fbpixel

Search icon
Search
The ultimate garden party: Πώς να πετύχετε το τέλειο φθινοπωρινό gathering
TASTE

The ultimate garden party: Πώς να πετύχετε το τέλειο φθινοπωρινό gathering

Βήμα βήμα η κάθε λεπτομέρεια


Ποιος δεν αγαπάει ένα garden party -ιδιαίτερα αυτήν την εποχή, με απαλό αεράκι κάτω από τα δέντρα, ένα υπέροχο ποτό κι ένα μοναδικό cocktail dress; Το κλειδί για να το πετύχετε είναι να το διοργανώσετε τέλεια από την αρχή: Να είστε προσεχτικοί με τις λεπτομέρειες. Ένα ιδιαίτερο, custom-made cocktail σε ένα υπέροχο ποτήρι μπορεί να γοητεύσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο. Το ίδιο και ο κολακευτικός φωτισμός υπό τα ατμοσφαιρικά κεριά. Όλα αυτά φυσικά σε συνάρτηση με το πιο γευστικό μενού από προτάσεις finger food μέχρι λαχταριστά πιάτα, που θα συνοδεύονται από τα finest dining αξεσουάρ. Είτε πρόκειται για ένα απλό gathering λίγων ατόμων είτε για ένα πιο prive dinner με τους κολλητούς, παρακάτω παρουσιάζουμε τα κομψά must-haves που θα σας στέψουν σε «βασίλισσα» ενός ultimate garden party! 


The Sparkling Aperitif

Ροζ τριανταφυλλί στην όψη με ζωηρά αρώματα, κόκκινων φρούτων, και τριαντάφυλλου, με πληθωρικές φυσαλίδες που αναδεικνύουν τα πολύπλοκα αρώματα του ξινόμαυρου. Σερβίρετέ το παγωμένο, με ένα κομμάτι φρέσκο πορτοκάλι κι ένα κλαδάκι δεντρολίβανο. Θα νιώθετε σαν να πίνετε ακόμα το καλοκαίρι! 

The French Bistro Glass

Ένα ψηλό, κομψό bistro ποτήρι για ένα spritz αφρώδη οίνο μπορεί να είναι τόσο γοητευτικό, καθώς ταιριάζει υπέροχα σε ένα elegant art de la table.

Ακακίες, Κτήμα Κυρ-Γιάννη,
BUY HERE
Leonardo Ποτήρι, Παρουσίαση,
BUY HERE

Flowers, Flowers, Flowers

Είτε λατρεύετε τα αγριολούλουδα, είτε τα ανθισμένα πολύχρωμα λουλούδια, αυτά θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το απόλυτο setting, προσδίδοντας «ζωντάνια» στο τραπέζι σας. Τοποθετήστε τα στον χώρο μέσα σε ένα φίνο και μινιμαλιστικό βάζο πορσελάνης.

The Dress

Ένα maxi φόρεμα ταιριάζει υπέροχα στα φθινοπωρινά looks. Επιλέξτε κάποιο με έντονο print, που ωστόσο θα σας δώσει την ευελιξία κινήσεων, την άνεση που επιθυμείτε, ενώ παράλληλα θα σας κρατήσει κομψή, λέγοντας πως «Ντύθηκα καλά, αλλά είμαι έτοιμη να διασκεδάσω!»

Λευκό Βάζο, ΙΚΕΑ,
BUY HERE
Φόρεμα, MaxMara,
BUY HERE

The Diamonds

Επιλέξτε ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ για να προσδώσετε στο βράδυ τη λάμψη που του αξίζει. Ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια θα κάνει elevate ακόμα και το πιο simple look και θα φωτίσει μοναδικά το πρόσωπό σας! 

The Sexy-Strappy

Για να ολοκληρώσετε το σύνολο επιλέξτε ένα ζευγάρι κομψά, μινιμαλιστικά σανδάλια. Προτιμήστε μια μπεζ απόχρωση που θα κάνει τέλεια αντίθεση με την μαυρισμένη σας επιδερμίδα.

Σκουλαρίκια με διαμάντια, Κasparian Jewellery,
BUY HERE
Σανδάλια, Stuart Weitzman, Kalogirou,
BUY HERE

The Lips

Τι καλύτερο από ένα κραγιόν σε ροζ απόχρωση με καθαρό χρώμα, που θα δώσει φως και «ζωντάνια» στο πρόσωπό σας, ταιριάζει τέλεια με τις καφέ και nude αποχρώσεις του look σας και αναδεικνύει όλα τα είδη επιδερμίδας. 

The Scent

Αυτό το portable rollerball αποπνέει θαλασσινή αύρα και μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας για ανανέωση. Μυστηριώδης τουμπερόζα μαζί με μούρα και άνθη σε μία σύνθεση που επιστρατεύονται τα φύλλα πορτοκαλιού, ο μόσχος και καρποί από ρόδο. Θα το λατρέψετε! 


Κραγιόν, Tom Ford, Attica Beauty,
BUY HERE
Do son parfum roll on, Diptyque, Attica Beauty,
BUY HERE

The setting 

Δημιουργήστε ένα εκλεκτό σκηνικό χρησιμοποιώντας αξεσουάρ που φέρνουν μια ιταλική αίσθηση στον χώρο. Οι πετσέτες της JJ Martin με ζωηρά prints με έμπνευση από την Μεσόγειο θα αποτελέσουν την τέλεια προσθήκη! 

Art de la table

Δώστε χρώμα στο τραπέζι σας και φροντίστε να συμπεριλάβετε στο art de la table σας φανταστικά πιάτα, με iconic σχέδια που θα δώσουν μια elegant νότα στη διακόσμησή σας! 

Νapkins La DoubleJ,
BUY HERE
Plates, Christofle,
BUY HERE