fbpixel

Search icon
Search
The footwear update: Απογειώστε όλες σας τις εμφανίσεις με τα πιο hot sustainable σανδάλια
FASHION NEWS

The footwear update: Απογειώστε όλες σας τις εμφανίσεις με τα πιο hot sustainable σανδάλια

Το διάσημο brand UGG μας συστήνει τη νέα του συλλογή


Η θερμοκρασία έχει αρχίσει να ανεβαίνει σταδιακά και η εποχή που θα επιλέγουμε τα αέρινα ενδύματα μας και τα σανδάλια μας δε θα αργήσει να φτάσει. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι fashion lovers που έχουν αρχίσει από τώρα να προσθέτουν πιο ανοιξιάτικα ή καλοκαιρινά στοιχεία στις καθημερινές τους εμφανίσεις. Άλλωστε ο καιρός μας το επιτρέπει.

Όσο περνάνε οι σεζόν παρατηρούμε συνεχώς την ανάγκη της μόδας για φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, ενώ παράλληλα το sustainability έχει γίνει τρόπος ζωής σε όλους τους τομείς, πόσο μάλλον στα σχέδια και τα brands που επιλέγουμε να φοράμε.

Όλα τα παραπάνω έχει σαν γνώμονα το διάσημο νότιο–Καλιφορνέζικο lifestyle brand UGG, το οποίο αποφάσισε να επανασχεδιάσει τα iconic σχέδιά του, έχοντας ως βασικά στοιχεία τα ανανεώσιμα υλικά το ζαχαροκάλαμο, το φυσικό καουτσούκ από το δέντρο Hevea, την φυσική κάνναβη και την καινοτόμα ίνα TENCEL™ Lyocell που προέρχεται από δέντρα που η διαχείρισή τους γίνεται υπεύθυνα και με περιβαλλοντική συνείδηση.

ugg.png

Good to know

H UGG επενδύει ολοένα και περισσότερο στην καμπάνια Feel Good, η οποία λανσαρίστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Οκτώβριο και αναγνωρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σημασία που έχει η προστασία του περιβάλλοντος όχι μόνο για τη δική μας αλλά και για τις επόμενες γενιές. Για αυτόν τον σκοπό, έχει δημιουργηθεί μία ειδική ιστοσελίδα feelgoodfuture.ugg.com που προάγει τη βιωσιμότητα, διατυπώνοντας τους μακροπρόθεσμους στόχους και τη δέσμευση της εταιρείας προς τους ανθρώπους και τον πλανήτη. Στο περιεχόμενο παρουσιάζονται οι ιδέες, η καινοτομία και η επιστήμη πίσω από την στρατηγική αιεφορίας του brand, με κοινό παρονομαστή την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών και κοινωνικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο κόσμος.

Σε συνέχεια όλου αυτού, ήρθε η στιγμή να μας παρουσιάσει μία εξαιρετική συλλογή, που κάθε fashion lover θα θέλει να αποκτήσει τη φετινή άνοιξη. Θέτοντας λοιπόν με ιδιαίτερη σοβαρότητα το ζήτημα των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα, η συλλογή Plant Power, αποτελείται από δημιουργίες, βασισμένες σε καινοτόμο στιλ και κατασκευασμένες από φυτικά υλικά. Μ’ αυτόν τον τρόπο μας αποδεικνύει περίτρανα, ότι η fashionable αισθητική μπορεί να συνδυαστεί μοναδικά με τη βιωσιμότητα.

«Στην UGG, δεσμευόμαστε να αναλάβουμε τον ρόλο μας για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.  Η ομάδα σχεδιασμού, εμπνεύστηκε από τα εικονικά μας μοντέλα και δημιούργησε νέες σιλουέτες κατασκευασμένες από φυτικά υλικά, με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα. Το αποτέλεσμα αυτής της ιδέας είναι η Plant Power συλλογή που αφηγείται μία ιστορία για τις δυνατότητες που υπάρχουν και αποτελεί ένα συναρπαστικό βήμα στο ταξίδι μας προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον», δήλωσε ο Andrea O’Donnell, Πρόεδρος της UGG® & Koolaburra από την UGG®, Deckers Brands.

large-ss21-w-fluff-sugar-sandal-1119999-pink-1119999-blu-1119999-wht-ps-h-1xsx5v1yplg6shfexigvvtz1ryt6dbddimqpggn888zw.jpeg

