fbpixel

Search icon
Search
Θέλετε να γίνετε expert στα social media; Σας δείχνουμε πώς
LIFE & CAREER

Θέλετε να γίνετε expert στα social media; Σας δείχνουμε πώς

Στο Diploma in Digital & Social Media Marketing του ACT μαθαίνετε τα πάντα για την προβολή και την προώθηση στα ψηφιακά μέσα


Σήμερα, που το μέλλον σχεδόν όλων των επαγγελμάτων έχει μεταφερθεί στον ψηφιακό κόσμο, δεν υπάρχει κάτι πιο απαραίτητο από τη σωστή κατανόηση αυτού. Εάν θέλετε να γνωρίσετε κάθε πτυχή των social media και να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τη δύναμή τους, τότε θα πρέπει να λάβετε βαθύτερη γνώση τους. 

Το Diploma in Digital & Social Media Marketing προσφέρεται από το ACT -μέλος του Κολλεγίου Ανατόλια- με την επίβλεψη της παγκοσμίου φήμης αμερικανικής διαφημιστικής εταιρείας Fallon και τη συμβολή του πολυεθνικού δικτύου BGM OMD.

act-group-bissell.jpg

Είναι ένα εξειδικευμένο σεμινάριο συνολικής διάρκειας 90 ωρών που σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε σε βάθος κάθε πτυχή του κόσμου των ψηφιακών μέσων.

Έμπειρα στελέχη της αγοράς από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με μεγάλη εμπειρία στις αγορές της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού μοιράζονται μαζί σας τα μυστικά τους για την επιτυχία.

Στο Diploma in Digital & Social Media Marketing του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του ACT θα μάθετε σε τι να εστιάζετε κατά το στήσιμο μίας ιστοσελίδας, τι να προσέξετε στο SEO, καθώς και τις βασικές αρχές στην προβολή και την προώθηση στα digital & social media. Ανάμεσά τους ό,τι χρειάζεστε για τα Google Ads & Analytics, Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok και πολλά άλλα. 

act-computing-small.jpg

Θα πρέπει επίσης να τονιστεί ότι η διδασκαλία των προγραμμάτων του Lifelong Learning Center πραγματοποιείται δια ζώσης με ταυτόχρονη online σύγχρονη διδασκαλία,σε ζωντανό χρόνο (live streaming), ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του ACT μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων την τελευταία ημέρα του προγράμματος.

Κλείστε και εσείς εγκαίρως τη θέση σας για τον 7ο κύκλο του προγράμματος που ξεκινάει στις 21 Ιανουαρίου εδώ.

Info: Γνωρίστε τους Instructors εδώ. Δείτε Testimonials εδώ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310398430 / email: lifelonglearning@act.edu