fbpixel

Search icon
Search
Θέλετε να κάνετε χαρούμενο τον σύντροφό σας; Βρείτε τη λύση ανάλογα με το ζώδιό του
PSYCHOLOGY

Θέλετε να κάνετε χαρούμενο τον σύντροφό σας; Βρείτε τη λύση ανάλογα με το ζώδιό του

Λίγη παραπάνω φαντασία δεν έβλαψε ποτέ


Δυστυχώς ή ευτυχώς η ευτυχία δεν είναι ένα «άρωμα» που ταιριάζει σε όλους. Για τον καθένα έρχεται με τους δικούς της όρους και κάθε φορά παίρνει σχήματα και χρώματα που την κάνουν μοναδική. Έτσι, και στην περίπτωση των ζωδίων, υπάρχουν μερικοί κανόνες που οφείλετε να ακολουθήσετε για να ικανοποιήσετε τόσο εσάς όσο και τον σύντροφό σας. Ρίξτε μια κρυφή ματιά στον αστρολογικό του χάρτη και θα βρείτε όλα εκείνα που τον χαρακτηρίζουν, μέχρι τότε όμως, διαβάστε προσεκτικά πώς θα κάνετε την κάθε ημέρα του χαρούμενη. 

zodia-sxeseis.jpg

Κριός

Κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε καν οι Κριοί. Βοηθήστε τους να απαλλαγούν από την εσωτερική πίεση για να είναι νούμερο ένα κάθε στιγμή και σε κάθε δραστηριότητα και θα δείτε διαφορά. Όσο πιο γρήγορα το κάνετε, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσετε να τους «δείξετε τον δρόμο» για να αποδεχτούν τον εαυτό τους αλλά και τα ελαττώματά τους.

Ταύρος

Θεωρούν πως χρειάζεται να είναι δεσμευμένοι για να είστε ευτυχισμένοι και αυτό αφορά κάθε σημείο της ζωής τους και όχι μόνο τα συναισθηματικά. Μπορείτε να τους δώσετε να καταλάβουν πως η μόνη «συνεργασία» που έχει πραγματικά σημασία είναι αυτή που έχουν με τον εαυτό τους. Κάνοντας αυτήν τη σχέση μοναδική, στοργική και παθιασμένη θα καταφέρουν να έρθουν λίγο πιο κοντά στα πολυπόθητα χαμόγελα.

Δίδυμος

Αφήστε τα small talks και αφεθείτε σε βαθιές συζητήσεις με τους Διδύμους. Όταν σας δουν να ανοίγεστε θα έρθουν σε θέση να δημιουργήσουν ισχυρότερους και πιο διαρκείς δεσμούς μαζί σας. Μια συνθήκη που πραγματικά λατρεύουν και που τους κάνει πραγματικά ευτυχισμένους. 

zodia-sxeseis-1.jpg

Καρκίνος

Περιποιηθείτε τους και γίνετε η αισιόδοξη νότα στη μέρα τους. Οι Καρκίνοι χρειάζονται ανθρώπους που να υποστηρίζουν τα όνειρά τους όταν αισθάνονται χωρίς δύναμη και ανθρώπους που να στέκονται δίπλα τους όταν είναι λυπημένοι. Μόλις νιώσουν πως οι άλλοι τους ακούνε, θα είναι σε θέση να αναλάβουν με θάρρος μια «θέση» στον κόσμο. 

Λέων

Δώστε την ενέργεια και τον χρόνο σας στο να τους δείξετε πως οτιδήποτε πέρα από το comfort zone τους είναι αυτό που θα τους εξελίξει. Ένα ανθρωπιστικό πρόγραμμα και μια ειρηνική διαδήλωση για το κλίμα θα τους επιτρέψει να επιδείξουν το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους που δεν είναι άλλο από την αγάπη τους για οτιδήποτε μπορεί να βελτιωθεί ή να χαλιναγωγηθεί. Τι άλλο θα μπορούσε να θέλει ένας Λέοντας;

Παρθένος

Μπορεί να μην ανήκουν στην κατηγορία των Καρκίνων αλλά έχουν ως στόχο να ευχαριστούν αυτούς που αγαπάνε και συχνά ξεχνάνε να δώσουν χώρο στον εαυτό τους. Τη στιγμή, λοιπόν, που θα αφήσουν την ανάγκη να κάνουν τους άλλους ευτυχισμένους και θα ξεκινήσουν να ορίζουν κάποια όρια, θα νιώσουν ότι άλλοι -επιτέλους- τους σέβονται. Μπορείτε να τους προτείνετε να μάθουν να λένε «όχι» σε αυτούς που αγαπούν.  