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να ακολουθούμε τις τάσεις και να παρουσιάζουμε μοντέρνα σύνολα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα και για μία σύντομη βόλτα. Έχουμε τονίσει επανειλημμένα τη δυναμική που έχουν τα υποδήματα σ’ ένα σύνολο. Ακόμα και τα πιο απλά κομμάτια μπορούν να τα μετατρέψουν στη statement εμφάνιση, η οποία θα μαγνητίσει τα βλέμματα και πολλοί θα θέλουν να μιμηθούν. Αυτό ακριβώς μπορείτε να πετύχετε με τα Fluff Sugar Sandals. Μαλακά και cozy σχέδια, θα σας εντυπωσιάσουν με έντονα χρώματα αλλά και τα υλικά της κατασκευής τους. 

Προερχόμενα από ανανεώσιμο ζαχαροκάλαμο, η εξωτερική σόλα SugarSole™, επιτρέπει τη μειωμένη εξάρτηση από ορυκτά καύσιμα, αντικαθιστώντας τα υλικά που έχουν ως βάση το πετρέλαιο. Η χαρακτηριστική μαλακή αίσθηση που έρχεται από το χνούδι του φυτικού TENCEL™ Lyocell, ενός υλικού που κατασκευάζεται από ξυλοπολτό που μετατρέπεται σε αναγεννημένες κυτταρινικές ίνες προερχόμενες από υπεύθυνα συλλεχθέντα δέντρα. Τα δέντρα καλλιεργούνται σε αειφόρες, πιστοποιημένες φάρμες από το Forest Stewardship Council (FSC) και το Programme for the Endorsement of Forest Certification (PEFC), δύο κορυφαίους οργανισμούς που προωθούν τη βιώσιμη διαχείριση των δασών.

How to wear it

Για καλή μας τύχη, το ιδιαίτερο και μοντέρνο αυτό σχέδιο μας δίνει τη δυνατότητα να το φορέσουμε με πλήθος συνδυασμών, για όλες τις ώρες της ημέρας και με πολλά από τα σχέδια που υπάρχουν ήδη στη γκαρνταρόμπα μας.

1. The basics

22.jpg
Image source: @uggineurope

Ένα τζιν μ’ ένα λευκό oversized πουκάμισο ή μ' ένα πολύχρωμο top στα χρώματα της άνοιξης είναι η συνταγή της επιτυχίας για ολοκληρωμένες εμφανίσεις που συνδυάζουν με άριστο τρόπο το casual chic. Απογειώστε αυτό το κατά τ’ άλλα «βασικό» σύνολο με τα Fluff Sugar Sandals, και πάτε το στιλ σας ένα «βήμα παρακάτω».

2. Trend it up

170142391-276047057391157-3010954505357004828-n.jpg
Image source: @uggineurope

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν είναι τα αέρινα φορέματα, παντελόνες και τα shirt dresses. Άνετα, ευέλικτα και πρακτικά ταιριάζουν μοναδικά με την αισθητική που αποπνέουν τα Fluff Sugar Sandals. Επιλέξτε γήινες αποχρώσεις για το φουστάνι σας και ταιριάξτε το με τα φωτεινά ροζ UGG σανδάλια σας -ένα από τα χρώματα της σεζόν- για ένα από τα πιο brigh looks της φετινής άνοιξης και όχι μόνο.

3. Tailored way

6-Jj0ti.jpg
Image source: @uggineurope

Λατρεύουμε να «παντρεύουμε» φαινομενικά αντίθετα στιλ, διότι στο τέλος μας χαρίζουν το πιο αρμονικό αποτέλεσμα. Για να το πετύχετε δεν έχετε παρά να συνδυάσετε το κοστούμι σας ή ένα trendy co-ord με τα Fluff Sugar Sandals. Αν επιθυμείτε πιο ουδέτερη εικόνα τότε προτιμήστε τη λευκή τους εκδοχή. Αν όμως ανήκετε στις γυναίκες που θέλετε να το κάνετε all the way, τότε συνδυάστε το έντονο μπλε σχέδιο με εξίσου «δυναμικές» αποχρώσεις στο κοστούμι σας.

Info: Τη νέα συλλογή Plant Power της UGG, θα την βρείτε διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα.

Τηλέφωνο Κεντρικής διάθεσης: 211 10 88 400