fbpixel

Search icon
Search
Θέλετε απαλά μαλλιά που λάμπουν; Βρήκαμε την κατάλληλη θεραπεία για εσάς
EDITORS' CHOICE

Θέλετε απαλά μαλλιά που λάμπουν; Βρήκαμε την κατάλληλη θεραπεία για εσάς

Μέσα από μια σειρά περιποίησης που ξεχωρίζει


Τα μαλλιά που λάμπουν και χαρίζουν το πιο απαλό άγγιγμα είναι ζητούμενο για κάθε γυναίκα. Όταν μάλιστα αυτό μπορεί να γίνει στη στιγμή τότε η κάθε μια αξίζει τη φροντίδα που είναι διαθέσιμη. Στο κομμωτήριο Lefas, σε ένα περιβάλλον συνώνυμο με την υψηλή περιποίηση και την απαράμιλλη αισθητική, δοκίμασα τα προϊόντα του Sebastian Professional. Από τη στιγμή που μπήκα στον χώρο η παρουσίαση της σειράς με τα φανταστικά αποτελέσματα και το μοναδικό άρωμα με έκανε να πιστέψω πως αυτά τα προϊόντα θα γίνουν σύμμαχος μου στις ανάγκες των μαλλιών. 

sebastian-professional-lefas.jpg


Η ανάλαφρη σειρά περιποίησης για λεία και λαμπερά μαλλιά που κάνει παραπάνω από όσα υπόσχεται μου απέδειξε πως το Μότο: "No breaks and No boundaries" μπορεί να γίνει φιλοσοφία ζωής, αλλάζοντας ουσιαστικά την κάθε ημέρα.

Η αρχή της φροντίδας

sebastian-professional-wella.jpg

Η επιτομή της φροντίδας ξεκίνησε με το λούσιμο, με την κατάλληλη θερμοκρασία ώστε να συνεχίσουμε με το σαμπουάν από τη σειρά περιποίησης Dark Oil. Η ανάλαφρη αίσθηση της απόλαυσης του να αφήνεσαι στα χέρια των ειδικών δε λειτουργεί μόνο για τα μαλλιά αλλά και για ολόκληρο το σώμα. Ο συνδυασμός ελαίων που καθαρίζει και χαρίζει λάμψη και ανάλαφρο όγκο όταν συνδυάζεται με τη Μάσκα Dark Oil θρέφει και οδηγεί στην επιθυμητή μεταξένια απαλότητα. Αυτό φυσικά ενισχύεται ακόμη περισσότερο με το απολαυστικό μασάζ από τα χέρια των ειδικών. Χωρίς περιορισμούς και με γνώμονα αποκλειστικά το πάθος για τη γυναικεία ομορφιά, ένιωσα ουσιαστικά πως η καινοτομία και ο επαναπροσδιορισμός που υπόσχεται αυτή η θεραπεία -σε κάθε hairstyling που θα ακολουθήσει- δημιουργεί τις κατάλληλες βάσεις για ένα υγιές αποτέλεσμα.

Κλειδώνοντας το αποτέλεσμα

sebastian-professional-wella-1.jpg

Αφού τα μαλλιά ετοιμάστηκαν, με μια πετσέτα έγινε ένα απαλό ταμπονάρισμα, και ήρθε η σειρά του No.Breaker. Αποτελώντας ένα υβριδικό leave-in προϊόν που ενισχύει τους δεσμούς της τρίχας και προετοιμάζει τα μαλλιά για styling, χαρίζει επανόρθωση, δύναμη και απαλότητα που την ένιωσα με ένα άγγιγμα. Όλα αυτά, διατηρώντας το φυσικό σχήμα και όγκο των μαλλιών. Η διπλή του δράση αυτού του bonding spray, είναι με σύνθεση από μηλικό οξύ (PLEX) και θρέφει, εισχωρώντας βαθιά μέσα στην τρίχα κι επαναφέροντας ακόμη και τα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά, όπως τα δικά μου, τα οποία με τα θερμικά εργαλεία που χρησιμοποιώ καθημερινά και τις συχνές βαφές έχουν ένα άτονο look. Έτσι με το No.Breaker, οι νέοι δεσμοί στις ίνες της τρίχας προσφέρουν έως και 99% λιγότερο σπάσιμο, κάτι που είναι εμφανές από την πρώτη κιόλας δοκιμή. Φυσικά, τα συστατικά δε σταματούν εδώ αφού με τα πολυμερή styling το φυσικό σχήμα διατηρείται. Είναι σημαντικό ότι η εφαρμογή έγινε με ψέκασμα από απόσταση 15 εκατοστά από τις ρίζες έως τις άκρες, χωρίς ξέβγαλμα.

Το No.Breaker συνίσταται κατά 87% από φυσικά συμπληρωματικά συστατικά, ενώ δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης.

Η φιλοσοφία πίσω από την τελική αίσθηση 

sebastian.jpeg

Η τελική αίσθηση απαλότητας και το λαμπερό αποτέλεσμα όχι μόνο με ενθουσίασε, αλλά με τα προϊόντα αυτά να είναι διαθέσιμα και για το σπίτι με έκανε να είμαι σίγουρη πως μετά από κάθε λούσιμο τα μαλλιά μου θα μεταμορφώνονται. Είναι γνωστό άλλωστε, πως ήδη από την αρχή της δημιουργίας της, το Sebastian εκπροσωπούσε πάντα ό,τι πιο πρωτοποριακό με hair products, εργαλεία και τεχνικές που απελευθερώνουν τη δημιουργικότητα των κομμωτών αλλά και όσων από εμάς επιθυμούμε κάτι ανατρεπτικό για τα μαλλιά μας. Προτάσεις που πρωταγωνιστούν στις πασαρέλες, τα κομμωτήρια και το street style. Καινοτομίες και πρωτοποριακές τεχνικές που λύνουν τα χέρια και απελευθερώνουν τη δημιουργικότητά μας. Καινοτόμα, ευέλικτα, πολυδιάστατα προϊόντα για μοναδικά, εντυπωσιακά στιλ, που διατηρούν τη «φρεσκάδα» στα μαλλιά από το πρωί έως το βράδυ. Για επαγγελματικά και άκρως τολμηρά, ανατρεπτικά look, πάντα με απεριόριστη ελευθερία έκφρασης. 

1-jv9sF.jpg

Τώρα μπορούμε να τολμήσουμε να κάνουμε τις πιο bold εμφανίσεις από ποτέ συνδυάζοντας κρέμες με πηλούς και τζελ με έλαια, για απόλυτα μοναδικά αποτελέσματα. Δημιουργούμε άφοβα, χωρίς όρια αφού στο Sebastian #rules_dont_apply.

Ανακαλύψτε περισσότερα:

www.sebastianprofessional.com
Facebook: Sebastian Professional
Instagram: @sebastianpro_official

Κομμωτήριο Lefas

Διεύθυνση: Προξένου Κορομηλά 34

Tηλέφωνο 2310 260 974

Instagram: @lefas_hair

Facebook: Lefas Hair Operators