fbpixel

Search icon
Search
WELLNESS

Θέλετε να διατηρείτε πάντα τα τρόφιμά σας φρέσκα & νόστιμα; Με αυτά τα σκεύη θα το πετύχετε

H Fresh & Save σειρά της Παρουσίασης είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για τα everyday meals σας


Θέλετε να διατηρείτε πάντα τα τρόφιμά σας φρέσκα & νόστιμα; Με αυτά τα σκεύη θα το πετύχετε

Έχει συμβεί σε όλους μας να τρέχουμε καθημερινά με αρκετά γρήγορους ρυθμούς, ώστε να φέρουμε εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις που προκύπτουν μέσα σε ένα 24ωρο, με αποτέλεσμα να μην έχουμε τον χρόνο να απολαύσουμε τα γεύματά μας και να καταλήγουμε στην εύκολη επιλογή του junk food. Εάν επιθυμούμε ωστόσο να ενταχθούμε σε υγιεινά διατροφικά μονοπάτια, προτιμώντας το handmade φαγητό ακόμα -ιδιαίτερα όταν είμαστε για πολλές ώρες εκτός σπιτιού- αυτή η συνήθεια είναι καλό να αλλάξει.

Τη λύση σε αυτό την προσφέρει για ακόμα μια φορά η Παρουσίαση. Μέσα από την ολοκαίνουρια σειρά δοχείων τροφίμων που λανσάρει -τη Fresh & Save- βάζει στόχο το να διατηρεί όλα σας τα γεύματα φρέσκα και ασφαλή καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, όποιο κι αν είναι το πρόγραμμά σας και όσο περιορισμένος κι είναι ο ελεύθερος χρόνος που σας απομένει. Bonus, έχετε τη δυνατότητα να προετοιμάσετε τα γεύματά σας αρκετές ημέρες νωρίτερα από τη στιγμή που θα τα καταναλώσετε, ενώ η αίσθηση που θα σας δώσουν από την πρώτη μπουκιά θα σας κάνει να μην πιστεύετε το πόσο φρέσκα και λαχταριστά είναι, σαν να μαγειρεύτηκαν την ίδια ημέρα. Πολυχρηστικά, πανεύκολα στη χρήση και stylish, πρόκειται να γίνουν η number one επιλογή σας για τις busy ημέρες, «λύνοντας» τα χέρια σας και κάνοντάς σας να μην μπορείτε να τα αποχωριστείτε!

Meet the "Fresh & Save" line

zwilling-zwilling-fresh-and-save-boite-sous-vide-2-1.jpg


Kι όμως, τώρα η προετοιμασία των γευμάτων γίνεται εύκολα με το Starter σετ 7 τεμ. "Fresh & Save", με την υπογραφή της Παρουσίασης. Πρόκειται για δύο μοντέρνα και πρακτικά σχεδιασμένα δοχεία τροφίμων από βοριοπυριτικό γυαλί, τέσσερις επαναχρησιμοποιούμενες σακούλες κενού (δύο σακούλες χωρητικότητας τεσσάρων λίτρων και άλλες δύο με χωρητικότητα 1,25 λίτρων) και με εύχρηστη, αυτόματη αντλία κενού. Ένα σετ που μετατρέπεται στην ιδανική προσθήκη για κάθε σύγχρονη κουζίνα, αλλά και η απόλυτη επιλογή για την τσάντα σας στη δουλειά, τις στιγμές που μπορείτε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για να απολαύσετε τα γεύματα που ετοιμάσατε από το σπίτι.

Το φαγητό παραμένει φρέσκο έως και πέντε φορές περισσότερο σε σύγκριση με τις συμβατικές μεθόδους αποθήκευσης χωρίς κενό. Προετοιμάστε τα γεύματά σας ημέρες νωρίτερα και απολαύστε τα τόσο φρέσκα όσο την ημέρα που μαγειρεύτηκαν. Ακόμα, μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας μία φορά την εβδομάδα, χρησιμοποιώντας τη σειρά για να καταψύξετε τα τρόφιμά σας, να διατηρήσετε ολόφρεσκα τα φρούτα και τα λαχανικά ή ακόμα και τα ψάρια και το κρέας. Όλα τα σκεύη της σειράς θα σας δώσουν την αίσθηση πως έχετε το δικό σας «φρέσκο» κατάστημα στο σπίτι σας!

How to use

59901223-5.jpg


Η χρήση τους είναι εξαιρετικά απλή και η κατασκευή τους τόσο σύγχρονη, που το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνουν η λύση που από πάντα ψάχνετε! Αναλυτικότερα, η step by step διαδικασία έχει ως εξής: Τοποθετήστε την αντλία κενού στη βαλβίδα και με το πάτημα ενός κουμπιού εξάγει τον αέρα από τα δοχεία και τις σακούλες σε δευτερόλεπτα. Το καλύτερο; Σταματά αυτόματα όταν έχει δημιουργηθεί αρκετό κενό!

Η γεύση, τα αρώματα και οι βιταμίνες διατηρούνται με ασφάλεια. Μπορείτε πάντα να γνωρίζετε τα τρόφιμα που έχετε αποθηκεύσει με την εφαρμογή ZWILLING Culinary World. Πώς; Απλώς σαρώστε τον κωδικό QR στα δοχεία και τις σακούλες και λάβετε μια υπενθύμιση πότε να απολαύσετε τα γεύματά σας. Η εφαρμογή λειτουργεί προς το παρόν μόνο σε Android.

Μία κίνηση αρκεί και μπορείτε να το διαπιστώσετε στο παρακάτω video!

Main characteristics

Από τα βασικά χαρακτηριστικά -πέρα από το γεγονός πως τα τρόφιμα διατηρούνται φρέσκα και πεντανόστιμα-, δε θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε μερικά ακόμα γνωρίσματα, όπως το βιοπυριτικό γυαλί των δοχείων, που είναι κατάλληλα για φούρνο εώς 180ο C χωρίς το καπάκι και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αποθήκευση ξηρών τροφών σε θερμοκρασία δωματίου. Τα δοχεία και οι σακούλες, επίσης, είναι κατάλληλα για ψυγείο, κατάψυξη και φούρνο μικροκυμμάτων. Οι σακούλες, στο μεταξύ, θεωρούνται ιδανικές και για μαγείρεμα με τη μέθοδο sous vide, ενώ στο σετ προσφέρεται έως και δύο χρόνια εγγύηση.

1

Zwilling Δοχεία τροφίμων Starter set 7 τεμ. σειρά Fresh & Save

BUY HERE

2

Zwilling Δοχείο τροφίμων Vacuum L παραλληλόγραμμο 2/1,6 lt 21X14Χ13 cm σειρά Fresh & Save

BUY HERE

3

Zwilling Δοχείο τροφίμων Vacuum L/ ταψί (χωρίς το καπάκι) παραλληλόγραμμο 2,8/2,2 lt 29X20Χ10 cm σειρά Fresh & Save

BUY HERE

4

Zwilling Σακούλα Vacuum 4 lt./35x25 cm, σετ 10 τεμ. σειρά Fresh & Save

BUY HERE

5

Zwilling Πώμα κρασιού Vacuum, σετ 3 τεμ. σειρά Fresh & Save

BUY HERE

Info

Site: parousiasi.gr

Instagram: @parousiasi.gr

Facebook: Παρουσίαση

Διεύθυνση: Tσιμισκή 26, Τηλ.: 2310 220 933 | Mediterranean Cosmos, Τηλ.: 2310 028 610