fbpixel

Search icon
Search
The Reschio Estate: Μια παραμυθένια απόδραση στην Umbria της Ιταλίας σε έναν προορισμό που θα σας μαγνητίσει
ESCAPE

The Reschio Estate: Μια παραμυθένια απόδραση στην Umbria της Ιταλίας σε έναν προορισμό που θα σας μαγνητίσει

Περιηγηθείτε στους χώρους του και εντυπωσιαστείτε


Μετρώντας τρία χρόνια ανακαίνισης, αλλά μια χιλιετία από τότε που δημιουργήθηκε, το Reschio Estate δεν απογοητεύει κανένα. Σε κάθε όμορφο χώρο, υπάρχει μια παιχνιδιάρικη στάση που μεταφέρει τον επισκέπτη σε άλλη εποχή με σεβασμό για την ιταλική αριστοκρατία. Ανεκτίμητες αντίκες, μια τολμηρή παλέτα χρωμάτων και σπηλαιώδεις, γεμάτοι φως χώροι ενώνονται με μια απλή κομψότητα που καταπραΰνει την ψυχή. Σε έκταση 3.750 στρεμμάτων, το Estate περιλαμβάνει τόσο το 36-δωματίων Hotel Castello di Reschio, όσο και εννέα μεμονωμένες ιδιωτικές κατοικίες, κρυμμένες σε απομονωμένες γωνίες. Ανεξάρτητα από το τι επιλέγει κανείς, κάθε στοιχείο της διαμονής εδώ έχει μελετηθεί προσεκτικά. Το μεταβαλλόμενο φως δημιουργεί μαγικά σκηνικά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας που σκιαγραφούν μια αληθινά παραμυθένια απόδραση.

castello-di-reschio-1000-560-4310-1611070502.jpg

The Location

Η Umbria ήταν πάντα ένα καλοδιατηρημένο μυστικό, κάπου που μπορεί κανείς να σφυρηλατήσει το δικό του μονοπάτι. Ωστόσο, στο σπίτι στο The Reschio Estate, η διαμονή κάνει τον επισκέπτη να νοιώθει ότι βρίσκεται σε ένα καταφύγιο με την πιο αληθινή έννοια της λέξης. Το φαγητό είναι προσεγμένο, τα τοπία εξερευνούνται με άλογο -και εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να ακολουθήσει και να δημιουργήσει κανείς το δικό του μονοπάτι εάν το επιθυμεί. Η ιστορική Perugia βρίσκεται σε απόσταση 45 λεπτών με το αυτοκίνητο και η κορυφή του λόφου Assisi μόλις 20 λεπτά.

landing-the-rooms.jpg

The Rooms

Χειροποίητα κλινοσκεπάσματα και φιλόξενο δάπεδο από τερακότα, υφάσματα που «χαϊδεύουν» σαν άγγιγμα και custom-made κόκκινες μεταξωτές παντόφλες δίπλα στο κρεβάτι. Οι λεπτομέρειες που απαρτίζουν τα 36 δωμάτια και σουίτες στο Hotel Castello di Reschio δημιουργούν χώρους μοναδικής πολυτέλειας. Με βάση την ιστορία του Castello, αντίκες στολίδια και ξεχωριστά κομμάτια δίνουν σε κάθε δωμάτιο τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα, ενώ μεμονωμένες πινελιές όπως αυτόνομες μπανιέρες στο υπνοδωμάτιο ή ιδιωτική βεράντα στον κήπο διασφαλίζουν ότι κάθε δωμάτιο έχει τη δική του μοναδική προσωπικότητα. Κανένας όμως δεν μιμείται την αίσθηση του Tower Suite. Αυτή η σουίτα δύο κρεβατιών εκτείνεται σε πέντε ορόφους στον αρχικό πύργο του και ξεχωρίζει με μια εντυπωσιακή βεράντα, που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο και διαθέτει υδρομασάζ, ιδανικό για να απολαύσει κανείς τη θέα 360 μοιρών.

2-1ACoY.png

Για επιπλέον χώρο και ιδιωτικότητα, ωστόσο, πέρα ​​από τις προμαχώνες του κάστρου στο εκτεταμένο Reschio Estate βρίσκονται εννέα ξεχωριστές ανακαινισμένες αγροικίες. Εκεί που κάποτε κινδύνευσαν να καταρρεύσουν, στέκονται τώρα ως όμορφα σχεδιασμένα ιδιωτικά σπίτια. Προσφέροντας τρία έως επτά υπνοδωμάτια, το καθένα ανοίγει σε ένα απομονωμένο κομμάτι του κτήματος και, με τις δικές του ιδιωτικές πισίνες, είναι ιδανικό για όσους αποζητούν την απόλυτη χαλάρωση.

Επιπλέον, ενώ το ξενοδοχείο μπορεί να είναι εποχιακό, αυτά τα σπίτια παραμένουν ανοιχτά όλο το χρόνο. Η εφευρετικότητα και ο σχεδιασμός του The Reschio Estate δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Η πισίνα γοητεύει με την επιφάνεια της που λειτουργεί σαν καθρέφτης, βυθισμένη στο γκαζόν και προστατευμένη από πεύκα που θυμίζουν ομπρέλες, ενώ το εστιατόριο του μαγεύει με την εκλεπτυσμένη κουζίνα του και τα πιάτα του που σερβίρονται στην κορυφή των προμαχώνων, μέσα στο άρωμα των ανθισμένων συκιών. 

1.jpeg

Το Bathhouse όμως ξεπερνά κάθε φαντασία. Κάτω στα έγκατα του Castello, τα αρχαία κελάρια κρασιού έχουν σκαλιστεί και πλημμυρίσει με ζεστά θαλασσινά νερά εμπνευσμένα από τα αρχαία ρωμαϊκά λουτρά. Το φως εισβάλει από τα ψηλά παράθυρα, δημιουργώντας ατμοσφαιρική διάθεση στην άνετη πισίνα που αποτελεί τη βάση του πύργου. Το κελάρι του κόκκινου κρασιού έχει γίνει ένα ιδιωτικό spa με αρκετό χώρο για έξι άτομα και έναν χώρο σχεδιασμένο για ευχάριστη χαλάρωση με λουτρά, καθώς και ένα ιδιωτικό μπαρ.

Ανακαλύψτε στη gallery περισσότερες φωτογραφίες του εντυπωσιακού ξενοδοχείου!