fbpixel

Search icon
Search
The ultimate outfits: Απογειώστε τα χριστουγεννιάτικα σύνολά σας με αυτά τα αξεσουάρ
STYLING TIPS

The ultimate outfits: Απογειώστε τα χριστουγεννιάτικα σύνολά σας με αυτά τα αξεσουάρ

Τα κομμάτια που θα αναβαθμίσουν την εικόνα σας είτε μείνετε σπίτι είτε όχι


Η πιο όμορφη ημέρα του χρόνου έφτασε. Ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω μας κανένας δε μπορεί να μας «κλέψει» τη λάμψη που χαρίζουν τα Χριστούγεννα. Ακόμα και τα σύνολα που θα επιλέξουμε να φορέσουμε σήμερα, είτε παραμείνουμε στο σπίτι με τα μέλη της οικογένειας μας είτε συναντηθούμε με τα πολύ κοντινά μας άτομα, θα πρέπει να είναι βασισμένα στο κλίμα της εποχής. Πέραν από το κομμάτι του στιλ θα συμβάλουν σημαντικά και στην ψυχολογία και τη διάθεση μας.

Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να δώσετε αυτήν την glam essence sτην εικόνα σας είναι τα αξεσουάρ. Μάλιστα, σε περίπτωση που επιθυμείτε να διατηρήσετε ένα πιο απλό και casual outfit, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως τα κυρίαρχα στοιχεία.

Από υποδήματα και τσάντες μέχρι κοσμήματα και head pieces, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε τα accessories που θα δώσουν την απόλυτη γιορτινή διάθεση στη Χριστουγεννιάτικη εικόνα σας!

Shoes

xmas-access-6.jpg
Image source: @tesshell

Τα υποδήματα έχουν τη μαγική ικανότητα να διαμορφώνουν το χαρακτήρα κάθε συνόλου. Είναι τα κομμάτια εκείνα, τα οποία μπορούν να το απογειώσουν αλλά και να «κατεβάσουν» τη δυναμική του. Η επιλογή τους καλό θα είναι να γίνεται με μεγάλη προσοχή, ανεξαρτήτως περίστασης και εποχής. Για την ημέρα των Χριστουγέννων μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να απογειώσουν την εικόνα σας. Επιλέξτε ένα total white look, ακόμα και μ’ ένα πουλόβερ και ένα loose pant ή ένα φόρεμα και προσθέστε υποδήματα με glam details. Για πιο «ήρεμη» κινηθείτε σε κλασικές αποχρώσεις όπως το μαύρο ή το ασημί ενώ για να κάνετε μεγαλύτερη εντύπωση διαλέξτε έντονες όπως το κόκκινο ή το μπλε.

Jewels

xmas-access-3.jpg
Image source: @_thefab3

Τα κοσμήματα αποτελούν βασικό αξεσουάρ όταν θέλουμε να χαρίσουμε λάμψη στην εικόνα μας. Την ημέρα των Χριστουγέννων όλα επιτρέπονται και τίποτα δε θεωρείται υπερβολή. Διαλέξτε το πιο φανταχτερό και λαμπερό κόσμημα σας και προσθέστε το στην εμφάνισή σας. Φυσικά, μπορείτε να φορέσετε και περισσότερα από ένα, ανάλογα με το στιλ και την προσωπικότητα σας. Εμείς λατρεύουμε τα σκουλαρίκια, οπότε θα κινηθούμε για ακόμα μία φορά στην κλασική και αγαπημένη μας επιλογή.

Gloves

xmas-access-2.jpg
Image source: @greceghanem

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα αξεσουάρ τη φετινή σεζόν είναι τα γάντια και πιο συγκεκριμένα τα μακριά, opera gloves. H αλήθεια είναι ότι δίνουν ένα κύρος στα σύνολα μας και αναβαθμίζουν το στιλ μας, μόλις με μία κίνηση. Τη σημερινή ημέρα, κυρίως για μία πιο απογευματινή εμφάνιση, ήρθε η στιγμή να τα δοκιμάσετε. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με λίγο πιο απλό σύνολο για να τους «κλέψετε» την πιο formal αισθητική που κρύβουν. Η πιο κλασική τους εκδοχή είναι η μαύρη αλλά λόγω της μεγάλης δημοφιλίας τους θα τα συναντήσετε σε όλες τις αποχρώσεις.

Headpieces

xmas-access-1.jpg
Image source: @streetstylestars

Για όλες εσάς που θέλετε να κρατήσετε απλό και κλασικό το σύνολο σας αλλά έχετε την ανάγκη για μερικές λαμπερές πινελιές, δεν έχετε παρά να προσθέστε glam hair clips ή headpieces. Θα συναντήσετε μία τεράστια ποικιλία σχεδίων για όλα τα γούστα. Όσα περισσότερα φορέσετε στα μαλλιά σας τόσο πιο εντυπωσιακή θα είναι η εικόνα σας. Η δυναμική τους είναι τόσο έντονη που πραγματικά δε θα χρειαστεί να κάνετε τίποτα περισσότερο για να μαγνητίσετε τα βλέμματα.

Belts

xmas-access-4.jpg
Image source: @ninasandbech
Ο πιο εύκολο, απλός και διακριτικός τρόπος για να προσθέσετε λάμψη στο festive look σας είναι μία ζώνη. Είτε επιλέξετε να φορέσετε φόρεμα είτε παντελόνι ή φούστα, η προσθήκη μίας ζώνης θα είναι υπέροχη. Όσον αφορά τη glam αισθητική της μπορείτε να την πετύχετε είτε με το ύφασμά της, αν είναι βελούδινη ή γυαλιστερή αλλά και με τις λεπτομέρειες της, όπως τα στρας ή οι παγιέτες.