

Δοκιμάστε τα όλα


Θέλετε να μυρίζετε καρύδα; Βρήκαμε τα beauty products που χρειάζεστε

Εάν υπάρχει ένα άρωμα που σχετίζεται με το καλοκαίρι, τότε αυτό είναι η τροπική καρύδα. Σας κάνει αυτόματα να σκεφτείτε παραλίες, φοίνικες και χαλάρωση κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Ενώ παράλληλα σας χαρίζει τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Φέτος, μπορείτε να το βρείτε σε πολλές διαφορετικές μορφές και σε προϊόντα που είμαστε βέβαιες πως θα λατρέψετε.

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς με άρωμα καρύδας που πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το καλοκαίρι για να πάρετε αυτό το τέλεια ελαφρύ και τόσο γλυκό άρωμα.

The products

Bronze Goddess, Estee Lauder: Νιώστε την ένταση. Το διάσημο άρωμα, ειναι απόλυτα αποπλανητικό και σέξι. Η βελούδινη υφή του Tiare Flower συνδυάζεται με την κρεμώδη καρύδα, το σανδαλόξυλο, τη βανίλια και τη λαμπερή ζεστασιά από το κεχριμπάρι και προσφέρει μια αίσθηση γεμάτη αισθησιασμό, γεμάτη επιθυμία και γεμάτη θηλυκότητα. 

Scalp Revival Charcoal + Coconut Oil Micro Exfoliating Shampoo, Briogeo: Αυτό το κρεμώδες απολεπιστικό σαμπουάν περιέχει ήπιους παράγοντες καθαρισμού από καρύδα και παράγοντες απολέπισης φυτικής προέλευσης για ήπια απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και των ρύπων από το τριχωτό και τα μαλλιά. Συνδυασμός ελαίου καρύδας, πανθενόλης και ελαίου τεϊόδεντρου πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία που καταπραΰνει το ξηρό και ερεθισμένο τριχωτό και αποκαθιστά την ισορροπία και την υγρασία του.

Coconut Water, Body Mist, Korres:  Ένα απολαυστικό mist με άρωμα καρύδας για την απόλυτα δροσερή αίσθηση καλοκαιριού. Θα σας αναζωογονήσει, με το τονωτικό εκχύλισμα ginger και το εκχύλισμα αλόης που προσφέρει αίσθηση δροσιάς.

Coconut Dream, Zoniou: Το απόλυτο body butter για βαθιά ενυδάτωση με βιολογικό λάδι ελιάς, shea butter, cocoa butter, λάδι καρύδας και βιταμίνη Ε. Χωρίς parabens και παραφινέλαιο είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Elvive Extraordinary Oil Coconut Mask, L'Oreal Paris: Υποκύψτε στην απαλή υφή και το ελκυστικό άρωμα αυτής της θρεπτικής μάσκας για κανονικά προς ξηρά μαλλιά. Εμπλουτισμένη με εκλεκτό έλαιο καρύδας, προσφέρει εντατική θρέψη χωρίς να βαραίνει, για απίστευτα, απαλά, λαμπερά και ανάλαφρα μαλλιά.

Botanical Exfoliating Scrub, Mario Badescu: Πείτε αντίο στους φραγμένους πόρους και το θαμπό, άτονο δέρμα με αυτό το προϊόν. Απολεπίζει απαλά με αλεσμένους σπόρους φοινικόδενδρου ενώ η σύνθεσή του περιέχει ευεργετικά βότανα όπως Ginger, Ginkgo Biloba, Πράσινο Τσάι, Αλόε Βέρα και θρεπτική καρύδα. Απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα που μπορούν να προκαλέσουν σπυράκια και θαμπή, άτονη όψη ενώ αναζωογονεί, καθαρίζει και φωτίζει άμεσα το δέρμα. 

