fbpixel

Search icon
Search
The High-Level Manager: Η πρώτη hospitality management εταιρία στη Θεσσαλονίκη που υπόσχεται υψηλή φιλοξενία
MAGAZINE

The High-Level Manager: Η πρώτη hospitality management εταιρία στη Θεσσαλονίκη που υπόσχεται υψηλή φιλοξενία

Η Νilie Premium Hospitality MGMT πορεύεται με γνώμονα την υψηλή αισθητική


Για τη Νilie Premium Hospitality MGMT, η υψηλή φιλοξενία δεν έχει όρια. O ιδρυτής της, Νίκος Κανάκης, μας εξηγεί το ιδιαίτερο concept της πρώτης hospitality management εταιρίας που τα συνδυάζει όλα: Όραμά τους είναι να προσφέρουν φιλοξενία ξενοδοχειακού επιπέδου, σε αυτόνομα διαμερίσματα με σύγχρονο design κι αισθητική.

1. Πλέγμα υπηρεσιών

Δραστηριοποιείται σε 4 βασικούς τομείς: της φιλοξενίας, καλύπτοντας τις ανάγκες των επισκεπτών από την άφιξη έως την αναχώρησή τους, των ανακαινίσεων, με το να αναλαμβάνουμε την ολική ή μερική αναμόρφωση ακινήτων με σκοπό τη δημιουργία τουριστικού προϊόντος, της διαχείρισης ακινήτων και management ξενοδοχειακών μονάδων ή τουριστικών καταλυμάτων, και τέλος, της Golden Visa, όπου το in-house τμήμα μας ασχολείται με την έκδοσή της. Πλέον, καλωσορίζει πολλούς νέους επενδυτές από Κίνα, Τουρκία, Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία.

fze-1049-edit.jpg

2. Ολιστική προσέγγιση

Έχει δημιουργήσει μια γέφυρα μεταξύ κατασκευαστικού-τουριστικού τομέα, για ν’ αποτραπεί η ενδεχόμενη αποτυχία της λειτουργίας ενός project του οποίου δε θα ήταν γνωστό αν η κατασκευή οδηγεί σε υψηλό επίπεδο φιλοξενίας. Συγκριτικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα είναι ότι η εταιρία δεσμεύεται για την απόδοση του ακινήτου. Είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος που την εμπιστεύονται για τις επενδύσεις τους μεγάλα fund εξωτερικού.

3. Διαμονή πέντε αστέρων

Ο στόλος της εταιρίας, αυτήν τη στιγµή, απαρτίζεται από 290 καταλύµατα. Τα 220 βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ανακαινισμένα σύμφωνα με τα πρότυπα της εταιρίας μας, και τα 70 σε Χαλκιδική, Μύκονο και στην υπολοιπη Ελλάδα. Στόχος μας είναι οι πελάτες που διαμένουν στα καταλύματά μας να είναι ικανοποιημένοι σε όλους τους τομείς εξυπηρέτησης, όπως θα συνέβαινε αν επέλεγαν ένα ξενοδοχείο, και οι συνεργάτες μας συμβάλλουν εξαιρετικά σ’ αυτό. Κάθε ακίνητο της Nilie Premium Hospitality MGMT πληροί προκαθορισμένες απαιτήσεις. Μία από αυτές είναι η τοποθεσία, ώστε ο επισκέπτης να έχει εύκολη πρόσβαση παντού, όπως και η σύγχρονη αισθητική.

03eaa377-909b-43fc-bc28-0448d9e9dcc0.jpg

4. Πολυλειτουργικοί χώροι

Προτεραιότητα αποτελεί η δημιουργία “Living working open spaces”: ακολουθώντας τη σύγχρονη φιλοσοφία των apart-hotels, η εταιρία συνεργάζεται με κορυφαίους εγχώριους προμηθευτές, φτιάχνοντας λειτουργικά κι ευχάριστα περιβάλλοντα, όπου κάποιος μπορεί να ζει και να δουλεύει ταυτόχρονα, με σαφή οικολογικό προσανατολισμό. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει, λοιπόν, είναι η έμφαση στους επαγγελματίες επισκέπτες, παρέχοντας ειδικό εργασιακό χώρο σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Στο τελευταίο μας project, σε συνεργασία με τη Shoval Yazamoot, δημιουργήθηκε ένα ολόκληρο complex 24 διαμερισμάτων, που απευθύνεται αποκλειστικά σε digital nomads.

5. Πλατφόρμα κρατήσεων

Η πλατφόρμα περιλαμβάνει το σύνολο των καταλυμάτων που διαχειριζόμαστε, αλλά και συνεργαζόμενα. Η επιλογή όσων μας προτιμούν να χρησιμοποιούν την εταιρική πλατφόρμα οδήγησε στη δημιουργία ενός loyalty club, στο οποίο επιβραβεύουμε με εκπτώσεις τους επαναλαμβανομένους πελάτες. Πέραν τούτου, η πλατφόρμα απευθύνεται και σε ιδιοκτήτες, οι οποίοι εύκολα καταχωρούν τα στοιχεία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ακινήτου τους προς εκτίμηση.

img-0-aP68j.jpg
Νίκος Κανάκης, ιδρυτής της εταιρίας


Info:
Ερμού 1, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 222231, 698 7777115, 698 7777117, niliehospitality.com, Instagram: @niliehospitality, Fb: Nilie Premium Hospitality MGMT, Email: info@niliehospitality.com