fbpixel

Search icon
Search
Θέλετε καλλίγραμμη σιλουέτα για το καλοκαίρι; Μπορείτε να το πετύχετε μόλις με 4 βήματα
FACE & BODY

Θέλετε καλλίγραμμη σιλουέτα για το καλοκαίρι; Μπορείτε να το πετύχετε μόλις με 4 βήματα

Δεν απαιτείται πολύς χρόνος ούτε ειδικός εξοπλισμός γυμναστηρίου


Σε περίπτωση που ανήκετε στις γυναίκες που επιθυμούν ένα καλλίγραμμο σώμα για το καλοκαίρι, ήρθε η ώρα να το σκεφτείτε καλύτερα. Άλλωστε, η περιποίηση του σώματος αποτελεί πάντα ένα θέμα που οφείλετε να αντιμετωπίζετε ολιστικά. Είτε θέλετε να δείτε αλλαγές στα πόδια, είτε στην περιοχή της κοιλιάς, είτε ακόμη και στα χέρια τότε η λύση έρχεται -για εσάς- σε μορφή ενός υπέροχου box!

H Tzimas Cosmetics αποφάσισε να σας χαρίσει την ευκαιρία να επιτύχετε τον πολυπόθητο στόχο της βελτίωσης της σιλουέτας και να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα, τη χαλάρωση και τα τοπικά παχάκια που σας ταλαιπωρούν. Οι εξελίξεις στον κόσμο της κοσμετολογίας προχωρούν και εσείς οφείλετε να τις ακολουθήσετε.

shutterstock-238631575.jpg
Ανακαλύψτε τα δύο μοναδικά σετ!

Ένας διαφορετικός τρόπος προσέγγισης

Παρουσιάζοντας, για πρώτη φορά, όλα τα απαραίτητα go-to προϊόντα αδυνατίσματος μέσα σε ένα πρακτικό, cotton πουγκί που μπορείτε να το έχετε παντού και πάντα μαζί σας η Tzimas Cosmetics, σας χαρίζει δύο επιλογές που θα σας ενθουσιάσουν. Επιλέξτε το all inclusive σετ που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και που διαθέτει δύο εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης που εφαρμόζονται συνδυαστικά. Αυτό που κάνει τα set να ξεχωρίζουν είναι το υπέροχο βιβλίο με 25 πρωτότυπες, απολαυστικές συνταγές που ομορφαίνουν σιλουέτα δίνοντας παράλληλα την απόλυτη θρέψη που σας χρειάζεται. Το χρηστικό αυτό cook-book προέκυψε από τη συνεργασία της Tzimas Cosmetics με την i Cook to Heal και πρόκειται για τον πρώτο διατροφικό οδηγό που συγκεντρώνει αποκλειστικά και μόνο συνταγές που σχεδιάστηκαν με συστατικά και συνθέσεις που συμβάλλουν στη βελτίωση της σιλουέτας σας. Δημιουργήθηκε από την σύμπραξη μίας ιατρού Παθολόγου-Διατροφολόγου και μίας Food Entrepreneur και υπογράφει ευφάνταστες, μοναδικές συνταγές που θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς να στερείστε τις γευστικές απολαύσεις.

2021-04-23-tzimas1731.jpg
Για μέγιστα αποτελέσματα σε κάθε πουγκάκι υπάρχει και μία φυσική λούφα Καλύμνου που ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία και συμβάλει στη βέλτιστη απορρόφηση των προϊόντων σιλουέτας θα γίνουν ο απόλυτος σύμμαχος σας για το καλοκαίρι. Η χρήση λούφας πριν την εφαρμογή προϊόντων σιλουέτας προετοιμάζει το δέρμα και ενισχύει την αποτελεσματικότητά τους. Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, καταπολεμώντας έτσι την κυτταρίτιδα. Αφήνει το δέρμα καθαρό και μαλακό. Κατά τη διάρκεια του ντους κάντε μασάζ με τη λούφα με κυκλικές και ανοδικές κινήσεις. Συστήνεται να χρησιμοποιείται 2-3 φορές την εβδομάδα.

ds6-3104.jpg

Η λούφα είναι ένα φυτικό, εξωτερικά σκληρό, σφουγγάρι με μακρά διάρκεια και αντοχή, 100% βιοδιασπώμενο και φιλικό προς το περιβάλλον. Την ονομάζουν και σφουγγάρι της στεριάς, καθώς προέρχεται από το φυτό Luffa aegyptiaca, ένα μονοετές, ποώδες, υποτροπικό φυτό. O καρπός του μοιάζει με τεράστιο αγγούρι, μήκους έως και μισού μέτρου, περιβεβλημένο από ένα είδος δέρματος/φλούδας που μέσα του κρύβει το σφουγγάρι.

Έμφαση στη θερμοκρασία

2021-04-23-tzimas1557.jpg

Η πρώτη επιλογή, με το set σιλουέτας #1 είναι ένα ολιστικό πουγκάκι για όμορφη σιλουέτα για τους λάτρεις της κρυοθερμικής μεθόδου αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης. Ξεκινώντας από την κρέμα θερμαντικής δράσης με Morpholyss™, εκουιζέτο και Centella asiatica είναι βέβαιο πως θα ενθουσιαστείτε. Η δράση της είναι απόλυτα αποτελεσματική στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους καθώς βελτιώνει θεαματικά την υφή και την όψη του δέρματος και προάγει τη λιποδιάλυση, ενώ όταν συνδυαστεί με το “Gel Κρυοθεραπείας” συμβάλλει στην καταπολέμηση της χαλάρωσης και στο σμίλευμα μίας αρμονικής σιλουέτας. 

