fbpixel

Search icon
Search
The Absolute Taste: Το catering που θα μετατρέψει τον γάμος σας στο πιο εύγευστο «όνειρο»
MAGAZINE

The Absolute Taste: Το catering που θα μετατρέψει τον γάμος σας στο πιο εύγευστο «όνειρο»

Το Peace ’n Cake μάς παρουσιάζει τις πιο updated προτάσεις για τη γαμήλια δεξίωση


H επιλογή του κατάλληλου catering είναι εξαιρετικά σημαντική, ώστε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη. Το καλό φαγητό, άλλωστε, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας. Το Peace ’n Cake μάς παρουσιάζει τις πιο updated προτάσεις για τη γαμήλια δεξίωση.


What’s In


Απόλυτο λευκό: Η Νο1 τάση στις γαμήλιες τούρτες για φέτος! Με αυτό για φόντο, προστίθενται ανάλογα με τη διακόσμηση του γάμου και στοιχεία, όπως κρύσταλλοι, πέρλες ή wafer décor, στις ίδιες αποχρώσεις. Η πολυώροφη τούρτα είναι, επίσης, trend.

1280.jpg


Ιδιαίτερα γλυκίσματα: Αυτήν τη χρονιά, οι μπεζέδες συναγωνίζονται τα macarons με υπέροχες γκανάζ. Οι τρούφες με εξαιρετικής ποιότητας σοκολάτες, οι mini pavlovas με φρούτα εποχής για το welcome table, καθώς και μια vegan επιλογή σε γλυκό για τον μπουφέ, έχουν την τιμητική τους.

Φρούτα: Είναι εξίσου τάση κι ενσωματώνονται σε δημιουργικά custom-made γλυκά, όπως ένα crème λεμονιού με περγαμόντο ή μια μπάρα σοκολάτας με Framboise κόκκινων φρούτων. Φυσικά, δε γίνεται να λείπει η αγαπημένη μαρέγκα, την οποία προτείνουμε σε pavlova με sauce φράουλα.

Finger food: Το finger food μάς επιτρέπει να έχουμε πάνω από ένα station με εδέσματα. Έτσι αποφεύγουμε τη συμφόρηση, ενώ ως επιλογή εμπλουτίζει τον στολισμό της δεξίωσης.

4e9bfdb8-8e96-4894-87c5-387fb8dc2098-XX1Ul.jpg


Αλμυρά εδέσματα: Tαρτάκια με σολομό ή κρέμα τυριού με λιαστή ντομάτα, μοσχαρίσιο ταρτάρ πάνω σε τραγανό χωριάτικο ψωμί, mini bao buns με άπειρους γευστικούς συνδυασμούς, τραγανές πιτούλες με mouse καπνιστής μελιτζάνας και μοσχαρίσια μπιφτεκάκια και λουκουμάδες με κατσικίσιο τυρί, είναι μερικά από αυτά που εντάσσονται φέτος στη λίστα με τα αλμυρά εδέσματα.


What’s Out


Φυσικά λουλούδια: Μια επιλογή που φέτος δε θα συναντούμε ιδιαίτερα, καθώς έχει ξεπεραστεί, αφού θεωρούνταν πολύ επιτηδευμένη.

Βαριές κρέμες: Όλα τα γλυκίσματα επιτρέπονται, αρκεί να είναι με φρέσκα υλικά κι όχι με πολύ βαριές κρέμες. Λέμε «όχι» στις κακής ποιότητας παρασκευές και στις αντίστοιχες πρώτες ύλες.

Υπερβολικοί συνδυασμοί χρωμάτων: Οι έντονες χρωματικές επιλογές δεν ενδείκνυνται φέτος, με το ενδιαφέρον μας να εστιάζει σε πιο minimal λύσεις. Όμως, όλα επιτρέπονται ανάλογα με τις επιθυμίες του ζευγαριού, πάντα με τις κατάλληλες κατευθύνσεις.

The Profile

524c09e3-0a59-44e3-9ba2-fad29d21581b-yXDGC.jpg


Το Peace ’n Cake γεννήθηκε από την αγάπη για τη ζαχαρόπαστα και από το μεράκι για δημιουργία ενός ιδιαίτερου χώρου, που σκοπό έχει να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Με μια καλά οργανωμένη ομάδα από ζαχαροπλάστες και pastry chef τον Δαμιανό Φουρκιώτη, φιλοσοφία του είναι το φρέσκο γλυκό που ετοιμάζεται μπροστά στον πελάτη την ώρα που θα το ζητήσει, ενώ για ειδικές περιστάσεις αναλαμβάνει με πάθος τη δημιουργία εξεζητημένων συνταγών για catering. 

Το Peace ’n Cake καλύπτει και αναλαμβάνει το catering γλυκών και αλμυρών εδεσμάτων. 

Ο αλμυρός μπουφές περιέχει μια γκάμα επιλογών από το peace n cake, το εστιατόριο "Το Μανιτάρι" και τα αγαπημένα σε όλους Bao Buns του fine street food "ThessBao" σε mini επιλογές για finger food.

15436e85-fa1f-449a-92fb-6ce4cca72a84.jpg


Παραδίδονται εκεί που επιθυμείτε, είτε για τα personal event στον χώρο σας, είτε για γάμο, βάφτιση, parties. κ.ά. Οι επιλογές μπορούν να είναι custom-made ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός και αυτό που πραγματικά χαρακτηρίζει κάθε εύγευστη πρόταση είναι η άριστη ποιότητα των πρώτων υλών, η πρωτοτυπία και η μοναδική παρουσίαση. Τα πάντα είναι χειροποίητα και φρέσκα!


Info

Δημοκρατίας 6A, Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, τηλ.: 2310 794011

peacencake.gr, Facebook: peacencakelab, Instagram: @_peacencake_

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2024