Ζυγός

Αν οι Ζυγοί βρουν ισορροπία ανάμεσα στις καθημερινές τους δραστηριότητες και στη ζωή τους τότε όλα θα είναι καλύτερα για αυτούς. Για αυτό το ζώδιο είναι σημαντικό να δει πως υπάρχει χρόνος και για να χαλαρώσει χωρίς παρέα στο σπίτι ή να απολαύσει ένα ποτήρι κρασί με τους αγαπημένους του. Αυτές οι απλές χαρές θα τους κάνουν να γεμίσουν ενέργεια καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας μόνο και μόνο επειδή θα νιώθουν ευτυχισμένοι που θα πλησιάζει το βράδυ. 

zodia-sxeseis-2.jpg

Σκορπιός

Τείνουν να λειτουργούν νευρικά αλλά παρόλο που ίσως δεν το συνειδητοποιούν, το να «κουβαλάνε» αυτό το βάρος δημιουργεί προβλήματα στις προσωπικές τους σχέσεις. Εσείς μπορείτε να τους μάθετε να συγχωρούν και να ξεχνούν καθώς και να αφήνουν οτιδήποτε τους βαραίνει έξω από το μυαλό τους. Άλλωστε, αν καταλάβουν πως η βαρύτητα πέφτει στο παρόν και όχι στο παρελθόν τότε θα είναι έτοιμοι να ζήσουν την καλύτερη ζωή τους.

Τοξότης

Σίγουρα γνωρίζετε πως οι Τοξότες αγαπούν τις λεκτικές διαμάχες. Απλώς και μόνο για να περνάει η ώρα τους. Έτσι, πριν έρθετε σε αντιπαράθεση μαζί τους, δοκιμάστε μια ήρεμη συνομιλία. Θα διαπιστώσετε ότι η παράλειψη του δράματος θα τους κάνει απευθείας να νιώσουν καλύτερα. Όλοι απολαμβάνουν, άλλωστε, μια χαρούμενη ατμόσφαιρα. 

Αιγόκερως

Work, work, work. Όποιος δείξει σε έναν Αιγόκερο πως πρέπει να ξεκλέψει χρόνο από τη δουλειά και να εστιάσει στην προσωπική του ζωή, θα έχει καταφέρει κάτι μαγικό. Αν και ακόμη και οι ίδιοι δεν το πιστεύουν, απενεργοποιώντας το τηλέφωνό τους για μερικές ώες και σταματώντας να διαβάζουν emails το σαββατοκύριακο, τελικά θα νιώσουν καλύτερα. 

Υδροχόος

Δείξτε τους πως οι ιδιαιτερότητες και οι ιδιοτροπίες τους είναι κάτι φυσιολογικό, ή τουλάχιστον κάτι αποδεκτό. «Αγκαλιάζοντας» όλες τις απόψεις τους και προσπαθώντας να τους δείξετε τον δρόμο για κάτι διαφορετικό, ίσως κάπου να συναντηθείτε τελικά.

Ιχθύς

Ανησυχούν για το μέλλον, τρώνε χρόνο και στεναχωριούνται για το παρελθόν και τελικά δε ζουν τη στιγμή. Δείξτε τους, λοιπόν, πως αν πάρουν μια μέρα «ρεπό» από τις σκέψεις τους, θα βοηθηθούν και θα αλλάξουν πραγματικά τον τρόπο που αντιλαμβάνονται την καθημερινότητα.  

Κεντρική φωτογραφία: Peter Lindbergh