 Skinscent

Skinscent

Bronze Goddess, Estee Lauder, Hondos Center

BUY ME
 Natural product

Natural product

Scalp Revival Charcoal + Coconut Oil Micro Exfoliating Shampoo, Briogeo, Sephora

BUY ME
 Cool feeling

Cool feeling

Coconut Water, Body Mist, Korres, Hondos Center

BUY ME
 Deep hydration

Deep hydration

Coconut Dream, Zoniou

BUY ME
 Nurishing love

Nurishing love

Elvive Extraordinary Oil Coconut Mask, L'Oreal Paris, Attica

BUY ME
 Perfect pores

Perfect pores

Botanical Exfoliating Scrub, Mario Badescu, Attica

BUY ME

Coconut Fizz Eau De Toilette Vaporisateu, Guerlain: Μια απροσδόκητη, φρέσκια δημιουργία δημιουργημένη από τα καλύτερα συστατικά που έχει να προσφέρει η Φύση. Η απλότητα ενός αρώματος μπάνιου αναμιγνύεται με το διαρκές μονοπάτι ενός αρώματος Guerlain.

Like a Virgin Coconut & Fig Hair Mask, Coco & Eve: Μια περιποίηση για την αποκατάσταση της τρίχας σε βάθος. Με βάση τα εκχυλίσματα καρύδας, σύκου, βούτυρου shea, λιναρόσπορου και argan, επαναφέρει την αρχική ομορφιά των μαλλιών. Η εξαιρετικά πλούσια σύνθεσή μας ενυδατώνει από τις ρίζες έως τις άκρες, αποκαθιστώντας τα ταλαιπωρημένα από χτένισμα, λείανση, βαφές και ρύπανση μαλλιά. Βελτιώνει την υφή των μαλλιών, εξαλείφει το φριζάρισμα, προλαμβάνει τη θραύση και τους χαρίζει λάμψη. 

Protective Repair Stick, Embryolisse: Το stick της αυτό ενυδατώνει, επανορθώνει, προστατεύει και καταπραΰνει τα ξηρά και σκασμένα χείλη.
Περιέχει φυσικά ενεργά συστατικά -shea butter, καρύδα, έλαιο macadamia, καστορέλαιο- και βιταμίνη Ε για απαλά και λεία χείλη. 

Prep + Prime Fix+ Coconut, MAC: Ένα ελαφρύ mist νερού εμπλουτισμένο με βιταμίνες ,μεταλλικά στοιχεία και έναν συνδυασμό από πράσινο τσάι, χαμομήλι και αγγούρι που ανανεώνει το δέρμα και το καταπραΰνει. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση και μία ελαφριά λάμψη ενώ ολοκληρώνει το μακιγιάζ. Αυτό το υπέροχο ενυδατικό προϊόν μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα προϊόντα με αμέτρητους τρόπους για να βελτιώσει το μακιγιάζ, να ενυδατώσει και να καταπραΰνει το κουρασμένο δέρμα. Η βασική σειρά εμπλουτίζεται με τη μυρωδιά του ρομαντικού τριαντάφυλλου, της γαλήνιας λεβάντας και της καλοκαιρινής καρύδας και ενισχύει τη διάρκεια του μακιγιάζ.

Milky Remedy, Hydrating Mask, Pixi: Εμποτίζει την επιδερμίδα σας με ένα το μείγμα από καρύδα, βρώμη, χαμομήλι και θαλάσσιο ιπποφαές για ενυδάτωση και καταπράυνση. Εμπλουτισμένη με θρεπτικά συστατικά και βότανα, αυτή η αναζωογονητική μάσκα περιέχει ό,τι λαχταρά η επιδερμίδα. Θρέφει, μειώνει την ερυθρότητα και παραλληλα ενυδατώνει.

Velvet Haze Eau De Parfum, Byredo: Μια εμπειρία όλων των αισθήσεων που εμπλουτίζεται με το γήινο αγκάλιασμα του βελούδινου κακάο και του άγριου musk. Στο απολαυστικό μονοπάτι, η γλυκύτητα του νερού της καρύδας δίνει γρήγορα τη θέση του στην πυρετώδη ένταση των φύλλων από πατσουλί. Ο αέρας είναι ξηρός και η ατμόσφαιρα νωχελική. 

1

Fresh start

Coconut Fizz Eau De Toilette Vaporisateu, Guerlain, Attica BUY ME

2

Hair restoration

Like a Virgin Coconut & Fig Hair Mask, Coco & Eve, Sephora BUY ME

3

Dry lips

Protective Repair Stick, Embryolisse, Attica BUY ME

4

Light texture

Prep + Prime Fix+ Coconut, MAC, Hondos Center BUY ME

5

Soothing effect

Milky Remedy, Hydrating Mask, Pixi, Sephora BUY ME

6

Fiery feeling

Velvet Haze Eau De Parfum, Byredo, Attica BUY ME