H αποτελεσματικότητα αυξάνεται εάν κατά τη διάρκεια της έντονης θέρμης στη “ζεστή περιποίηση” συγχρόνως γυμνάζετε την περιοχή. Αυτό συμβαίνει καθώς προκαλείται διέγερση και υπεραιμία διάρκειας 30’ έως 2 ωρών που ποικίλλει σε ένταση από άτομο σε άτομο και αναλόγως της περιοχής του σώματος που γίνεται η χρήση. Συνιστάται μία δοκιμαστική εφαρμογή σε μικρή επιφάνεια του σώματος, για να εξοικειωθείτε με τον τρόπο που ενεργεί.

Όσο για το “Gel Κρυοθεραπείας”, είναι ιδανικό για την καταπολέμηση της χαλάρωσης του δέρματος χάρη στη βελτιωμένη σύνθεση του με τον παράγοντα δερματικής σύσφιξης Isoslim Complex™. Έχει έντονα δροσιστική και τονωτική δράση και βασίζεται στην τοπική αυξομείωση της θερμοκρασίας του δέρματος με τη βοήθεια της συνδυαστικής χρήσης της «Κρέμας Θερμαντικής Δράσης» και του «Gel Κρυοθεραπείας». Η εναλλαγή «ζεστών» και «κρύων» περιποιήσεων είναι μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος για τη διατήρηση της σφριγηλότητας της σιλουέτας καθώς η συστηματική εφαρμογή της εντείνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος, δημιουργεί ισχυρή αγγειοκινητική ενέργεια και ενισχύει το μυϊκό τόνο. 

summer-items-6.jpg

How to: Εφαρμόστε πρώτα τη «ζεστή» περιποίηση με την «Κρέμα Θερμαντικής Δράσης» και μετά από 30 - 45 λεπτά συνεχίστε με το «Gel Κρυοθεραπείας». Kαθημερινά μετά το ντουζ, κάντε μασάζ στις περιοχές που υπάρχει ανάγκη. Για ιδανικά αποτελέσματα απλώστε το gel σε παχύ στρώμα στα επιθυμητά σημεία του σώματος (γλουτούς, γοφούς, μπράτσα), διατηρείστε το για 30 λεπτά και κατόπιν ξεπλύνετε με νερό.

Διαφορετική προσέγγιση, ίδια αποτελέσματα

2021-04-23-tzimas1560.jpg

Για όσους δεν αντέχετε την αίσθηση της εναλλαγής της θερμοκρασίας στο σώμα, η επιλογή του set σιλουέτας #2 είναι ιδανική. Ο “Ορός Λιποδιάλυσης” που θα βρείτε στο δεύτερο σετ περιέχει γενιστεΐνη, συνένζυμο Α και καφεΐνη. Πρόκειται για ένα gel απαλής υφής για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Η δυναμική του σύνθεση, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα από τη ρίζα του φυτού Bupleurum chinensis, συμβάλλει στη διατήρηση της σφριγηλότητας του δέρματος και τη μείωση της όψης «φλοιού πορτοκαλιού».Η δράση του συμπληρώνεται από εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού, εκουιζέτου και Centella asiatica για αντιοξειδωτική προστασία, αποσυμφόρηση του λιπώδους ιστού και αναδόμηση του δέρματος.

img-dermatologist-five-ways-to-get-summer-skin.jpg

Μαζί με αυτόν θα βρείτε και το “Πολυδραστικό Gel” με το δραστικό σύμπλεγμα ShapePerfection™. Η λεπτή υφή και η άμεση απορρόφηση «καίνε» το λίπος, μειώνουν την περιφέρεια και την κυτταρίτιδα σε κοιλιά, μέση και μηρούς και συσφίγγουν τη σιλουέτα. Η σύνθεση ShapePerfection™ είναι καινοτόμος καθώς περιέχει καψαϊκίνη και εκχύλισμα από βλαστούς σιναπιού που αποδομούν το συσσωρευμένο λίπος των λιποκυττάρων και αυξάνουν την μικροκυκλοφορία.Η σύνθεση συμπληρώνεται από καφεΐνη, καρνιτίνη, γενιστεΐνη σόγιας & εκχυλίσματα σπιρουλίνας και εκουιζέτου που δρουν επίσης λιποδιαλυτικά και συσφικτικά, ενώ παράλληλα αυξάνουν τη σύνθεση κολλαγόνου και επαναφέρουν τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα στο δέρμα. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και αφήνει την επιδερμίδα λεία και βελούδινα απαλή.

How to: Εφαρμόστε καθημερινά 1 - 2 φορές με απαλό μασάζ και ανοδικές κινήσεις στις περιοχές με κυτταρίτιδα, χαλάρωση ή συσσωρευμένο τοπικό πάχος, κατά προτίμηση μετά το ντους. Δοκιμάστε τα κατά προτίμηση μετά το ντουζ, με ανοδικές κινήσεις και μασάζ στις περιοχές του σώματος που υπάρχει ανάγκη. Ενδέχεται να νιώσετε μία ήπια αίσθηση ζέστης στην περιοχή της εφαρμογής έως και μερικές ώρες μετά.

Site: tzimas-cosmetics.gr

Διεύθυνση: Τσιμισκή 83, Θεσσαλονίκη

Instagram: @Tzimas_cosmetics

Facebook: Tzimas Cosmetics