fbpixel

Search icon
Search
Θέλετε να δημιουργήσετε άνετα και fashionable outfits; Τα κορίτσια του Instagram μας χαρίζουν τις πιο μοντέρνες ιδέες
THE LOOK

Θέλετε να δημιουργήσετε άνετα και fashionable outfits; Τα κορίτσια του Instagram μας χαρίζουν τις πιο μοντέρνες ιδέες

Τα πιο it looks που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σας αυτόν τον μήνα


Η δημιουργία φθινοπωρινών συνόλων αποτελεί μία από τις αγαπημένες διαδικασίες των γυναικών. Τα άνετα πλεκτά, τα δερμάτινα κομμάτια και οι κομψές μπότες είναι μερικά από εκείνα που μας έχουν λείψει και ανυπομονούμε να φορέσουμε. Ο Οκτώβριος αποτελεί πραγματικότητα κι έφτασε η ώρα που μπορούμε να αρχίσουμε να οργανώνουμε όλα εκείνα τα looks που θα επιλέξουμε την επόμενη σεζόν.

Ποιες θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν σ’ αυτήν τη διαδικασία δίνοντάς μας φρέσκες και μοντέρνες ιδέες; Μα φυσικά τα κορίτσια του Instagram και οι διάσημες fashionistas. Από τα απόλυτα jackets που θα μας συνοδεύσουν τις πρωινές δροσερές ώρες μέχρι το πιο αέρινο φόρεμα, στο οποίο μπορούμε να του δώσουμε μια φθινοπωρινή διάθεση, υπάρχουν πολλά outfits που δε βλέπουμε την ώρα να αντιγράψουμε.

Συνεχίστε να διαβάζετε, ξεχωρίστε το αγαπημένο σας και ξεκινήστε τους πειραματισμούς!

Puffer jacket

fall-outfits-1.jpg
Image source: @handinfire

Τα puffer jacket είναι ένας εύκολος τρόπος και για να αναβαθμίσετε την εικόνα σας αλλά και για να έχετε την απαραίτητη θερμοκρασία. Θα τα συναντήσετε σε πλήθος χρωμάτων αλλά και γραμμών ανάλογα με το στιλ και τον χαρακτήρα σας. Δε χρειάζεται να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να πετύχετε ένα stylish look. Συνδυάστε το καθημερινό σας τζιν με ένα cool knitwear και προσθέστε square toe ankle boots και το καπιτονέ πανωφόρι σας, ακριβώς όπως έκανε η διάσημη Tiffany Hsu, γνωστή σε όλους @handinfire.

Denim on denim

fall-outfits-2.jpg
Image source: @sylviemus_

Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για τα total denim outfits, αλλά η Sylvie Mus μας παρουσίασε την πιο όμορφη και κομψή εκδοχή του. Το τζιν παντελόνι μπορεί να είναι το πρώτο κομμάτι στις καθημερινές μας επιλογές, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αφήσετε τις denim skirts στην άκρη. Αντ’ αυτού μπορείτε να κινηθείτε σε έναν ανοιχτό τόνο στη midi εκδοχή της και να την ταιριάξετε μ’ ένα πιο σκούρο denim button up shirt. Το «κερασάκι στην τούρτα» θα είναι ένα ζευγάρι λευκές on the knee boots. Ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε!

Shackets

fall-outfits-3.jpg
Image source: @basicstouch

Τα schackets έχουν αποκτήσει μία πολύ δυναμική παρουσία εδώ και μερικές σεζόν. Αυτό το σχέδιο, το οποίο είναι κάτι ανάμεσα σε σακάκι και jacket, είναι η ιδανική λύση γι' αυτήν την περίοδο. Εμείς το έχουμε ξεχωρίσει και αποφασίσαμε να το φορέσουμε όπως η Aïda μαζί μ’ ένα straight leg jean και neutrals ψηλοτάκουνα. Αν αναρωτιέστε σε ποιο τόνο να το επιλέξετε, το μπεζ είναι μία από τις πιο ασφαλείς επιλογές. Λατρεύουμε τα ουδέτερα σύνολα, διότι πιστεύουμε ότι ταιριάζουν απόλυτα με την αύρα και τα χρώματα του φθινοπώρου.

Slip skirt

fall-outfits-4.jpg
Image source: @maria_bernad

Ένα κομμάτι το οποίο αγαπήθηκε πολύ τις προηγούμενες σεζόν και σίγουρα δε θέλουμε να το αποχωριστούμε. Η δυναμική του μας έκανε να βρούμε πλήθος τρόπων για να το φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μάλιστα, οι έντονες αποχρώσεις μαζί με τη λάμψη τους χαρίζουν μία νότα χαράς στην καθημερινότητά μας ακόμα και στις πιο μουντές μέρες. Για να τη μεταφέρετε στη φθινοπωρινή περίοδο, ταιριάξτε την με knitwear και ankle boots. Μη διστάσετε να παρουσιάσετε ένα total bright tone look.

Slouchy blazer

fall-outfits-5.jpg
Image source: @ruerodier

Θέλετε να συνεχίσετε να φοράτε τα floral φορέματά σας; Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα αποχωριστείτε μέχρι την επόμενη άνοιξη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε από πάνω ένα σακάκι σε φαρδιά γραμμή και να «παίξετε» με τα χρώματα. Αν το φόρεμά σας έχει φωτεινά prints θα επιλέξετε ένα ουδέτερο blazer και το ανάποδο. Για υποδήματα μπορείτε να κινηθείτε σε μπαλαρίνες ή loafers. 

Knitted vest

fall-outfits-6.jpg
Image source: @modedamour

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για τη φετινή σεζόν, την οποία υποστηρίζουν ήδη από τώρα πολύ έντονα τα κορίτσια του street style, είναι τα πλεκτά γιλέκα. Αυτό το κομμάτι που παραπέμπει σε κολεγιακό στιλ μπορεί να συνδυαστεί με πλήθος items. Εμείς το ξεχωρίσαμε μαζί με τα loose pants και λευκό t-shirt ή πουκάμισο. Για casual αισθητική προσθέστε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.