fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

The summer wardrobe edition: Όσα χρειάζεστε για μια ολοκληρωμένη καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα

Επιλέγοντας τα summer essentials για το επόμενο διάστημα


The summer wardrobe edition: Όσα χρειάζεστε για μια ολοκληρωμένη καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα

Ο Ιούνιος σηματοδοτεί κι επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού, κι αυτό σημαίνει wardrobe refresh. Ακολουθώντας τις νέες και κυρίαρχες τάσεις της μόδας, κι έχοντας πάντα ως δεδομένο το προσωπικό μας στιλ και τις καθημερινές μας ανάγκες, ας εξετάσουμε ποια είναι εκείνα τα κομμάτια-κλειδιά που είναι απαραίτητα για τη δημιουργία cool & relaxed outfits για όλες τις ώρες της ημέρας, τα οποία επιπλέον θα προσφέρουν την απαραίτητη και αναγκαία ανανέωση στην εμφάνισή μας. 

Φέτος, αποφάσισα να επενδύσω σε στιβαρά basics. Είναι κλασικά και κομψά, αλλά την ίδια στιγμή τόσο σύγχρονα. Ρούχα και αξεσουάρ που μπορούν να δώσουν ένα διαφορετικό twist στα σύνολά μας, αλλά και fashion items, τα οποία μεταμορφώνονται και συνδυάζονται με πολλά και διαφορετικά looks. Πρώτο, λοιπόν, στη λίστα μας είναι το μαύρο μαγιό, για τις πρώτες αποδράσεις στην παραλία - και φέτος υπάρχει μια προτίμηση στα ολόσωμα σχέδια. Φυσικά, από τον κατάλογο των αγορών μας δεν πρέπει να λείψουν ένα stylish ζευγάρι παπούτσια και μια tote bag, για καθημερινές εμφανίσεις στην πόλη, αλλά και για τις μικρές εξορμήσεις. Stay classy, αλλά τολμήστε, με μικρά βήματα, και τις μοντέρνες επιλογές!

edita-vilkeviciute-goes-seaside-for-iro-spring-2021-campaigni.jpg
Iro Paris



1

One Piece

Το απόλυτο item του καλοκαιριού είναι το μαγιό. Τα ολόσωμα είναι και πάλι hot επιλογή, Ancient Kallos

2

Tie Dye

Το τέλειο παντελόνι για all day εμφανίσεις σε neutral αποχρώσεις, Twin Set, Apollonia Politia

3

Τhe Jacket

Πάντα ένα πανωφόρι είναι must-have για τους καλοκαιρινούς μήνες. Love: το safari style σακάκι της Max Mara

4

Statement Jewellery

Τα σκουλαρίκια “Melissa”, με την υπογραφή Lito (Link Jewellery), ξεχωρίζουν για τον ιδιαίτερο και κομψό σχεδιασμό τους, αλλά και τις πολύτιμες πέτρες τους.

5

Addicted to Bags

Κι αυτή η tote τσάντα της Hereu (Kalogirou) από καμβά και δέρμα είναι το next best thing για τα summer looks στην πόλη και τα weekends.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ IOYNIOY 2021