fbpixel

Search icon
Search
The spring edit: Ό,τι πιο hot right now στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς, στο design και στα interiors
MAGAZINE

The spring edit: Ό,τι πιο hot right now στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς, στο design και στα interiors

Ανακαλύψτε τις νέες τάσεις στους διάφορους τομείς της σύγχρονης ζωής


Ό,τι είναι hot κυκλοφορεί στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς, στο design και στα interiors. Όλα όσα ξεχώρισα και προτείνω να δείτε, να αποκτήσετε, να απολαύσετε, να φορέσετε!

The Fashion Trend

1-RZtit.jpg
Κοστούμι Max Mara, Max Mara Boutique | Πέδιλο Malone Souliers, Kalogirou | Τσάντα Caro σε απόχρωση Deep Ocean, Dior

Ένα από τα πιο δυνατά χρώματα που θα φορέσουμε την άνοιξη του 2021, σύμφωνα με τα catwalks των διεθνών οίκων μόδας, είναι το candy pink! Οι τόνοι αυτοί και οι αποχρώσεις του, από το απαλό παστέλ μέχρι το πιο έντονο και φανταχτερό ροζ, θα δώσουν τη νότα αισιοδοξίας που όλοι έχουμε ανάγκη. Συνδυάστε το ιδανικά με πράσινο σε sorbet pastel τόνους, αλλά και κόκκινο! Flashy και cool συνδυασμοί.

Dress to Impress

2-1.jpg
MIU MIU | Φόρεμα Alice McCall, NoMa Concept Store

O οίκος μόδας Miu Miu παρουσιάζει μια one-of-a-kind συλλογή με το όνομα “Upcycled”, από 80 vintage φορέματα με σχέδια, το υλικό των οποίων χρονολογείται στη δεκαετία του 1930. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και πολλές από τις λεπτομέρειες φτιαγμένες στο χέρι. Άλλωστε, τα ρούχα που φέρνουν στο μυαλό μας άλλες εποχές είναι oldies but… goldies.

Inspiration

3-kT266.jpg
VALENTINO, GRIGIO | Δαχτυλίδι Big Sienna Triple της Lito, Link Jewellery | Λεύκωμα “Miami Beach” του οίκου Assouline

Το κορυφαίο μοντέλο Mariacarla Boscono πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του οίκου Valentino για τη συλλογή Resort SS 2021, με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του, Pierpaolo Piccioli, να αποτυπώνει τη μόδα του μέσα από ένα ημερολόγιο φωτογραφιών, στην Ιταλία. Εικόνες που μεταδίδουν απλότητα, οικειότητα και αυθορμητισμό.

Woman of the Month

jenna.jpg
Jenna Lyons

Μια από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες στον κόσμο της μόδας, η Jenna Lyons, επανήλθε δυναμικά, μετά την αποχώρησή της από τον οίκο J.Crew, μ’ ένα brand καλλυντικών με ψεύτικες βλεφαρίδες, το Love Seen, αλλά και την τηλεοπτική εκπομπή “Stylish with Jenna Lyons”. H ίδια ξεχωρίζει για το one-of-a-kind στιλ της και τον ιδιαίτερο τρόπο της για εντυπωσιακά mix and match!

Beauty Musts

4-RbZDb.jpg
Κραγιόν Crushed Shine Jelly Stick (απόχρωση Tahiti) της Bobbi Brown | Άρωμα Eau de Parfum Private Blend Bitter Peach του οίκου Tom Ford | Stick με χρώμα για τα ζυγωματικά On-the-Glow Blush της Pixi, Sephora | Αρωματικά κεριά NY Cupcake και Vanilla Kiss by Zoniou (www.zoniou.gr)

Oι αφίξεις στον κόσμο της ομορφιάς είναι πολλές, ενδιαφέρουσες και πολύχρωμες, για να μας φτιάξουν τη διάθεση! Αλλαγή εποχής και οι έντονες αποχρώσεις αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο στο boudoir σας, όπως και το χρώμα σε χείλη και ζυγωματικά, για έναν fresh τόνο στην επιδερμίδα σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή ν’ αλλάξετε το άρωμά σας, κι επειδή είμαστε σε homie mood, βάλτε πολλά κεριά στο σπίτι σας.

Home Edition

5-dBnPL.jpg
Καρέκλα Butterfly Anniversary Edition της Knoll, Δελούδης | Neon sign Zuiver, Moda Bagno Concept Store | Μίξερ KitchenAid, Παρουσίαση

Home, sweet home και μερικές μικρές αλλαγές και πινελιές στον χώρο σας θα τον ανανεώσουν και θα του προσδώσουν μια καινούρια αύρα. Άλλωστε, το φρεσκάρισμα πάντα αναζωογονεί. Πείτε «ναι» σε χρώματα, είτε στα έπιπλα είτε στα design αντικείμενα. Just do it!

Art de la Table

table.jpg

Τι πιο ωραίο από ένα όμορφα στρωμένο τραπέζι. Ακόμη και μόνο για τα μέλη της οικογένειας, το art de la table αξίζει να είναι μια μικρή ιεροτελεστία. Παίξτε με τα χρώματα, κάντε ανατρεπτικούς συνδυασμούς σε πιάτα και ποτήρια, βάλτε φρέσκα λουλούδια και κεριά. Η αρχή θα γίνει με το σερβίτσιο. Ο οίκος Ginori 1735 διαθέτει απλά μοναδικές συλλογές σε tableware.

Κεντρική Φωτογραφία: Jenna Lyons

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021