fbpixel

Search icon
Search
The Golden List: Όλα όσα ξεχωρίζουν τη fall season στον κόσμο της ομορφιάς, της ευεξίας & της διακόσμησης
MAGAZINE

The Golden List: Όλα όσα ξεχωρίζουν τη fall season στον κόσμο της ομορφιάς, της ευεξίας & της διακόσμησης

Επιλέγοντας τις τάσεις του φετινού φθινοπώρου


Τα νέα από τον χώρο της ομορφιάς δε σταματούν να εκπλήσσουν όλες τις beautistas που θέλουν να ανακαλύπτουν και να δοκιμάζουν ξανά και ξανά οτιδήποτε νέο και πρωτοποριακό κυκλοφορεί στη beauty industry. Αν ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία των γυναικών που ξετρελαίνονται με το πεδίο της ομορφιάς, τότε είμαστε σίγουροι ότι οι παρακάτω αφίξεις θα σας ξετρελάνουν! 

Oil power

Ένας λόγος που αγαπώ το Huile de Jasmin της Chanel είναι το κλασικό, ρετρό μπουκάλι του, που φαίνεται υπέροχο ανάμεσα στα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας μου! Αλλά πραγματικά, είναι ένα ευέλικτο και πολυτελές προϊόν, καταπληκτικό σε κάθε εφαρμογή του. Μόνο μερικές σταγόνες του, που ζεσταίνονται στα δάχτυλα, μπορούν να εφαρμοστούν μόνες τους ή να αναμειχθούν μ’ ενυδατική κρέμα για να προσφέρουν επιπλέον ενυδάτωση. Το γιασεμί και τα υπόλοιπα καθαρά έλαια που βρίσκονται στη σύνθεσή του, όπως καμέλια, Limnathes Alba και Jojoba, παρέχουν υγρασία κι εμποτίζουν το δέρμα με αναζωογονητικές ιδιότητες, κάνοντάς το να δείχνει ενυδατωμένο και ισορροπημένο, ενώ θεραπεύεται σε βαθύτερο επίπεδο. www.chanel.com

6458fd733987355c08136d0abe0.jpg

Old forms, new style

«Μια αντίκα μπορεί να μας γοητεύσει μ’ έναν τρόπο που κανένα άλλο αντικείμενο δε θα μπορούσε να το κάνει. Αν γεμίσετε το περιβάλλον σας με κομμάτια που σας κάνουν να νιώθετε έτσι, τότε μαντέψτε! Πιθανότατα, θα ερωτευτείτε και το περιβάλλον όπου ζείτε». Αυτό υποστηρίζει η σχεδιάστρια και antique dealer @TaraShaw. Με το βιβλίο της “Soul of the home”, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, βοηθά τους αναγνώστες να κατανοήσουν πώς να επιλέξουν τις καλύτερες αντίκες και πώς να τις χρησιμοποιήσουν. Σε αυτό παρουσιάζει χώρους από το χαρτοφυλάκιό της που δεν έχουν δημοσιευτεί ποτέ πριν και αποκαλύπτει τ’ αγαπημένα της μέρη για κυνήγι αντικών σε όλη την Ευρώπη. Επιπλέον, συμπεριλαμβάνονται εικόνες σπάνιων και πολύτιμων ευρημάτων, με κείμενο που αποκωδικοποιεί πώς να επιλέξει κάποιος τα σωστά κομμάτια και να τα εντάξει σ’ ένα σύγχρονο διακοσμητικό σκηνικό.

Life makeover

@trainwithjoan: Η απόλυτη μεταμόρφωση μιας παχύσαρκης 73χρονης με πολλά θέματα υγείας σ’ έναν άνθρωπο γεμάτο ζωή κι ενέργεια, μέσα από την άσκηση και τη σωστή διατροφή. Ποτέ δεν είναι αργά για μεγάλες αποφάσεις στη ζωή μας.

2-g3IY0.jpg

Beauty necessity

Η La Prairie αξιοποίησε την τεχνογνωσία της στο χαβιάρι για να δημιουργήσει το Skin Caviar Perfect Concealer. Ένα ελαφρύ και κρεμώδες υγρό concealer, που παρέχει άμεσα τέλεια όψη, ενώ παράλληλα αποτελεί θεραπεία για την περιοχή των ματιών, προσφέροντας ενίσχυση και οφέλη στην περιποίηση της επιδερμίδας για ένα τέλειο βλέμμα. Ταυτόχρονα, έχει μια κομψή μεταλλική άκρη, ώστε ν’ απομακρύνεται το οίδημα κάτω από τα μάτια, κάνοντας με αυτήν απαλό μασάζ.

Make it healthy

O σκοπός του well-being site www.deliciouslyella.com είναι να μοιράζονται οι αναγνώστες του τις άφθονες συνταγές που διαθέτει και έχουν ως βάση τους φρούτα και λαχανικά, είναι εύγευστες, αλλά και εύκολο να φτιαχτούν. Παράλληλα, η διαχειρίστριά του, Ella, θέλοντας ν’ αγκαλιάσει όλες τις πτυχές της ευημερίας, δίνει προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα πόσο νόστιμο μπορεί να είναι το plant-based μαγείρεμα. Μπορεί να ξεκίνησε ως ένα προσωπικό ιστολόγιο, έχει εξελιχθεί, ωστόσο, και διαθέτει πλέον εφαρμογή, deli, βιβλία συνταγών, σειρές podcast, μεγάλη γκάμα από φυτικά προϊόντα διατροφής, καθώς και μια ολοένα αυξανόμενη κοινότητα social media. @deliciousllyella

Info: www.mariapagonaki.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020