fbpixel

Search icon
Search
Τhe Crown: Η ηθοποιός που θα υποδυθεί τη Βασίλισσα Ελισάβετ στην 5η σεζόν
ARTS & CULTURE

Τhe Crown: Η ηθοποιός που θα υποδυθεί τη Βασίλισσα Ελισάβετ στην 5η σεζόν

Και όλα όσα γνωρίζουμε για τις πολυαναμενόμενες new seasons των must-watch σειρών


Μια νέα σεζόν όπου να 'ναι ξεκινάει και ήδη έχουν δοθεί στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τις επερχόμενες new season των αγαπημένων σειρών στο Netflix. Τόσο η ίδια η πλατφόρμα ψυχαγωγίας όσο και τα sites, κάνουν λόγο για μια πολλά υποσχόμενη νέα εποχή για τις σειρές που ήδη έχουν λατρέψει είτε από πέρυσι είτε εδώ και αρκετά χρόνια. Το "La Casa de Papel", το "Emily in Paris" και το "The Crown", είναι οι top παραγωγές που μας απασχολούν το τελευταίο διάστημα εξαιτίας των πληροφοριών που έκαναν την εμφάνισή τους σχετικά με τις ολοκαίνουριες σεζόν, οι οποίες πρόκειται να έρθουν κι εμείς δε βλέπουμε την ώρα να τις απολαύσουμε.

Ας δούμε μία προς μία όλες τις λεπτομέρειες που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής!

The Crown, season 5

8256.jpg

Μια πρώτη ματιά στην νέα Βασίλισσα Ελισάβετ Β' της 5ης σεζόν του "The Crown" μάς επέτρεψε να ρίξουμε το Netflix, καθώς αυτήν την περίοδο πραγματοποιούνται γυρίσματα στη Σκωτία και στο Ηνωμένο Βασίλειο με ένα εντελώς ανανεωμένο cast.

H φωτογραφία της ταλαντούχας βρετανής Imelda Staunton ως Βασίλισσα Ελισάβετ Β' κάνει τον γύρο του διαδικτύου και με σιγουριά μπορούμε να πούμε πως της μοιάζει πολύ! Η Staunton, την οποία γνωρίσαμε ευρέως από τις ταινίες του Harry Potter ως Dolores Umbridge ενσαρκώνει τη Βασίλισσα, για το χρονικό διάστημα από το 1990 μέχρι το 2003. Ωστόσο φαίνεται πως η πρώτη φωτογραφία της ηθοποιού στον ρόλο προκάλεσε διχασμό στα social media, καθώς πολλοί θεώρησαν ότι μοιάζει ακόμα στην Dolores Umbridge και όχι στην Ελισάβετ.

Άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Lesley Manville ως Πριγκίπισσα Μαργαρίτα, Dominic West ως Πρίγκιπας Κάρολος, Elizabeth Debicki ως Πριγκίπισσα Diana, Jonathan Pryce ως Πρίγκιπα Φίλιππο και Jonny Lee Miller ως John Major.

Όπως γνωρίζουμε, η σειρά έλαβε και πάλι το πράσινο φως για έκτη σεζόν παρά τις αρχικές πληροφορίες, ενώ όλα δείχνουν πως η season 5 θα κάνει πρεμιέρα είτε στα τέλη του τρέχοντος έτους είτε στις αρχές του 2022.

La Casa de Papel, season 5

lcdp-s05-e-20201008-076-tamaraarranz.jpg

Το Netflix ετοίμασε ένα promo για τα πρώτα πέντε επεισόδια του νέου -και τελευταίου- κύκλου του "La Casa de Papel", που θα κάνουν πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου. Στο trailer είδαμε την Tokyo να λέει πως οι 100 ώρες που πέρασαν στην τράπεζα ήταν σαν 100 χρόνια, ενώ ο Professor αποκαλύπτει ότι το τανκ βρέθηκε και πως ο Tamayo δημιουργεί ένα στρατό για να εισέλθουν στην τράπεζα.

Η πλατφόρμα ψυχαγωγίας έδωσε τον τίτλο "La Casa de Papel (Money Heist) Part 5, Volume 1" στα πρώτα πέντε επεισόδια κι εξηγεί ότι «η ομάδα αντιμετωπίζει μία από τις πιο σκοτεινές στιγμές μετά την απώλεια ενός δικού τους. Ο Professor κρατείται από τον Sierra και για πρώτη φορά δεν έχει πλάνο απόδρασης. Εντούτοις αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα καθώς έρχεται και ο στρατός». 

Η τελευταία σεζόν της δημοφιλούς σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου με τα πρώτα πέντε επεισόδια όμως το δεύτερο μέρος θα κάνει προβληθεί αργότερα στις 3 Δεκεμβρίου.

Emily in Paris, season 2

emily-in-paris-premiere-recap.jpg

Η πρώτη σεζόν του "Emily in Paris" έκανε πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου 2020 και παρέμεινε στο top ten για περισσότερο από ένα μήνα. Γι' αυτόν τον λόγο και μετά από «απαίτηση» του κοινού, το Netfilx βρίσκεται στην προετοιμασία της νέας σεζόν της αγαπημένης σειράς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που γνωρίζουμε εδώ και καιρό, τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν έχουν ξεκινήσει από την άνοιξη και συνεχίζονται και αυτήν την περίοδο, ενώ όπως μαθαίνουμε οι ηθοποιοί θα είναι ίδιοι και το story θα αποτελεί μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέχεια του πρώτου κύκλου, που είχε σαρώσει.

Η καινούρια σεζόν πρόκειται να είναι out 12-14 μήνες μετά την πρώτη, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ακόμα κάτι επίσημο σε ό,τι αφορά στην ημερομηνία. Είναι πολύ πιθανόν τα νέα επεισόδια να κάνουν πρεμιέρα πριν το 2022, κάνοντας έτσι όλους τους fans να μη βλέπουν την ώρα!

Can't wait!