fbpixel

Search icon
Search
The Αuthentics: Γνωρίστε μια εικαστική χειρονομία που αγγίζει τα συναισθήματα
PEOPLE & MOMENTS

The Αuthentics: Γνωρίστε μια εικαστική χειρονομία που αγγίζει τα συναισθήματα

Η pop up έκθεση στη Nitra Gallery θα διαρκέσει μέχρι και αύριο


Το pop up event "Τhe Αuthentics" είναι το αποτέλεσμα μιας ιδέας που γεννήθηκε παρατηρώντας το πώς άνθρωποι καθημερινοί υπηρετούν την ομορφιά, ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Φωτογραφημένοι σε studio, χειρονομούν, γελούν, εκφράζονται, αποτυπώνουν συναισθήματα, αποκαλύπτοντας την ιδιαίτερη ατομικότητα καθενός. Οι φωτογραφίες του Άρη Ράμμου έγιναν καμβάδες όπου η Σταυρούλα Κλειδαριά έκανε μια επέμβαση, μια εικαστική χειρονομία που μεταφράστηκε σε μια κοινή διάλεκτο ανάμεσά τους. Το χρώμα κρύβει και αποκαλύπτει μαζί, διαχωρίζει και αφήνει ελεύθερο το έδαφος, ώστε να ξεδιπλωθεί μια υπέροχα αυθεντική στιγμή κάθε προσωπικότητας.

sk-030.jpg
Σταυρούλα Κλειδαριά, Αλίκη Τσιρλιάγκου

O θεατής καλείται να αφιερώσει χρόνο, να διαισθανθεί και να εξερευνήσει την αξία της στιγμής, ανακαλύπτοντας την πηγαία ομορφιά και την αυθεντικότητα που γίνεται αναντικατάστατο προνόμιο στο πέρασμα του χρόνου.
sk-001.jpg

Οι εικόνες περιγράφουν την μοναδική σχέσης δράσης και αντίδρασης, ανάμεσα στα δύο πεδία της εικαστικής δημιουργίας, την φωτογραφία και τη ζωγραφική, μια αμφίδρομη εξάρτηση της μιας από την άλλη. Το τελικό αποτέλεσμα, μια εικόνα που δημιουργείται με φωτογραφικό τρόπο σε συνδυασμό με τη «δημιουργική» επέμβαση της Σταυρούλας Κλειδαριά ξεπερνά τα όρια της συμβατικής φωτογραφίας. «Ταξιδέψτε» μέσω της τέχνης σε έναν μοναδικά εμπνευσμένο χώρο που αξίζει την προσοχή μας. Μέσα από τα έργα που εκφράζουν μια αίσθηση αυθεντικότητας και συνάμα μια εκπληκτική πρωτότυπη ματιά στο σήμερα, μια βόλτα από τη Nitra Gallery θα σας πείσει! Το φυσικό μεταλλικό νερό Minoa Tetra Preso και οι ιδιαίτερες συνθέσεις λουλουδιών της Τάνιας Χαντζηγκόντζιου πλαισίωσαν τα εγκαίνια.

It’s nice to be true…

Δείτε στη gallery περισσότερες φωτογραφίες από το event.

Pop up event έως 24 Οκτωβρίου 2020

Creative project: Σταυρούλα Κλειδαριά

Νitra Gallery, Φιλίππου 51, Θεσσαλονίκη

Φωτογραφίες: Pov Studio - Έκτορας Νικολάκης