fbpixel

Search icon
Search
The historical side of modernity: Το νέο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης με το ειδυλλιακό rooftop
CITY VIBES

The historical side of modernity: Το νέο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης με το ειδυλλιακό rooftop

To Maroon Bottle Boutique Suites ενώνει τα vintage στοιχεία με τον σύγχρονο σχεδιασμό


Το νέο Maroon Bottle Boutique Suites, επαναπροσδιορίζει την έννοια της φιλοξενίας, συνδυάζοντας τη vintage αρχιτεκτονική με το σύγχρονο design. Ανακαλύψτε τους 5 λόγους που το κάνουν να ξεχωρίζει! 

1. Κεντρική Τοποθεσία

Στεγάζεται σ’ ένα υπέροχο διατηρητέο κτίριο τριών ορόφων, στο Μέγαρο Φόρογλου, με τους επισκέπτες του να έχουν την ευκαιρία να γίνουν «ένα» με τους ρυθμούς του ιστορικού κέντρου, απολαμβάνοντας την ασυναγώνιστη γοητεία του.

image00002-mB5Sw.jpg

2. Μοντέρνα Προσέγγιση

To interior design έχει σαφείς αναφορές στη Θεσσαλονίκη του παρελθόντος, σε συνδυασμό με σύγχρονα αρχιτεκτονικά στοιχεία. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστος ο τρόπος με τον οποίο οι DM Architects αναδιαμόρφωσαν τον χώρο, διατηρώντας την vintage αισθητική και προσθέτοντας ultra modern πινελιές.

3. Εκλεπτυσμένη Λειτουργικότητα 

Οι 18 σουίτες και τα τρία δωμάτιά του είναι εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα, προσφέροντας εξαιρετικής ποιότητας φιλοξενία, συνώνυμο της λειτουργικότητας και του high-end living. O ζεστός φωτισμός, ο συνδυασμός των θερμών χρωμάτων με άλλα πιο ψυχρά και το άψογο all day service είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που δελεάζουν κάθε guest που επιλέγει το check-in!

image00003.jpg
image00001-0roEr.jpg

4. Γευστικό Bakery

Στο ισόγειο, σ’ ένα too cozy περιβάλλον, λειτουργεί το Maroon Bakery, με τους δικούς του experts στην παρασκευή ψωμιού και στη ζαχαροπλαστική, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε απίστευτες λιχουδιές, που θα σας ξετρελάνουν. Μ’ έμφαση στα ποιοτικά υλικά και στην οργανική διατροφή, το μόνο σίγουρο είναι πως οι επισκέψεις σας εκεί θα απογειώσουν τη συνολική εμπειρία διαμονής σας.

11image00011.jpg

5. Μοντέρνο Rooftop

To rooftop του ξενοδοχείου μετατρέπεται σ’ ένα άκρως ειδυλλιακό σκηνικό, όπου αξίζει ν’ απολαύσετε το ποτό ή το φαγητό σας. Έχοντας θέα ολόκληρο το κέντρο της πόλης, γίνετε οι πρωταγωνιστές του δικού σας παραμυθιού και αφεθείτε στην ομορφιά που απλώνεται μπροστά στα μάτια σας!

Info: Maroon Bottle Boutique Suites, Μέγαρο Φόρογλου, γωνία Φιλίππου 9 με Ίωνος Δραγούμη, Θεσσαλονίκη, T. 2310 520090 & 6980 479087, info@bluebottlehotel.gr, Site: maroon bottle boutique suites 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021