fbpixel

Search icon
Search
The Crown Comeback: H νέα φωτογραφία της Diana που θυμίζει τρομερά την πριγκίπισσα
ARTS & CULTURE

The Crown Comeback: H νέα φωτογραφία της Diana που θυμίζει τρομερά την πριγκίπισσα

Όλα τα τελευταία νέα για τον επερχόμενο 5ο κύκλο της σειράς που όλοι αγαπήσαμε


Το Netflix ετοιμάζεται να υποδεχθεί την 5η σεζόν του λατρεμένου "The Crown", με πληροφορίες αλλά και φωτογραφικό υλικό να έρχονται στην επιφάνεια, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα.

Η Imelda Staunton, την οποία γνωρίσαμε ευρέως από τις ταινίες του Harry Potter ως Dolores Umbridge ενσαρκώνει τη Βασίλισσα, για το χρονικό διάστημα από το 1990 μέχρι το 2003. Όπως γνωρίζουμε, μάλιστα, η σειρά έλαβε και πάλι το πράσινο φως για έκτη σεζόν παρά τις αρχικές πληροφορίες, ενώ όλα δείχνουν πως η season 5 θα κάνει πρεμιέρα είτε στα τέλη του τρέχοντος έτους είτε στις αρχές του 2022.

Άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Lesley Manville ως Πριγκίπισσα Μαργαρίτα, Dominic West ως Πρίγκιπας Κάρολος, Elizabeth Debicki ως Πριγκίπισσα Diana, Jonathan Pryce ως Πρίγκιπα Φίλιππο και Jonny Lee Miller ως John Major.

8256-ebVSb.jpg
Imelda Staunton

Τον ρόλο της πριγκίπισσας του λαού θα αναλάβει η ηθοποιός Elizabeth Debicki, η οποία με σιγουριά μπορούμε να πούμε πως μοιάζει απίστευτα με την Diana. Μέσα από το φωτογραφικό υλικό, παρατηρούμε την ομοιότητά της, καθώς και σκηνές από την επερχόμενη νέα σεζόν.

Η Debicki αναλαμβάνει τον ρόλο που υποδύθηκε η Emma Corrin στην 4η σεζόν, όπου η σειρά εξιστορούσε τη γνωριμία και τον γάμο με τον νεαρό τότε πρίγκιπα, τον οποίο υποδύθηκε ο Josh O'Connor. Μάλιστα, η ηθοποιός έχει συμμετάσχει και στο "Tenet" του Christopher Nolan, ενώ είναι γνωστή και από την εμφάνισή της ως Ayesha στο "Guardians of the Galaxy Vol. 2". Η καριέρα της είναι ήδη αξιοθαύμαστη και όλα δείχνουν πως ο πρωταγωνιστικός ρόλος που αναλαμβάνει στο Crown θα την απογειώσει.

diana-thecrowns05.jpg
Elizabeth Debicki

Από την άλλη, τον ρόλο του πρίγκιπα Κάρολου θα υποδυθεί ο Βρετανός Dominic West. Όπως θυμόμαστε από τον τελευταίο κύκλο, η σχέση του ζευγαριού περνούσε ιδιαίτερη κρίση, σε σημείο που δεν ήταν λίγες οι φορές που οι δυο τους έφτασαν στον χωρισμό. Στην πραγματικότητα, η πριγκίπισσα Diana και ο πρίγκιπας Κάρολος ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Δεκέμβριο του 1992, με το διαζύγιο να ολοκληρώνεται το 1996. Έναν χρόνο αργότερα, η πριγκίπισσα Diana έχασε τη ζωή της στο αξέχαστο δυστύχημα στο Παρίσι.

dominic-west-e1603201243701.jpg
Dominic West

Στις νέες πληροφορίες,γιοτ που κάποτε άνηκε στον Αριστοτέλη Ωνάση, το θρυλικό «Χριστίνα», αποτελεί ένα από τα σημεία γυρισμάτων του 5ου κύκλου της σειράς. Τις τελευταίες ημέρες, βάσει των αναφορών της Daily Mail, γυρίζονται στη Μαγιόρκα σκηνές που αναπαριστούν την επίσκεψη της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του πρίγκιπα Καρόλου το 1992 στην Σεβίλλη της Ισπανίας.

Πέρα από τον Ωνάση, τη Μαρία Κάλλας, την Τζάκι Κένεντι-Ωνάση, στο σκάφος φιλοξενήθηκαν δεκάδες διασημότητες και ισχυροί άνθρωποι. Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο Ρίτσαρντ Μπάρτον, ο Τζον Κένεντι, η Γκρέτα Γκάρμπο, η Λιζ Τέιλορ είναι μόνο μερικοί από αυτούς. Ενώ ο πρίγκιπας Ρενιέ του Μονακό και η Γκρέις Κέλι έκαναν εκεί τη δεξίωση του γάμου τους το 1956. Ο Ωνάσης το αγόρασε ως σκραπ για 34.000 δολάρια και πλήρωσε άλλα 4 εκατομμύρια για να το μετατρέψει στο πολυτελές γιοτ που πήρε το όνομα της κόρης του.

christina-onasis.jpg
Το γιοτ του Ωνάση

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα το πρωταγωνιστικό ζευγάρι (Diana & Κάρολος) πραγματοποιούν γυρίσματα και στην Ιταλία, από τα οποία κυκλοφόρησε μια φωτογραφία τους. Η ομοιότητα της Debicki με την Diana είναι απλά ανατριχιαστική!

image.jpg

Επίσης, στα τελευταία νέα, η Imelda Staunton μίλησε δημόσια για την πρεμιέρα της σειράς μέσω ενός video. Κάνοντας την ανακοίνωση μέσω του Tudum, του διαδικτυακού event που πραγματοποιείται αυτήν την στιγμή, και ντυμένη ως την χαρακτήρα που θα υποδυθεί, η Staunton είπε ότι τα νέα επεισόδια θα καταφθάσουν κάποια στιγμή μέσα στον Νοέμβριο του 2022.

Δείτε εδώ το video της ανακοίνωσης:

Can't wait!